Jump to content

War-uri 2k19  

644 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile in aceasta vara?

• 13:00 - 15:00
    • 14:00 - 16:00 | PROGRAMUL DE WAR-uri DE VARA TRECUTA
    • 15:00 - 17:00
    • 16:00 - 18:00
    • 17:00 - 19:00
    • 18:00 - 20:00
    • 19:00 - 21:00
    • 20:00 - 22:00 | PROGRAMUL NORMAL DE WAR-URI
  2. 2. In ce zile ati vrea sa se desfasoare war-urile in aceasta vara?

• Luni, Miercuri, Vineri, Duminica
    • Luni, Marti, Miercuri, Joi
    • Vineri, Sambata, Duminica, Luni

Recommended Posts

Posted

Ar trebuii puse cand este foarte cald afara, ora 13:00 maxim 17:00 sa zicem, pentru ca seara toata lumea iese afara deoarece este racoare.

Asa daca sunt la ora 20:00 - 22:00 pierzi 2 ore pe care le puteai petrece afara cu prietenii, mai bine sunt mult mai devreme.

Chiar si 12:00 - 14:00 merge 😉

Posted

După părerea mea este mai bine de la 14:00.. seara multi nu sunt acasă, eu unul nu am timp toată vara sa ma joc seara pentru că mna.. deci să rămână de la 13;00 sau de la 14:00

Posted

=))) va vad pe toti "la ora aia e mai bine ca ies afara" "la ora aia ca e canicula"

Ba mancavasi gurita voastra, lasati sampu si munciti, faceti ceva cu viata voastra. ca in viata daca va plangeti nu o sa ajungeti nimic.

La munca !!!! ))

Posted (edited)
6 hours ago, Larsen said:

Eu zic ca  sa fie de la 14:00 - 16:00 pentru ca multi seara ies cu gagicile in parc, fotbal etc. Este ok asa.

sau asa ca e perfect

Edited by Terakov
Posted

E mai ok de la 17:00-19:00 pentru cei care vor sa mearga afara de la ora 20:00, ar fi mai ok.

Posted
On 6/16/2019 at 11:10 AM, AlCapone.Zukov said:

Ar trebui sa pui sondajele pe fiecare panel din cele 3 servere si sa le restrictionezi numai la mafii, ca acum voteaza toti pasnici de la 20:00 la 22:00.

Si tu esti mafiot ma

Posted

Sincer,:prefer war-urile de la 14-16, deoarece este canicula si stam in case.... seara banuiesc ca majoritatea iesim in oras, intr-adevar, e nasol pentru cei ce au job, dar sunt foarte putini acestia.. in legatura cu zilele, e mult mai binenuna dupa alta.

Posted
17 hours ago, Hobbitel said:

de ce mai faci war-uri daca sunt 100 playeri pe white si 50 pe black

nu degeaba i se zice sv de war-uri.

Posted

Ba astia cu liceul, practica etc. Sunteti chiori? Nu vedeti ca de pe 24 se baga programul, doar nu faceti liceul toata vara. 

Posted

16-18 cel mai bine bai,

Astia care sunt mai bagabonti si nu si petrec timpul asa mult pe joc, si intra doar la war uri, stiu ce vreau zic. Vi de afara tarziu, 2-3 noaptea, si apoi se trezesc pe la 1-2 ziua.. 16-18 parerea mea, e cel mai ok, +1 daca zic bine 🙃

• Like 1
Posted

E bine sa ramana la fel ma refer la zile  luni miercuri vineri duminica   sa   putem pune macar invoire daca nu putem ajunge ,ca eu de exemplu lucrez pe schimburi si n am timp de a ,ajunge la war  trebuie sa se tina cont si de cei care lucreaza in primul rand ca daca nu ajungem primim fw uri 

Posted

14:00 - 16:00 e perfect.
40-50% din comentarii sunt de la persoane care nu au fost in mafii in viata lor, deci nu cred ca au drept la opinie, mai ales aia cu 20-22.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp