DeXoN Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Nickname pe server: DeXoNTM23Ore jucate: 919De cat timp joci pe server: Din 2016 asta inseamna de 3 ani.Varsta reala: Am varsta de 15 ani. (in septembrie 16)Ce alte jocuri mai joc?: Momentan am ramas la Samp, dar mai joc gta5 lol fortnite si overwatchCe vei face dupa terminarea liceului?: Facultatea de informatica.Cea mai mare realizare pe bugged: Am avut functia de lider cred ca e cea mai mare realizare.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Cred ca deja se stie cum e colectivul meu, dar totusi nu sunt genul de persoana sa sufar sau sa abuzez dee functie.Ai citit regulamentul liderilor?: Evident.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am avut in The Russian Mafia rank 7 89 de zile.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Grove Street deoarece ramasesem fara lider si nu imi placea.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Cersetorii si post hunterii.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Am experienta si cred ca ma va ajuta.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am avut ban pe amenintari inainte de fuziunea green + red (sunt de pe green)Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 89 de zile in mafie. Sunt niste factiuni usoare parerea mea.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult intr-un departament am stat 14 zile si cred ca o sa bat recordul deoarece acum sunt in LVPD si mna :). Departamentele pe paartea de politie putem spune ca e greu dar daaca citesti regulamentul e ez. Pe partea de paramedic e prea ez.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult intr-o factiune pasnica am fost 31 de zile in School Instructors. Cred ca factiunile pasnice sunt super pentru incepatori. Mai fac si ei un banut si experienta + ca socializeaza cu colegii de factiune. Quote
retras Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Ohooo Dexonu. Ar fi o problema frt, abia ai renuntat la lider. Din cate stiu trb sa astepti cateva zile pana sa iei iar lider. Totusi PRO. Quote
Recommended Posts