aMo Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 SaluT BuggeDBine v-am gasit!Dupa cum v-am promisAm revenit cu un nou hit(edit)...In acest hit !Va voi prezenta,Viata mea pe BuggeDSi a aaltora..La level 5Munceam de rupeamCamioanele le stricamSi le reparam!LupiigasulBaws !Un foarte bun amic,Mai radeam un pic,Ca aman2 eram noobi si nu stiam nimic:)D@riusnike -s-a nascut bogatPlayerii l-au ajutat, muuult!!Acum s-a lasat.(creed)Vaiii m-am suparat eheeheehee:|...NGFactiunea cea mai tareSe intra pe pile oare?Niciodata..Nu creddd:).Luci e un ofticatBaiete ,te-ai stricat la stomac?Faci posturi aiurea pt+1Mai mult de 10 ani nu ai copiluu(huaaa)DeEw_CrossNu stiu prea multe despre elStiu doar ca sa suparatCa nu a luat co-liderSi-a plecatE un esuatA inceput sa-njure pe forumPt un +1 ca e un stricat la stomac(Fratele lu Luci)Robitza fratele meuE cel mai tare....La paintball cu elE pierdere mare.Jucatori de sa:mpVa propun cevaVeniti cu sugestii multeCa serrvarul sa-l puteam ajutaStaffVrem 1000 de sloturi .Nu mai avem chef.Sa asteptam.Jumate de ora.Pana sa intram..Pierdem payday-urile.Si ne suparamPeste ceva timpDe sa:mp ne lasam!(Glumesc aici:)eheeeheeheeeSper ca va placutAcest nou hitNumit si editFacut de minePt toti ce simtInsipiratiaSi creatia .. 8
aMo Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 H@?> Lasa-te de meserie . aZesan nu mai lasa comment+1 saracule 2.Esti un mare noob si ofticos. breavo +1 Multumesc denis.
aMo Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Noroc cu mine, ca te-am descoperit:)) Nu mai descoperit tu,Stiu ce imi poate capul Tu mai influentat intr-un mod pozitiv sa imi duc talentul mai departe si iti multumesc. @@Senzo ti-a placut?
Trebor. Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) OFF:Te @@aMo te @@aMo she says to meeeee. ON:poetul nostru de pe buGGed , avem de toate aici de la programatori la poeti:)) Edited August 27, 2013 by iMake.OuT
aMo Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Ma e un fel de poveste poezioara sa zicem asa:)))) Mersi un+1 ar fi de folos.
SenzoDev Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Noroc cu mine, ca te-am descoperit:)) Nu mai descoperit tu,Stiu ce imi poate capul Tu mai influentat intr-un mod pozitiv sa imi duc talentul mai departe si iti multumesc. @@Senzo ti-a placut? Da mi-a placut, ba si tu taci:)) Ca eu te-am descoperit
aMo Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Multumesc !+1 daca iti doresti si nu te doare mana=))
boyzilli Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 H@?> Lasa-te de meserie . Se pare ca avem un fan . IESI ACASA!
azeSan Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 aZesan nu mai lasa comment+1 saracule 2.Esti un mare noob si ofticos. De ce sunt ofticos ?:)) ca nu pot sa compun poezii ca tine? =)) hai ca asta a fost buna =)) ai -1 de la mine :))) Doamne , macar incerci si tu ca un sacar sa iti castigi si tu 2 lei :)) oke hai bafta ^_^ Se pare ca avem un fan . IESI ACASA! Ai spus o gluma? :-S Trebuia sa radem? .... Iti dau un autograf ?
aMo Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Copil.Mai lass off-topicul pt +1 ca esti vai de mama ta
boyzilli Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Copil.Mai lass off-topicul pt +1 ca esti vai de mama ta aMo - lasal ca nare soarta..nu stie ce bine si ce e rau..pe fruntea lui scrie PILE!
RemixX Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ai spus o gluma? :-S Trebuia sa radem? .... Iti dau un autograf ? Aici nu conteaza banii etc.. :)) esti un ofticat
azeSan Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Aici nu conteaza banii etc.. :)) esti un ofticat Pentru ce sa fiu ofticat ?:)) ca n-am asemenea talente ca el? =]] sa se linguseasca?!
RemixX Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Pentru ce sa fiu ofticat ?:)) ca n-am asemenea talente ca el? =]] sa se linguseasca?!Exact ce am zis
aMo Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Ce copil:) Unde te-au crescut parintii tai ma? Ti se pare ca ma lingusesc aici scriind o creatie'poezie;???povestioara?Fac asta din placere Si 2.am zis daca va placut+1 nu va rog frumos +1plss. Nu mai vb aiurea pustiule
Recommended Posts