Jump to content

[RESPINS] [Aplicatie] King. - Amon

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Amon
  • Nick-uri anterioare: -
  • Profil panel: https://blackpanel.bugged.ro/profile/Amon
  • Sancțiuni (poză panel): http://prntscr.com/n3v44w
  • Level: 33
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea School Instructors Ls-Lv si detin rank 1 momentan.
  • Ore jucate:577
  • Warn-uri: 1 Pentru evitare confiscare licenta pd ( chiar daca luasem crash nu iesisem eu)
  • De cât timp joci SA:MP?: 1 an si catea luni.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut antecedente cu nimeni din acest clan.

IRL:

• Prenume: Marian - Sebastian
  • Vârstă reală: 17
  • Domiciliu: Arad.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Toma Marian - Sebastian, am varsta de 17 ani si sunt clasa a XII a .Sunt o fire pasnica foarte calma si glumeata, imi place sa imi fac mereu prieteni noi, sunt sociabil, generos si serios totodata, indiferent de varsta celor din jur. Hobbyurile mele sunt :  -Sa ies cu motorul (Enduro)        -Reconstituirile istorice ( Las cateva poze aici )https://imgur.com/a/r3CkWlc
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpul liber mi-l dedic in general pasiunilor mele ( Reconstituiri istorice si motocross)
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O Comunitate foare mare si foarte bine organizate, cu un staf foarte implicat si dedicat.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan foarte respectos si bine organizat.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost pana acum.
  • Motto-ul clanului King.:Cel slab se ascunde in spatele unui nume, cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru ca mi se pare cel mai serios clan .
Posted

contra.png

FH-ul tau este prea haotic, in afara de acel rank 5 cu 111 zile (2018-07-12), restul strica foarte mult si arata o oarecare superficialitate, care se accentueaza atunci cand iti citesc aplicatia. Nu mi se pare ca te-ai straduit foarte mult sa o faci si ca tu chiar iti doresti sa faci parte din clan, doar pentru ca ne spui ca suntem un clan serios nu cred ca este o motivatie.

Posted (edited)

contra.pngFH-ul e de vina,il poti remedia foarte rapid,e decizia ta ce vei face in continuare

Edited by CapiX
Posted

contra.png

" Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut antecedente cu nimeni din acest clan. "

Dupa ce te faci de ras pentru aceea suma de $10.000.000, [Adica, 10kk, pentru ca tie iti trebuie desenat.]

Mai ai curajul sa spui la acea intrebare  " Nu am avut antecedente cu nimeni din acest clan. " 

Stii destul de bine ce ai mai facut, asa ca trec direct la raspuns, si sper ca toti sa inteleaga ce fel de " om " este

Posted

Pentru a nu apărea discuții, JohnMzq mi-a spus despre problema voastră și chiar dacă este rank 1 în clan, i-am permis să-și exprime votul.

respins.png.3a9d5bbe7505746b1258c97fb440a934.png

• Kronick changed the title to [RESPINS] [Aplicatie] King. - Amon
  • Kronick locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp