Jump to content

Aplicatie The Legends - RAPZOR - 110 zile - Rank 5 Taxi Los Santos

Recommended Posts

Posted

Nickname: RAPZOR
Nick-uri anterioare: Tw3st3r
Level: 41
Ore jucate: 417
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/5Iiqika
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/mDibgfK
Profilul de pe panel (link): https://blackpanel.bugged.ro/profile/RAPZOR
Cateva realizari pe server/ forum: Realizarea mea pe acest server pana in prezent este obtinerea gradului de tester in factiunea Taxi Los Santos.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alt joc inafara de SA:MP.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este cel mai matur clan pot sa spun asta si este un clan cu membri activi si cu bun simt. 
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?  Da, am mai facut parte din clanul [AIM] si Alliance.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din clanul The Legends si de aceea doresc.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Pai ma inteleg cu toate lumea din clan. Nu sunt o persoana certareata. Dar in principiu cu: Ionut., []BloXinG, Zooky,
Planuri de viitor pe server? Doresc sa obtin functia de lider pe acest server si daca se poate si de helper.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Sergiu
Varsta reala: Aam varsta de 19 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Pentru inceput, ma numesc Sergiu, am varsta de 19 ani si locuiesc in orasul Zalau, mai precis in judetul Salaj. Imi place sa ascult lucruri interesante pe care cineva le povesteste, nu ma plictisesc destul de repede. Sunt o fire sociabila si creativa, imi mai place sa glumesc cand este momentul si nu cu glume de prost gust.
Ce gen de muzica asculti? Nu am un gen de muzica aparte, ascult orice muzica.
Ce hobbyuri ai? De mic hobby-ul meu a fost fotbalul.
Alte precizari? Multumesc frumos tuturor pentru timpul petrecut acestei aplicatii. Va doresc numai bine tuturor.