Amonel Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 IG: Nick: Amon Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://blackpanel.bugged.ro/profile/Amon Sancțiuni (poză panel): http://prntscr.com/n3v44w Level: 33 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea School Instructors Ls-Lv si detin rank 1 momentan. Ore jucate:577 Warn-uri: 1 Pentru evitare confiscare licenta pd ( chiar daca luasem crash nu iesisem eu) De cât timp joci SA:MP?: 1 an si catea luni. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut antecedente cu nimeni din acest clan. IRL: Prenume: Marian - Sebastian Vârstă reală: 17 Domiciliu: Arad. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Toma Marian - Sebastian, am varsta de 17 ani si sunt clasa a XII a .Sunt o fire pasnica foarte calma si glumeata, imi place sa imi fac mereu prieteni noi, sunt sociabil, generos si serios totodata, indiferent de varsta celor din jur. Hobbyurile mele sunt : -Sa ies cu motorul (Enduro) -Reconstituirile istorice ( Las cateva poze aici )https://imgur.com/a/r3CkWlc Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpul liber mi-l dedic in general pasiunilor mele ( Reconstituiri istorice si motocross) Descrie buGGed în câteva cuvinte: O Comunitate foare mare si foarte bine organizate, cu un staf foarte implicat si dedicat. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan foarte respectos si bine organizat. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost pana acum. Motto-ul clanului King.:Cel slab se ascunde in spatele unui nume, cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru ca mi se pare cel mai serios clan .
Windows05 Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 (edited) Esti baiat bun, meriti o sansa ! Edited March 28, 2019 by Windows05
K A Z U O Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 FH-ul tau este prea haotic, in afara de acel rank 5 cu 111 zile (2018-07-12), restul strica foarte mult si arata o oarecare superficialitate, care se accentueaza atunci cand iti citesc aplicatia. Nu mi se pare ca te-ai straduit foarte mult sa o faci si ca tu chiar iti doresti sa faci parte din clan, doar pentru ca ne spui ca suntem un clan serios nu cred ca este o motivatie.
CapiX Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 (edited) FH-ul e de vina,il poti remedia foarte rapid,e decizia ta ce vei face in continuare Edited March 28, 2019 by CapiX
JohnMzq Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 " Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut antecedente cu nimeni din acest clan. " Dupa ce te faci de ras pentru aceea suma de $10.000.000, [Adica, 10kk, pentru ca tie iti trebuie desenat.] Mai ai curajul sa spui la acea intrebare " Nu am avut antecedente cu nimeni din acest clan. " Stii destul de bine ce ai mai facut, asa ca trec direct la raspuns, si sper ca toti sa inteleaga ce fel de " om " este
Kronick Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Pentru a nu apărea discuții, JohnMzq mi-a spus despre problema voastră și chiar dacă este rank 1 în clan, i-am permis să-și exprime votul.
Recommended Posts