Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Uau4life. Acesta este singurul.

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: In momentul de fata, am 554 de ore jucate. 

Level:  Am level-ul 27.

Vechime pe server: Am inceput sa joc pe Green in 2016. Am luat cateva pauze dar joc zilnic cam de un an jumate.

Link profil panel:  https://whitepanel.bugged.ro/profile/Uau4life

Ce alte jocuri joci?: Joc jouri ca si League Of Legeds, Fifa, BattleField 5 si altele. Astea sunt cele pe care le joc cel mai mult.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Chiar daca scoala imi ocupa foarte mult timp, cand am timp liber, de foarte multe ori il petrec afara cu prietenii. Cand nu se intampla asta, stau pe Laptop. 

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Raul Dejica, am 16 ani. Ma consider o persoana foarte sociabila dovada fiind faptul ca reusesc sa imi creez prietenii foarte rapid. Am simtul umorului si sunt o persoana care poate sa ierte si sa inteleaga lumea.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea mea curenta, Las Venturas Paramedic Department. Aici, am acumulat rank 5, 267 de zile si nu cred ca o sa ies curand.

Ai mai fost in [A]?:  Din pacate nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc Telegram.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul de fata, sunt in clanul The Lions[L]

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu cunosc foarte multa lume din clan, oricum mai vorbesc cu persoane din factiunea mea care fac parte si  din Alliance.

De ce crezi ca meriti in clan? Sunt o persoana activa care poate sa ajute clanul

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur ca pot. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Adelin30, AdcMain, AcadeauaMagica, Shawn, MaDaVSN Donfyy si altii. 

Edited by uau4life
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): WalLask si anterioare RoHaN, KeNoBy, aDDoNis, xHector si SkyLoWeR.

Varsta: Am vârsta de 17 ani.

Ore jucate: 1168 ore jucate.

Level: 40.

Vechime pe server: 2 ani jumate.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/WalLask

Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA-MP.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: ies afară cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Gino si pot spune despre mine că sunt un băiat sociabil, prietenos, glumet dar si serios când este nevoie, îmi place să fac diverse activităti pe care nu le-am mai făcut, să fac muncă în echipă si restul se pot vedea pe viitor.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat în FBI, cu rank 5 si cu o durată de 66 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost Veterans Gangsters.

Cu cine te intelegi din clan?: Roger, Rinton si KugneT.

De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru că sunt destul de activ, am un comportament exemplar si îmi doresc foarte mult aici.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: ZeBe21CAPITANU, Adrian, BlueMod, RANGE, REVENGE, KugneT, CosminM. Mont3Kill2, Gabi.[], Rares.[]Official, SergiuNVm, AlinAdrian7, Coco, SheLL, silencess, xDerreK, RazvaN@ONFiRE, MadaVSN, Milu si multi altii.

Posted

Varsta:15

Ore jucate:945

Level:34

Vechime pe server:5ani

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/THE_Monkey

Ce alte jocuri joci?:Doar samp.

Ai fost banat vreodata?:Da se vede in LP.

Ce faci in timpul liber?:Joc fotball sau ma joc pe PC.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat de 15 ani din Judetul Satu Mare, Comuna Racsa imi place mult sa joc fotbal dedicându-mi 2zile pe saptamana jucand,Iar in saptamana sa joc samp cu baieti sa ne distrăm si sa pierdem timpul jucand SA MP.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:44zile in Italian Mafia r5 si functia de coordonator si tester.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Kinq.

Cu cine te intelegi din clan?: Mai multe persoane.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece m-am dedicat mult serverului si joc cam 40-50de ore pe saptamana.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Ouxi,Kiri,Fallen,Dex,Ni0,Sink etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Sudy

Varsta: Am 17 ani.

Localitate: Acum locuiesc in Botosani dar am locuit in Bucuresti.

Ore jucate: 1313

Level: 42

Vechime pe server: Am o vechime de aproximativ 5 ani fara o luna.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Sudy

Ce alte jocuri joci?: CSGO, ETS2

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?: In generel nimic dar mai fotografiez diverse lucruri si ma joc pe calculator.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Nicu Victor Lucian, sunt in clasa a 11-a, sunt o fire glumeata, serioasa cand trebuie, imi place sa ajut, sunt dornic de lucruri si experiente noi, sunt respectuos, amanil si modest, mai mult imi place sa fiu descris nu sa ma descriu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 103 zile in Taxi SF, am avut rank 6.

Ai mai fost in [A]?: Da

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan fac parte din clanul Kinq. iar ultimul a fost The Legend.

Cu cine te intelegi din clan?: Eu pot spune ca ma inteleg bine cu toti, dar in special cu Kugnet

De ce crezi ca meriti in clan?: Sincer nu stiu, nu este alegerea mea si nu vreau sa imi dau cu parerea.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ioni, Ares[], DaNN[], Adrian, ReeKooL, .DENiS, Fabian.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Seelow, Ked[].

Varsta: Fac 17 ani pe 10 mai.

Ore jucate: Am 2153 ore jucate.

Level: Am level 60.

Vechime pe server: Joc pe acest server din iarna lui 2014.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Seelow

Ce alte jocuri joci?: Jocurile mele din calculator sunt Fifa 19, Fortnite, LoL, GTA 5, CS:GO si SA:MP. Dintre acestea joc cel mai des CS:GO si SA:MP. deoarece incerc sa nu-mi ocup tot timpul cu jocurile.

Ai fost banat vreodata?: Am fost banat pentru autoclicker (foarte banal si aiurea, 2018), spam pe /live (2016) si amenintari (2016).

Ce faci in timpul liber?: Ies foarte des cu prietenii si imi place sa invat si sa scriu pentru a fi pregatit la scoala cat mai bine.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat calm, nu-mi plac sub nicio forma scandalurile, certurile si sa creez probleme cuiva, imi vad de treburile mele, nu ma bag peste altii. Sunt ambitios, nu-mi place sa-mi pierd timpul aiurea, nu-mi place sa stau in loc, trebuie sa-mi gasesc intr-un timp scurt o activitate creativa. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 163 de zile in SFPD in 2018, rank 5. A trebuit sa ies deoarece am avut probleme cu calculatorul, ulterior mi-am achizitionat unul mult mai bun.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost. Am fost dat afara pentru inactivitate.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ma aflu in clanul Wolves.

Cu cine te intelegi din clan?: Cand era clanul plin ma intelegeam cu cativa, acum nu prea ma cunosc prea bine cu membrii actuali.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am acumulat o experienta vasta pe acest joc si pe acest server, consider ca ar trebui sa stau langa oameni de seama mea.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu jucatorii ce ma stiu si in realitate cu ei: zKing, []Cily[], Radw, []Mihai[]., .Robert., Rayleigh si lista poate continua.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): sTilo.

Varsta: Am varsta de 18 ani.

Ore jucate: 1170.

Level: 40.

Vechime pe server: 4 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/sTilo

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii, sa ma relaxez vizionand un film sau sa beau un pahar de vin cu tata in fata semineului.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Vlad, am 18 ani si sunt din orasul Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Sunt o persoana deschisa la lucruri noi, cu capul pe umeri, care mereu vede partea plina a paharului. Sunt un baiat glumet, care se integreaza repede intr-un colectiv nou si care nu ii dezamageste pe cei ce ii ofera credit. Am cei sapte ani de acasa, imi respect parintii si superiorii si am frica de Dumnezeu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Los Aztecas - Rank 7, 60 de zile.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: The Cross Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu toti playerii in general.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un om calculat, la locul lui, caruia nu ii place sa faca probleme si care e deschis la noi prietenii.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Bluemod, Andreiutz, qAndrei, Carmen, Stefan etc.

Edited by sTlio
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Chelie

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 157.47

Level: 18 

Vechime pe server: Joc de pe data  2019-01-12

Link profil panel:  https://whitepanel.bugged.ro/profile/ChELiE

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Fifa 18, Fortnite, si SAMP bineinteles.

Ce faci in timpul liber?: In majoritatea timpului liber stau in fata monitorului.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei si am varsta de 15 ani.Imi place foarte mult sa cant la chitara.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Detin rank 4 in Taxi Los Santos si am  37 de  zile. 

Ai mai fost in [A]?: NU.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanu The Kif cu Tag-ul [K].

Cu cine te intelegi din clan?: Din [A] cu Bytza as putea spune.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am cei 7 ani de acasa si nu imi bat joc de ocazii.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rha., DanaciKa, L4auR.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):LaurYBT , H3aToN.

Varsta:Am 16 ani.

Ore jucate:900

Level:34

Vechime pe server:Aproximativ 4 ani.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/L4uR.

Ce alte jocuri joci?:Pai , Darkendsand  , cs 1.6 , euro truck simulator 2 , si mai multe jocuri de pe steam.

Ai fost banat vreodata?:Nu , nu am fost.

Ce faci in timpul liber?:Ies cu prietenii pe afara la football , ma plimb cu bicicleta si stau pe pc.

Descrie-te pe scurt:Salut , ma numesc Laurentiu , am 16 ani si sunt din Craiova.Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa , cu simtul umorului , cu spirit de echipa , prietenos , amabil ,de treaba , ajutator iar restul calitatilor ramane sa le descoperiti voi pe parcurs.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:In F.B.I , rank 5 , 85 days.

Ai mai fost in [A]?: Nu , nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da , folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in Wolf. , dar ultimul clan a fost TL.

Cu cine te intelegi din clan?: Kugnet , Vegito , Roger, Cosmin , PACO , BellaBia , Shawn , Rinton.

De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece sunt activ si ajut clanul cu quest-uri zilnice,

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, avand in vedere ca joc 4-5 ore pe zi.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Synk , iAli , Focus_S1 , JessieJ , ZoCo , Micutzu , DREXELL , ValentiN , H3roina,Rege

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nick actual (Alexandru, anterioare ..AleX

Varsta: Am varsta de 20 de ani.

Ore jucate: Detin 474 ore jucate.

Level: Level 33.

Vechime pe server: Joc pe acest sever de 3 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/(Alexandru

Ce alte jocuri joci?: Mai joc ocazional CS:GO si GTA V.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber prefer sa ies cu prieteni pe afara sau sa ma joc pe calculator. 

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana foarte sociabila, imi place sa leg noi prietenii in fiecare zi, daca se poate, sunt glumet (am o limita a glumelor, totusi), imi place sa duc pana la capat ce-mi propun, nu las nimic balta. Sunt un prieten loial si imi place munca in colectiv, iar ceea ce nu-mi place sunt persoanele ce se cred superioare (cu sau fara motiv).

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in FBI, am stat rank 5 si am acumulat 69 days.

Ai mai fost in [A]?:  Am mai fost in clanul [A] dar acum mult timp.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):  O voi folosi.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul de fata sunt in clanul Crussander.

Cu cine te intelegi din clan?:  Ma inteleg bine cu Florin.

De ce crezi ca meriti in clan? Poate nu sunt mai special ca restul, dar sunt un player activ si mereu voi incerca sa ajut clanul cu tot ce pot.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  Ma inteleg cu R4ZZVAN, Laaur, Biaa, Dezzy, .David, Mark.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): ALI.ALI, Andrew, []Mihaii.

Varsta: 14 ani.

Ore jucate: 986.

Level: 39.

Vechime pe server: Aproape 3 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Mihaii.

Ce alte jocuri joci?: CS:GO si Minecraft.

Ai fost banat vreodata?: Da, dar mi a expirat din Lp.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma duc cu prieteni in oras, sa joc fotbal si sa stau cu familia.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mihaita, sunt din Pascani si am varsta de 14 ani. Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, imi place sa glumesc cu prieteni, sa joc fotbal si sa lucrez in echipa.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in San Fierro Police Departament, cu rank 5 si 60 de zile.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul The Teen Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu []Tibi mai bine.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece consider ca am cei 7 ani de acasa, playerii acestui clan sunt diferiti si sunt prietenosi din punctul meu de vedere, acest lucru ma facut sa aplic in clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rares.[]Official, Biaa, JessicaJ si mai multi.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Peagu, nu am anterioare.

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: Am acumulat 639 de ore jucate.

Level: 31.

Vechime pe server: 4 ani cu pauze.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Peagu

Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc League of Legends, CS:GO si ETS2.

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa ies afara cu prietenii, sa joc fotbal si sa pierd timpul facand lucruri care-mi plac.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ceausene Ionut Daniel, am varsta de 17 ani si sunt o fire calma, responsabila si atenta. Nu imi place sa fiu mintit, vorbit pe la spate sau sa iti bati joc de mine. Hobby-ul meu preferat este kickboxing-ul, fac asta de 2 ani si imi place la nebunie. Imi place sa am grija de tot ce ma inconjoara, sa fiu un exemplu si sa ajut pe oricine pot.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Los Santos Police Department cu rank 5 si 86 de zile.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu, dar daca o sa fiu acceptat o folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost [AL].

Cu cine te intelegi din clan?: Nu am tangente cu nimeni din clan deoarece nu am avut ocazia sa vorbesc cu cineva din [A].

De ce crezi ca meriti in clan?: Dupa parerea mea si vechimea pe acest server, am vazut ca acest clan este unul cu niste membrii seriosi, responsabili si cu un caracter de nota 10.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu toata lumea cu care am avut tangente, ma inteleg bine cu factiunea in care sunt si cu majoritatea jucatorilor.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Penson; KraVy și actual Luis.REAL.

Ore jucate: Am jucat pana acum 1513 ore.

Level: Detin level 48.

Vechime pe server: Sunt membru de aproximativ 1 an si doua luni.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Luis.REAL

Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2, Fifa in general.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat pana acum.

Ce faci in timpul liber?: Timpul liber il petrec la calculator in mare parte sau afara cu prieteni mei.

Descrie-te pe scurt: Eu  ma consider un tip sociabil, cu simtul umorului, imi place sa-mi fac prieteni noi tot timpul si sa fiu alaturi de ei cand au nevoie de mine. Cel mai bine ma simt atunci cand joc fotbal si am rezultate bune cu echipa mea de club. Timpul liber il petrec in mare parte la calculator, dar cand este vreme frumoasa nu spun nu unei plimbari cu prieteni mei.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea National Guard, unde am acumulat 215 zile cu functia de Tester.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost, de asta vreau sa intru acum, este ceva nou.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in clanul Fid[E]lity.

Cu cine te intelegi din clan?: Nu am reusit sa leg prieteni cu cineva din acest clan, ma cunosc cu ei doar din priviri si cand ne mai ajutam la raport in anumite cazuri.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca sunt un player activ care nu creeaza probleme si nu mi-am creeat un „renume” negativ pe acest server, pot spune ca stiu sa ma acomodez si sa ofer respect.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ioan.., []Maryus77., JaiMax, Khayu, VolP, ADRyAN[], ReeKool, Liviuu, Costel, Gastone.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): MaiN ( Dark_ ; DarK@TORNADA ).

Varsta: Am varsta de 14 ani.

Ore jucate: Am 464 de ore in momentul de fata.

Level: Detin level 26.

Vechime pe server: Pe acest cont am o vechime de 1 an, insa am mai avut un cont inainte, deci am o vechime in jur de 2 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/MaiN

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic, deocamdata raman axat doar pe SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Ies in oras cu prietenii, ascult muzica si ma joc SA:MP.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Albert, am varsta de 14 ani si locuiesc in Bistrita-Nasaud. Sunt un baiat serios, cu capul pe umeri, inteligent si foarte respectuos. Imi place sa citesc si sa ajut oamenii. Sunt un tip deschis, muncitor care nu se da batut.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in Federal Bureau of Investigation, rank 5 cu 54 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost, dar imi doresc sa intru ca sa-mi fac cat mai multi prieteni.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc aceasta aplicatie de ceva vreme.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual fac parte din clanul The Vikings [X].

Cu cine te intelegi din clan?: [].Vigilante. , Desire , []Tibi.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o persoana activa, stiu sa stau in banca mea, nu injur si sunt bine dispus cu orice persoana.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: [].Vigilante. , Stri , Adi , H0NesT , Lydia.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Crown (xTazy[], eVo. xCrown)

Varsta: Am 15 ani.

Ore jucate: Am 1420+ ore jucate.

Level: Am level 40.

Vechime pe server: Am o vechime de 3 ani cu mici pauze.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Crown

Ce alte jocuri joci?: Mai joc Euro Truck, Farming simulator, CsGo, American Truck.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat pentru 3/3 warns.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la un suc sau la o plimbare cu bicicleta.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alexandru, am varsta de 15 ani si sunt din Brasov. De fire sunt foarte glumet dar si serios cand vine vorba. Am cei 7 ani de acasa si respect pe cine ma respecta.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos timp de 150 de zile.

Ai mai fost in [A]?:  Da, am mai fost pe alt cont.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In acest moment fac parte din clanul .Teen.

Cu cine te intelegi din clan?:  Deocamdata nu cunosc pe nimeni din clan dar sper sa ma inteleg bine cu toti.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clan deoarece am o vechime destul de mare pe server si  ma consider o persoana responsabila si cu cei 7 ani de acasa, respectuos si cu simtul umorului.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sweeper, Paris. Thunder, LilBro si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Sereja.

Varsta: Am 19 ani.

Localitate: Locuiesc in Iasi dar sunt din Republica Moldova, Chisinau.

Ore jucate: Am 1484 de ore jucate.

Level: Am level 59.

Vechime pe server: Joc de 3 ani pe aceasta comunitate.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Sereja

Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat.

Ce faci in timpul liber?: Joc SA:MP, cand timp am dupa facultate.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut, am 19 ani, invat la Conservatorul de Muzica "George Enescu" din Iasi pe profil de teorie muzicala, sunt o persoana simpla, fara figuri si pretentii, imi place sa invat multe lucruri noi si sa ii pot ajuta pe cei din jurul meu cu ceea ce pot. Nu ma consider o persoana mai speciala decat ceilalati, consider ca suntem cu totii egali.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat peste 100 de zile in FH-ul vechi pe care l-am sters din cauza unor probleme, iar momentan sunt de 76 de zile in L.VP.D ca si tester.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai facut parte din acest clan.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan in care am fost este Wolf.

Cu cine te intelegi din clan?:  Momentan nu cunosc pe nimeni din acest clan dar sper sa am ocazia de a-i putea cunoaste pe toti.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece imi place sa fac parte dintr-un grup de oameni seriosi si fara figuri de la care mai am ce invata.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Welty, nictalent, ReeKooL, Releveu si inca cativa colegi de facultate.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Seded, AllexCh21 și cel de acum este SededArabu 

Varsta: 18 ani

Ore jucate:1767

Level: 50

Vechime pe server:4 ani 

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/SededArabu

Ce alte jocuri joci?: în general jocuri off-line 

Ai fost banat vreodata?:da

Ce faci in timpul liber?: ma relaxez stau pe samp 

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alexandru stau în Ploiești, îmi place sa ma joc samp sa stau cu prietenii sa ma plimb sa descopăr lucruri noi 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Los Vagos rank 6 zile 86 (factiune actuala) 

Ai mai fost in [A]?: Nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu dar dacă se cere o instalez 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  real world 

Cu cine te intelegi din clan?:  Sper ca, cu toți 

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un player activ 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: da

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Nu am relații de prietenie dar nici in conflict nu sunt. 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):.Blawz0r, .Zyper, Kogel.

Varsta:19 ani.

Ore jucate:1890.

Level:53

Vechime pe server:3 ani.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/.Schwarzmuller

Ce alte jocuri joci?:Doar samp joc.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:Ies cu prieteni in oras si ma joc samp.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat de treaba, amuzant, prietenos si am cei sapte ani de acasa. Imi plac jocurile video, sa joc fotbal, sa ies cu prietenii si sa ma plimb cu ATV-ul.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Acuma sunt in  taxi ls si am rank 4 si 35 de zile.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in Angels Legion.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu toatsa lumea.

De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit sa fac parte din acest clan deoarece pot ajuta acest clan cu ce este nevoie, este un clan foarte puternic cu membri  civilizati.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Chiar si mai mult.,

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Fred, Kronen, Borris,Cheile, DOC.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):.TalentVIP.

Varsta: Am 28 de ani.

Ore jucate:  Am 591 de ore.

Level: Am level 35.

Vechime pe server: Vechimea pe care o am pe acest server este de 2 ani.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/.TalentVIP

Ce alte jocuri joci?: Counter Strike, Fifa 2008, SA:MP.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:Nu pot spune mare lucru despre mine, deoarece ceea ce fac in timpul liber cam le facem cu totii.De examplu eu  in timpul liber ies in oras la o pizza, un restaurant, la o plimbare cu cei ce imi sunt dragi mie.

Descrie-te pe scurt:  Ce pot sa zic despre mine : Ca sunt un tip care stie de gluma, dar si sa fiu serios atunci  cand trebuie.  Nu imi plac persoanele cu care nu poti avea o conversatie, gen persoanele cu doua fete. Mai pe scurt sunt un tip cu care poti glumii si cu care poti vorbii despre orice.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Pana acum am in San Fiero Police department, rank 5 si 67 de zile. Acum sunt in Hitman Agency, cu rank 2.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o folosesc, dar daca este necesar o voi folosi.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Deocamdata sunt intr-un clan numit Cross.

Cu cine te intelegi din clan?: P3rs3u, Shawn, Desire.

De ce crezi ca meriti in clan?  Eu cred ca as merita sa fiu in clan deoarece am cativa prieteni in acest clan, dar  aceasta decizie daca merit sau nu merit in acest clan ii apartine celui ce detine acest clan,( LIDER).

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:  Da. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  P3rs3u, Shawn, Desire, Xcalibur, Gone. Acestia sunt doar cativa dintre acele persoane cu care  ma inteleg  bine pe acest server, dar desigur sunt mai multe persoane cu care ma inteleg destul de bine pe acest server. 

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Rown

Ore jucate: 812

Level: 34

Vechime pe server: Ma joc pe acest server de 3 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Rown

Ce alte jocuri joci?: Metin2

Ai fost banat vreodata?: Da, acum mult timp.

Ce faci in timpul liber?:  Ma plimb cu motorul si ma joc SA:MP, uneori mai ies prin oras cu gasca.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana serioasa.Imi place sa-mi fac prieteni cu orice ocazie si imi place sa ajut oamenii cu tot ce pot.Nu-mi plac persoanele false  care cauta atentie.Apreciez persoanele care muncesc din greu pentru a-si atinge obiectivul dorit.Muncesc mereu in echipa si respect persoanele din jurul meu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Los Aztecas, rank 5, 93 days. (Factiunea actuala.)

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar daca este necesar o sa folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Fac parte din clanul .Ak47

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu K3nnTXXL ma inteleg bine, pe restul nu prea ii cunosc.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt serios si consider ca am un comportament si un limbaj adecvat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mont3kill2, K3nntXXL, IonutMod, Range, BlueMod si multi altii.

Edited by Rown
Posted
On 3/31/2019 at 9:37 PM, Stri. said:

Nickname pe server (+ anterioare): Stri, (Erik20 si Stri_Erik21)

Varsta: Am 15 ani.

Ore jucate: 1460

Level: 41

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Stri

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Forza Horizon 4, LoL si COD BO 4

Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe pc

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Demeter Erik, am 15 ani si sunt din Bistrita. Sunt o persoana glumeata, de treaba cu capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasa. In timpul liber ma joc pe pc sau ies afara cu prietenii.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in FBI, rank 5 si 119 zile

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul The Lions

Cu cine te intelegi din clan?: Elena, Vigilante si CossminC.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un comportament decent si am o vechime destul de mare pe server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Vigilante, CossminC., ReeKooL, Mihaii.[], Karina, BlueMode

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): NoTix

Varsta: 18

Ore jucate: 1336

Level: 40

Vechime pe server: Din anul 2014

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/NoTix

Ce alte jocuri joci?: League of Legends

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii cu masinile si practic activitati sportive

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana care tine mult la bunele maniere si la respect. Imi place sa ma simt bine si sa glumesc, dar cand e vorba de lucruri serioase nu este loc de copilarisme. Caracterul mi-a fost conturat foarte mult de sportul pe care il practic, deoarece acesta mi-a aratat ce inseamna egalitatea, respectul si imiplicarea in orice domeniu. Cam atat avut de spus, nu vreau sa ma lungesc, dar ne vom cunoaste mai bine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In Taxi LS, am avut rank 5 si am iesit dupa 105 zile

Ai mai fost in [A]?: Da

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Cu ocazia asta o sa incep s-o folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciun clan. Nu imi amintesc ultimul clan in care am fost, cred ca tot Alliance.

Cu cine te intelegi din clan?: Evander(doar cu el am avut ocazia sa interectionez)

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o persoana serioasa careia ii place sa ajute oamenii si nu este egoista.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rayel, Evander, Coco$69 si Mozart, dar in general ma inteleg bine cu toata lumea si nu am niciun ''dusman''.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Sh0wn. Nickname-uri anterioare Cosmin. și .Cosmin[].!

Varsta: 20 de ani.

Ore jucate: 2643 h.

Level: 64.

Vechime pe server: Peste 3 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Sh0wn

Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: Timpul meu liber este petrecut pe SA:MP, atunci când nu sunt la muncă.

Descrie-te pe scurt: Sunt un tânăr muncitor, cu visuri mari. Îmi place să muncesc, să acord sprijin financiar familiei mele. Am abandonat școala în clasa a XI-a fugind la muncă în Germania, pentru a avea un trai mai bun. Am fost un copil modest și voi fi mereu. Respect persoanele, care la rândul lor mă respectă și pe mine. Nu aș avrea să intru în amănunte despre mine, pentru că viața mea bate filmul.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 165 de zile în Hitman Agency, rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc. 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte dintr-un clan la momentul actual. 

Cu cine te intelegi din clan?: Bobillho, BellaBia, Shawn, îm general cu toți membrii clanului, având în vedere că am făcut parte din el.

De ce crezi ca meriti in clan? Merit nu merit, e alegerea staff-ului clanului.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Bobillho, Shawn, []Lopatica, OtoV, K3nntXXL și lista continuă.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):  ExTaZzy[.], Zed[.] si imi mai amintesc doar de, CAlex

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: 2295

Level: 53

Vechime pe server: 2015-03-27 14:10:38 Si am inceput pe RED.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/ExTaZzy[.]

Ce alte jocuri joci?: Mai joc League Of Legends si Euro Truck Simulator 2

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc SAMP si imi petrec timpul cu prietenii pe afara.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Iulian, am 17 ani si locuesc in Braila.Consider ca seriozitatea ma caracterizeaza, poate este si varsta de vina, imi place sa imi las loc de "buna ziua" oriunde si intotdeauna, nu imi place sa fiu lingusitor, detest persoanele false care fac asta. Nu incurc niciodata persoanele din jurul meu cu fapte sau comentarii aiurea, nu ma bag in seama daca nu am ceva de spus. Imi place sportul, iar timpul liber care imi ramane il acord PC-ului, pentru mine SA:MP este o activitate relaxanta, respectul si stima la mine sunt pe primul loc. Traiesc pe principiul respecta si vei fii respectat .Imi place foarte mult sa imi petrec timpul printre masini.Sunt o persoana calma, corecta si cu toate tiglele pe casa. Stiu sa glumesc cand trebuie dar cand trebuie sa imi fac treaba o tratez cu cea mai mare seriozitate cu care pot. Sunt sociabil si imi fac multi prieteni.Nu imi place sa imi bag nasul unde nu este treaba mea, iar atunci cand cineva se comporta urat cu mine incerc sa las de la mine, pentru ca nu imi place sa fiu certaret. Totodata sunt o persoana care apreciaza si sprijina munca in echipa. Ca un "defect" as putea spune ca ma enervez destul de repede atunci cand cineva face un lucru care sa ma deranjeze, dar imi stapnesc aceasta mica problema.Consider ca o calitate a mea este respectul, deoarece acesta este foarte importanta in relatia cu cei din jurul tau.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat rank 5, cu 115 zile parca in Hitman Agency, nu mai stiu exact zilele ca am dat clear la fh.

Ai mai fost in [A]?: Nu, am fost doar pe Yellow.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar pot incepe sa o folosesc daca este necesar.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul de fata ma aflu in The Vikings. si ultima data am fost in Teen.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu mai multi, in mare playeri din factiunea SFPD.

De ce crezi ca meriti in clan? Sincer, nu as putea zice ca merit, nu am avut cine stie ce realizare pe aceasta comunitate, dar am zis totusi sa imi incerc norocul.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Desire, Cv9[], Roli., Florin, Newton si multi altii.

P.S.: Am creat alta aplicatie fiindca pe prima avea numele vechi de Zed[.] si nu puteam da edit.

Edited by Iulian Burciu