iLow Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 (edited) Salut, imi cer scuze ca postez aici dar am putin nevoie de ajutor. Am decis ca sa ma reapuc de samp , problema este ca mi-am uitat parola de la contul de pe white.bugged si nu mi am setat un email pe contul respectiv. Numele contului este iLow, are level 4. Am dat ,,Forgot Password" dar spune ca nu am un email setat pe cont, deci nu imi pot recupera parola. Ma poate ajuta cineva ? Nu sunt un din asta care vrea sa i fure contul cuiva pentru ca pe cont am dar un Premier si 2-3kk cred. Sunt tot eu cel cu contul de pe black.bugged pe numele iLow Imi cer scuze inca o data ca postez aici si sper sa primesc ceva ajutor. Salut ! Edited June 10, 2019 by iLow Quote
Amiya Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Adminii nu te pot ajuta în acest caz. Singura opțiune ar fi sa iti faci alt cont si sa ai email pe el sa nu se întâmple aceiași problema. Oricum un cont cu lvl 4 nu e Asa mult, eu am lvl 40 si mna. Quote
flofloflo Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Salut Am avut si eu un cont pe Black il pot recupera ca nam mai intrat de 3 ani jumatate? Quote
Recommended Posts