RaMMy Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare) AlliN Varsta: Am varsta 20 de ani. Localitate: Constanta. Ore jucate: Am 408 ore. Level: Am level 22. Vechime pe server: Am o vechime de 2 ani. Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/AlliN Ce alte jocuri joci?: La moment joc doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa il petrec cu prietenii sau sa stau sa joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alin, sunt un baiat respectuos, imi place sa fiu un om echilibrat, intotdeauna mi-a placut dreptatea si sa respect pe toti cei care sunt corecti cu mine. Sunt un om vertical, imi place sa gandesc de 10 ori inainte sa fac un lucru si sunt foarte dedicat in tot ceea ce fac. Sunt o persoana ambitioasa si mereu lupt pentru ceea ce imi doresc si nu renunt niciodata. Cam atat v-am putut spune despre mine, mai multe puteti afla ulterior. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in FBI acumuland 60 de zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu, imi doresc mult sa fiu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: La moment nu sunt in niciun clan. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Rinton si CosmiN. De ce crezi ca meriti in clan? Eu as merita in acest clan deoarece imi doresc de foarte mult timp sa intru si sper ca sa intru fie oameni cu inima buna si o sa-mi acorde sansa aia. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rinton, Roice, .RazvaN, L3moNNN. Edited April 10, 2019 by Alin Per 1 Quote
Biaa. Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Bianca..., anterior Biaa. Varsta: 15 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 1459. Level: 39. Vechime pe server: Joc din anul 2016. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Bianca... Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banata. Ce faci in timpul liber?: Pictez, citesc carti, editez poze si ies cu prietenii in oras. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Bianca, sunt genul de persoana serioasa, care daca vrea sa fie respectata, respecta la randul sau. Sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului si prietenoasa. Nu suport nesimtirea si minciuna. Am un simt de echipa foarte bine dezvoltat si imi place sa ma implic intotdeauna in multe actiuni si evenimente. Sunt o persoana careia ii place sa lucreze cinstit si ceea ce ma caracterizeaza este bunul simt. Sunt o fata glumeata, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimista si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in SFPD, rank 5 si 126 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Teen. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Desire, Elena, Cosmin, CossminC. BellaBia, Flavius, qAndrei, Mic, Lucifer. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru in clanul [A]lliance pentru ca stiu sa respect o persoana si ma integrez foarte repede intr-un grup de persoane. Cred ca o sa-mi creez noi prieteni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cv9[], Shawn, Roli, Carmen, Ramsy, Zed[.], STARGIRL, NewTon, Kiri, BlueMod 1 Quote
Liviu - Laurentiu Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Liviuu. Varsta: Varsta de 18 ani. Localitate: Chisinau. Ore jucate: 1097 Level: 40 Vechime pe server: 1 an. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Liviuu Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Pentru cheats. Ce faci in timpul liber?: Citesc. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat serios cu capul pe umeri, nu fac probleme, nu le caut, ma organizez si imi place munca in echipa, imi plac colaborarile cat si oamenii sinceri si care au respectul lor fata de mine, sunt constient de sine si imi place gluma tare, ajut oamenii cu o dispozitie buna pe fata lor si imi place mereu sa fiu creativ. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In Hitman Agency, 155 de zile si 91 anterioare. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Cross. Cu cine te intelegi din clan?: Luis.REAL, Costel. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merita o sansa in Alliance deoarece este un clan top cu membri alesi buni si capabili sa faca parte din acest clan, cred ca si eu am abilitatile necesare pentru a da dovada de asemenea consecinte si as dori sa-mi incerc si eu sansa, sunt o fire capabila care se poate descurca singura fara sa fie ajutata, sper ca abilitatile mele si cunostintele sa poate aduce un ajuns pentru a intra si eu in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Luis.REAL, Adryan[], Kingofthworld. Quote
xAlex[] Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): xAlex[] actual, precedent Asky, AskyMod, ryzen@guccibrand. Varsta: 16 Localitate: Falticeni Ore jucate: 1744 Level: 45 Vechime pe server: 2016-02-09 13:28:41 Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/xAlex[] Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc altele. Ai fost banat vreodata?: Da, o zi pentru amenintari. Ce faci in timpul liber?: SAMP si fotbal. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana calma, glumeata si la locul ei. Da calma, la banul pentru amenintari eram extrem de nervos. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 69 days, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar voi folosi. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Wolves. Cu cine te intelegi din clan?: Deocamdata nu am prieteni din clan. De ce crezi ca meriti in clan?: Oricine merita o sansa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, 19 ore last 7 days. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rasit[] , McKale, Anokira, (Alexandru, (DeadPanXBS) si multi altii. Quote
Muri Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Nickname pe server (+ anterioare):Nickname-ul actual pe server este Mura. Vechile nickname-uri sunt Wheel, Stefan13, Wheel@Phen0men si Truek0v. Varsta:Am 17 ani. Localitate:Locuiesc in Iasi. Ore jucate:Am 2760 de ore jucate pe server. Level:Detin level 58. Vechime pe server:Ma joc pe acest server din 2014. Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/Mura Ce alte jocuri joci?:Ma joc CS:GO, prefer seria de jocuri Asassins Creed(toata seria) si seria de jocuri Call of Duty. Ai fost banat vreodata?:Am fost banat pentru ca am folosit cheats la war. Ce faci in timpul liber?:Prefer sa fac ceva constructiv pentru mine, sa ma joc la PC sau sa stau cu prietenii. Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi si sa descopar locuri sau lucruri noi. Nu imi place sa ma cert sau sa ma laud prefer doar sa stau acolo unde imi este locul. Sunt o fire descurcareata si imi place sa fac unele lucruri singur. Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii si nu astept nimic de la ei in schimb, vreau doar sa imi ramana prieteni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in factiunea Las Venturas Paramedic Departament. Am acumulat 98 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in acest clan. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Clanul actual in care ma aflu se numeste The Lions si are tagul [L]. Cu cine te intelegi din clan?: Cel mai bine cu CossminC. De ce crezi ca meriti in clan?Vreau sa intru in acest clan deoarece este unul dintre cele mai respectate de pe server. Este un clan unit cu cea mai buna conducere. Pe parcursul anilor am observat ca cei mai buni playeri se afla in acest clan. Un alt motiv pentru care vreau sa ma alatur clanului este acela ca membrii acestuia sunt foarte cooperativi si sociabili dar mai ales uniti. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Joc si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:_Elena_, Extopus, CossminC, Alex_. Quote
Alex Winchester Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Nu am avut. Varsta: Am varsta de 24 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: Am 1236 de ore jucate. Level: Am level 41. Vechime pe server: Pe server ma joc din 2016. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/IpSiLoN Ce alte jocuri joci?: Mai joc si Grand Theft Auto V si Rust. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber stau pe calculator, sa ies cu prietenii un oras sau cu cainele in aer liber. Descrie-te pe scurt: Nu-mi prea imi place sa ma descriu, prefer sa afle lumea totul despre mine, dar asa pot spune ca sunt o fire glumeata si serioasa cand trebuie. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa ies cu ei. Imi plac iesirile in aer liber si cainii. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat pana la rank 5 si am acumulat 163 de zile in Los Santos Police Departament. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Clanul meu actual este "The Teen Family". Cu cine te intelegi din clan?: Cu toata lumea. De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit in clan deoarece sunt un tip glumet, serios si Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: iReflex@Official, Cv9[], Alexx17 si mai multi. Quote
Lack Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Actualul este “Lack”, insa am mai avut “Lack.SaT” si “CH4YO”. Varsta: 17 Localitate: La moment m-am mutat in Dublin, Irlanda. Ore jucate: 130 Level: 12 Vechime pe server: Joined: 2019-03-06 00:21:03. (1 luna jumatate) Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Lack Ce alte jocuri joci?: La moment joc doar sa:mp, din cand in cand mai bag un gta 5. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Stau la PC ori ies in oras cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Un baiat normal, nimic special. 17 ani, 1,83 si ochi albastru. O fire glumeata, si serioasa cand trebuie. Imi place sa ies cu prietenii prin oras, si sa ma distrez. Imi place sa traiesc la maxim, si sa practic trucuri extreme cu BMX-ul.Nu-mi place sa fiu luat peste picior sau la misto. Sunt genul de persoana caruia ii place sa ajute la nevoie, si sunt destul de intelegator. Ma puteti cunoaste pe parcurs-ul timpul-ui mei daca voi fi acceptat. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: La moment sunt in Para LV, avand 18 zile, rank 2, si inca nu am iesit. Ies doar la r5+. Ai mai fost in [A]?: Nu, insa vreau sa vad cum este pe la voi. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: .TSA si ultimul clan a dost Teen. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toti, n-am certuri cu nimeni. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece n-am certuri cu nimeni din acest clan, si pentru ca membrii sunt foarte de treaba, si exista respect fata de unul altul, nu sunt certuri “aiurea” sau fara motive. Este un clan foarte activ, de asemenea eu sunt foarte activ, care cred ca e o combinatie doar buna. De asemenea, imi place ‘tonul’ membrilor, sunt calmi, si nu vorbesc ei aiurea, si asta admir la clan. Mi-a placut acest clan de ceva timp, si cred ca as merita o sansa in clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: H0NesT, romeo6590, Maer, Karina, ShawN, Alessia.., Bianca., ChELie, Puffosul, LionHelmet, Florin20, si toata factiunea LV Para. Edited April 20, 2019 by Lack Quote
AlecMason. Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): AlecMason$. Varsta: Am frumoasa varsta de 17 ani. Localitate: Brasov - Sanpetru. Ore jucate: 1000 Level: 40. Vechime pe server: Joc pe server din data de 2017-12-29. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/AlecMason$ Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc CS:GO si Fortnite. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma joc fotbal si sa petrec cu prieteni pe SA:MP. Descrie-te pe scurt: Numele meu este George si am varsta de 17 ani, sunt din orasul Brasov. Pot spune despre mine ca sunt un baiat sociabil, indreznet,abitios, o fire realista, energica, prietenoasa si cu bun simt. De fel, nu-mi plac certurile, scandalurile sau alte chestii de genul acesta si nu sufar arogantii. Am respect fata de ceilalti care si ei au asta pentru mine. Imi place sa rad, sa glumesc si sa ajut cum, cat si cand pot. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult intr-o factiune am stat rank 5, 75 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da folosesc telegram. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual fac parte din clanul Kinq, iar ultimul meu clan a fost The Lions. Cu cine te intelegi din clan?: BellaBia, Shawn, Oleg, Desire, St3, Mosakay, Evander. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am o vechime destul de mare pe server si sunt foarte activ. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: R4ZZVAN, StarCiuc, Evander, Nicolle, ReeKooL si multi alti. Edited May 4, 2019 by George Spataroiu Quote
Robert Buzatu Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): RoberT69, Roobert,KINGIULIAN. Varsta: Am 17 ani. Localitate:Iasi Ore jucate:389 Level:21 Vechime pe server: Am o vechime de 3 ani. Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/RoberT69 Ce alte jocuri joci?: Pe langa San Andreas Multiplayer, mai joc și alte jocuri, desigur cum ar fi CsGo, Assassin's Creed Unity, Call of duty Black Ops 3. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat, dar din cauza fratelui meu. Ce faci in timpul liber?: În majoritatea timpului liber îmi place să îmi petrec cât mai mult timp alături de prieteni dar in cel mai special, alături de familie. Descrie-te pe scurt: Mă numesc Robert, am vârsta de 17 ani și locuiesc în Iasi. Îmi place să socializez, să mă joc jocuri pe calculator și să ies afară cu prietenii. Sunt o fire calmă și serioasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In momentul de fata sunt in Taxi SF, rank 5 si 51 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt în clanul Veteranii, ultimul meu clan a fost [R]. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Rinton, Denis, Hobbo. De ce crezi ca meriti in clan? Sincer as vrea să intru în clan pentru că este unul deosebit și interesat clan de pe servar dar în principal as vrea pentru ca consider ca as putea să fiu vazut ca și persoana care sunt în realitate. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rinton, .Andrei_B, .Denis, Hobbo Quote
Stelly007 Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): .Stely. Stely.[] si Stely[]. Varsta:17 ani Localitate: Rm.Vâlcea Ore jucate: 160 actual pe acest cont Level: 16 Vechime pe server: 2 ani Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/.Stely. Ce alte jocuri joci?: mai joc fifa, gta 5 si rare ori cs go Ai fost banat vreodata?: nu am fost niciodata banat Ce faci in timpul liber?: Merg la liceu, joc fotbal merg cu bicicleta Descrie-te pe scurt: Pot spune ca sunt o fire respectoasa amabila cu bun simt,dar si cu simtul umorului. Imi place sa respect, dar sa si fiu respectat, in rest as putea spune despre mine ca is inalt si bine facut Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: taxi lv 72d r5 pe fostul cont, actual r5 paramedic 42d Ai mai fost in [A]?: nu am mai fost Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): da In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul The vigincs [x], Inafar de acesta a fost King. Cu cine te intelegi din clan?: Tr3x, febz daca mai este cu Tibi si inca cativa De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece fiecare jucator cu respect si bun simt merita macar o sansa Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi Bryce, Alm0st, Rios, Sami, Alexcm, Redhood Quote
STORCK Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Nickname pe server (+ anterioare):STORCK , GRONKS Zmenta Varsta:22 ani Localitate:Baia Mare Ore jucate:1960 Level:63 Vechime pe server:4 ani! Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/Storck Ce alte jocuri joci?:Fifa 19 Cs:GO GTA 5 Ai fost banat vreodata?:Da odata pentru auto-clicker! Ce faci in timpul liber?:Ma joc si mai ies prin oras ! Descrie-te pe scurt:Imi place sa lucrez in echipa cand este nevoie, nu am o problema cu acest lucru. Sunt o persoana sociabila, deschisa, cu simtul umorului, mereu in cautare de experiente noi si incerc sa invat cat mai mult posibil din acestea. De asemenea sunt o fire ambitioasa, iar daca imi pun un scop in minte, de cele mai multe ori il duc la bun sfarsit. Imi place sa glumesc, sa-i fac pe ceilalti sa rada, insa toate acestea pana la limita bunului simt. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat 177 de zile in factiune SFPD si am detinut rank 6. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost! Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultimul meu clan a fost Young Republicans [R] Cu cine te intelegi din clan?: Gone P3rs3u Xcalibur si multi alti! De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit sa fiu in acest clan deoarece sunt o persoana activa si seriosa Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da pot juca! Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Adryan, shawn Velea DaNN Paris Quote
..Kenzo[] Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Actual : .Kenzo[], Anterioare: []SeeK[], .SeeK[], Sr.KekZ. Varsta: Am o vàrsta frumoasa de 16 ani. Localitate: Sunt din Sibiu, dar acum locuiesc in Spania, Zaragoza. Ore jucate: Detin 763 ore jucate. Level: Detin level 35. Vechime pe server: Am o vechime pe server de aproximativ 4 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Kenzo[] Ce alte jocuri joci?: League of Legends, PlayerUnknow's Battlegrounds si Euro Truck Simulator 2. Ai fost banat vreodata?: Nu, niciodata deoarece respect tot staff-ul BuGGeD si jucatori acesteia. Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber imi place sa ies cu prieteni la un biliard sau la o plimbare. Descrie-te pe scurt: Mà numesc Rares, sunt o fire sociabila, imi place sa-mi fac fac prieteni. Sunt serios dar totusi tin la gluma atat timp cat e facuta-n limita bunului simt. Nu-mi place sa fiu mințit sau tratat aiurea. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: News Reporters rank 5 si 72 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, n-am mai fost in [A]lliance. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, nu folosesc dar daca o sa fiu aceptat cu singuranta o sa-mi descarc aplicatia. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Actual fac parte din clanul StreetBleeding [SB], si ultimu meu clan a fost Wolves. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Febz, Karmax, Liar, Ess3x, Hobbit, Vlaadut, []Adi, K3nnTXXL, Smardoi, []Iulian, Prudner, ItzAndrei si multi alti. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece pare un clan foarte bine facut si condus de Eugen si ceilaltii si chiar sunt in cautarea unui clan decent in care sa-mi petrec restul timpului si deoarece are un potential foarte ridicat pe acest server si este un clan dorit de toti. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in clan deoarece am abilitatile unui membru capabil sa fie in [A]lliance. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, petrec si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: [A]Prudner, , _6ix9ine, cHiedY si mai multi alti. Quote
Kiri Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Kiri, Kiri. Varsta: 15 Localitate: Bragadiru Ore jucate: 901 Level: 33 Vechime pe server: Aproximativ 3 ani. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Kiri Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Five M. Ai fost banat vreodata?: Da o singura data. Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara si joc samp. Descrie-te pe scurt: Sunt foarte calm, timid si respectos. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In Los Vagos, 36 zile cu Rank 6. Ai mai fost in [A]?: Nu Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu dar il pot folosii. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in Real World. Cu cine te intelegi din clan?: Nu am pe cineva anume dar ma inteleg cu toata lumea pe server. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca va pot ajuta cu activitatea deoarece vin in forta. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Raluca., Vlad@KARAMBA, SergiuNVm si fosti membrii din mafie si actualii. Quote
Dosent Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Nickname actual: Cake. Nickname-uri anterioare: Drexler ; Delay Varsta: Am varsta de 14 ani. Localitate: Locuiesc in judetul Constanta. Ore jucate: La momentul actual am 637 de ore jucate. Level: Detin level 31. Vechime pe server: M-am inregistrat pe server pe 2018-06-22, la ora 17:12:55 Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Cake Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc Fortnite si Grand Theft Auto V (ocazional). Ai fost banat vreodata?: Nu, daca nu se ia in considerare ban-ul acordat gresit. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa-mi petrec timpul liber cu prietenii sau citind. Descrie-te pe scurt: Ma consider o persoana culta, calma, cu capul pe umeri si foarte ambitioasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in Paramedic (Las Venturas). Am acumulat rank 5 si in jur de 50 de zile (am dat clear Faction History). Ai mai fost in [A]?: Nu, dar imi doresc foarte mult. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar sunt dispus sa incep sa o folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am fost in clanul Wolves, momentan nu mai fac parte din nici un clan. Cu cine te intelegi din clan?: In mare parte cu membrii din factiunea actuala. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece iubesc membrii acestuia si consider ca este unul dintre putinele clanuri respectate de catre server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Radu, Bryce., VolP, Shaganel si []LopaticA. Edited May 19, 2019 by Cake Quote
PiscuTM Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): PiscuTM, alte nick-uri nu am mai avut. Varsta:15 ani Localitate: Bucuresti Ore jucate: 219 Level: 15 Vechime pe server: ~2 ani Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/PiscuTM Ce alte jocuri joci?: Forza Horizon 4, CS:GO, Rocket League. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat 3 zile pentru scam Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietenii in oras, ma plimb cu bicicleta si caut lucruri noi pentru a-mi dezvolta cunostintele, in special despre automobile. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Teodor si am 15 ani. Sunt din Pitesti, dar locuiesc in Bucuresti. Sunt o fire activa caruia ii place munca in echipa. Consider ca acest joc imi va influenta viata, iar intrarea in acesta factiune imi va da o anumita responsabilitate. Inca de mic mi-au placut foarte mult masinile, din acestea dezvoltand si un hobby; il ajut pe tatal meu cu atelierul auto; consider ca s-a transmis genetic. De fiecare data sunt entuziasmat sa fac un pas maret in viata mea. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea in care sunt acum, rank 2- 18 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, o folosesc sa vorbesc cu unele cunostinte. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan in care am fost este The Lions-[L] Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu lideru si co-liderul factiunii mele, .Denis si HoBBo. De ce crezi ca meriti in clan?: Merit sa intru in clan deoarece sunt o persoana de incredere, saritoare si cu sintul umorului. Nu sunt agresiv si nici acum si nici pe viitor nu voi vrea raul unei persoane. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andreiii, Andreiii.., .Adela, Gica888, Rodrig0. Quote
MiHAi47 Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): MaRaTooN Varsta: Am varsta de 14 ani. Localitate: Scinteia, judetul Ialomita. Ore jucate: 373 ore jucate. Level: 22 Vechime pe server: Joined: 2016-1-09 15:53:28 Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/maratoon Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Pe contul asta nu. Ce faci in timpul liber?: Ma joc SA:MP, ma plimb singur cu bicicleta ( sau cu prieteni ) si sa ma distrez. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana de treaba, amuzanta, cu cei 7 ani de acasa, cateodata timid, curajos si qt. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in San Fierro Police Department, rank 5 cu 69 days. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost si imi doresc extrem de mult. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Bineinteles. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am fost in clanul Wolf., dar am iesit din el. Cu cine te intelegi din clan?: Cu cosmin[a] si .adela[A]. De ce crezi ca meriti in clan? Pai nuj, ca sunt de treaba, stiu care-s regulile la un clan de genul si pentru ca am benefiicile facute pentru a intra in clan, doar sa am noroc sa primesc /cinvite. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Acum un an in vacanta de vara, intr-o saptamana si ceva am strans 90h in last 7 days. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mont1kill2, Qwen_Karsk, Rinnegan, Bomb3r, DanuOfficial[] si multi altii, dar astia sunt in general. (!) Multumesc pentru atentia acordata Opinia mea despre clan: Este una foarte faina, este foarte bine organizata, cu niste membrii bomba. Quote
KenshiX Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Yassuo. (Nickname anterior: ADCmain) Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Sunt din localitatea Gheraseni, jud. Buzau. Ore jucate: Am 396 de ore jucate. Level: Detin nivelul 23. Vechime pe server: Joc de aproape 6 luni pe acest server. Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/Yassuo. Ce alte jocuri joci?: Mai joc Southpark, League of Legends si Euro Truck Simulator 2. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata, nu am avut tangente grave. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa ies cu prietenii, ori ies cu masina. Sau daca nu ies fac gaming, ori ma uit la documentare unde pot descoperi chestii noi. Descrie-te pe scurt:Sunt o fire calma si amuzanta, aparent. Sunt foarte sociabil, ma integrez repede in orice grup, imi place sa-mi ajut colegii oricand pot si la orice pot. Imi place sa glumesc in limita bunului simt, dar si cand e de treaba serioasa pot sa ma conformez. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea curenta, News Reporters. (23 de zile) Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost niciodata in acest clan, dar as vrea sa incerc aceasta experienta. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Desigur, folosesc aceasta aplicatie de cand am intrat in News Reporters. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan in care am fost este World of Warrior cu tagul [WOW]. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Uau4life, Cheloo24, []Tibi si Mosakay. De ce crezi ca meriti in clan?: Vreau sa incerc o experienta noua si sa cunosc persoane noi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, nu ar fi o problema. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: [Best], Uau4life, Adda[], .I_mihai2507., Crystocea. Quote
George[A] Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): George(George44) Varsta: 13 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 18. Level: 7. Vechime pe server: Ma joc de 2 ani maxim. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/George(George44) Ce alte jocuri joci?: ETS2, Free Fire, Fortnite, Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Citesc, ies la fotbal cu baietii, ascult muzica si ma joc samp. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat timid, darnic si harnic. Nu suport nesimtirea si minciuna. Imi place sa lucrez in echipa si sa mi fac prieteni noi si sa cunosc persoane. Imi place amabilitatea si sinceritatea la o persoana. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Pai, acum am intrat in Paramedic LV si as vrea sa stau 100 days. Ai mai fost in [A]?: Nu, dar mi as dori. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt intr-un clan, dar am fost in clanul [Y]. Cu cine te intelegi din clan?: .Adela, Uau4life, []Tibi, Fabian, Cosmin. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca respect persoane si imi place sa mi fac prieteni noi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []Bianca, Anghell, CrX, []Tibi, .Adela, Uau4life si CossminC. Quote
KraTT[0]s Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):KraTT[0]s-anterioare: Power_Tazy[], x.Tazy[] Varsta: Am varsta de 16 ani. Localitate: Sunt din orasul Botosani. Ore jucate: 1240 Level: 42 Vechime pe server: Aproape 2 ani. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/KraTT[0]s Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: Ies cu priatena in oras. Descrie-te pe scurt: Sunt un om sociabil, de treaba si imi place sa ajut lumea. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am sta in FBI, in aceasta factiune am acumulat 123days si r5. Ai mai fost in [A]?: Nu, de asta imi doresc acest lucru. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): O sa folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt in [WOW], ultimul meu clana fost [SB]. Cu cine te intelegi din clan?: Seelow, Fabian, BellaBia si multi altii. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca simt ca sunt pregstit pentru acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tot clanul [SB], i_mihai, siminiuchd si multi altii. Edited June 9, 2019 by KraTT[0]s Quote
Mitroi Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Actual ''Mitroi.'' si anterior CristianS Varsta: Am 17 ani. Localitate: Sunt din localitatea Resita. Ore jucate: Am 1200 de ore jucate. Level: Detin nivel 40. Vechime pe server: Joc pe server de 2 ani. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Mitroi. Ce alte jocuri joci?: Cateodata mai joc FiFA si CS 1.6 Ai fost banat vreodata?: Da, odata pentru reclama dar a fost cu mult timp in urma si nu o sa se mai intample. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa joc fotbal si plimbarile de seara. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana care se implica foarte mult, sociabil si muncitor. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am actual 88 de zile in Los Santos Police Departament si detin rank 5 alaturi de functia de > Tester < Ai mai fost in [A]?: Nu, dar poate acum am ocazia. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Deocamdata nu, dar cand este cazul o voi folosi. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in clanul ''Masa rotunda'' Si ultimul meu clan a fost Wolves in care am stat 130 de zile. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Thriller, ColdAslce, .RazvaN, AlliN, Cosminm, LightSquare, VolP si multi altii. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca am o vechime destul de buna pe server si stiu cum merg lucrurile si sunt activ. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, probabil chiar mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mont3Kill2, FalleN, Winty[], Alessia..[], MuceaZineL112, ZuZuLeT3, VolP, DENlSA, ColdAslce si multi altii. Edited June 10, 2019 by MaribuTHEGOD Greseala gramaticala. Quote
Alex Vasiu Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Nickname pe server (+ anterioare) Casian De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe white. Varsta: Am varsta de 15 ani. Localitate: Adamus. Ore jucate: Detin 303 ore jucate. Level: Detin level 20. Vechime pe server: Ma joc pe bugged din 2017. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kasian. Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat o singura data. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa ies cu prietenii, sa ascult muzica, sa dorm sau sa imi pierd timpul in fata PC-Ului pe SA:MP. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Casian si am varsta de 15 ani. Sunt un baiat destept, capabil de a lucra in echipa, am simtul umorului, dar sunt serios cand trebuie. In timpul liber imi place sa ma plimb cu prietenii afara, sa ascult muzica si de asemenea imi pierd timpul jucandu-ma pe PC. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat intr-o mafie, rank 5 si 51 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, dar imi doresc enorm de mult sa intru. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Desigur. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Corleone Family. Cu cine te intelegi din clan?: Scott, Darius, WalTon, Oleg si multi altii. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit in clan deoarece sunt capabil, pot fi un coleg de clan bun, pot sa colaborez cu cei din clan etc. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tony, Yoshy, G3o, RAPID3K, Biannca, AlexGabriel99, Dragos, AndreeaFall, Casian_AraBu, TheMonkey si multi altii. Quote
Iuli4n Spartan Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 (edited) - Edited September 15, 2019 by Iuli4n Quote
Recommended Posts