Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server: DeXoNTM23
Ore jucate: 919
De cat timp joci pe server: Din 2016 asta inseamna de 3 ani.

Varsta reala: Am varsta de 15 ani. (in septembrie 16)
Ce alte jocuri mai joc?: Momentan am ramas la Samp, dar mai joc gta5 lol fortnite si overwatch
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Facultatea de informatica.

Cea mai mare realizare pe bugged: Am avut functia de lider cred ca e cea mai mare realizare.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Cred ca deja se stie cum e colectivul meu, dar totusi nu sunt genul de persoana sa sufar sau sa  abuzez dee functie.
Ai citit regulamentul liderilor?: Evident.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am avut in The Russian Mafia rank 7 89 de zile.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Grove Street deoarece ramasesem fara lider si nu imi placea.
Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Cersetorii si post hunterii.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Am experienta si cred ca ma va ajuta.

(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.
Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am avut ban pe amenintari inainte de fuziunea green + red (sunt de pe green)

Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 89 de zile in mafie. Sunt  niste factiuni usoare parerea mea.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult intr-un departament am stat 14 zile si cred ca o sa bat recordul deoarece acum sunt in LVPD si mna :). Departamentele pe paartea de politie putem spune ca e greu dar daaca citesti regulamentul e ez. Pe partea de paramedic e prea ez.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult intr-o factiune pasnica am fost 31 de zile in School Instructors. Cred ca factiunile pasnice sunt super pentru incepatori. Mai fac si ei un banut si experienta + ca socializeaza cu colegii de factiune.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp