Cioriia Florin Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Nick pe server: CrX Link catre profilul tau din panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/CrX Zile adunate (aprox.) in factiuni:Momentan am 9 zile in School Instructors Las Venturas dar am mai facut parte si din Paramedic LV de 3 ori , Paramedic SF, Taxi Sf ,School Instructors San Fierro si National Guard. Doar ca eu mi-am sters curand FH-ul si nu mai stiu exact zilele in factiuni. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:In San Fierro Paramedic Departament. M-am hotarat sa ma duc la LeBroff sa il ajut cu ce pot. Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):Imi place sa fac raport in factiune si sa ma distrez cu prietenii. Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica):Acord cat timp pot acestui joc. Nu am un orar fix in care sa joc. De ce crezi ca meriti functia de helper?:Pentru ca am o experienta pe acest server si am multi prieteni aici. Chiar daca nu am mai avut ocazia sa am aceasta sansa prietenii mei din staff ma vor ajuta. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost banat niciodata. Ce alte jocuri joci?:Mai joc ETS2, Minecraft, Fornite, PUBG dar cel mai mult timp il acord acestui joc superb. De ce iti place sa joci samp?:Sunt multe motive din care joc samp. Este jocul copilariei mele si am multi prieteni aici. Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: Joc aici pentru ca sunt oamenii de nota 10. Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?:Da. Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Am o lista intreaga dar o sa aleg primi 8 cei mai buni prieteni: ZoCo , Winty[], []Bianca , Shawn , Lucius , RIOS, RobertAndrei. , Mitroi. Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Pentru a avea alt skin trebuie sa te duci la un magazin de tip Bingo si tasteaza /clothes. Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?:Pentru a afla ce trebuie sa faci la acel job trebuie sa tastezi /help si apoi Jobs. Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?: Pentru a intra in factiunea L.S.P.D ai nevoie de minim nivel 15 si o aplicatie pe panel. Quote
Recommended Posts