Elkes. Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Nickname pe server: Nume de pe joc aThoSSOre jucate: Am 392 de ore jucate.De cat timp joci pe server: Pe servar joc de 6 sau 5 luni.Varsta reala: Am 21 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Nu pot zice ca mai joc alte jocuri in general imi place doar samp-ul.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Eu am terminat liceul acuma lucrez la o fabrica ce face fuse de scaune.Cea mai mare realizare pe bugged: Nu pot zice ca am o realizare asa mare. Sau daca e sa se considere o realizare este accea ca mi-am facut multi pieteni pe joc.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Eu fata de alti lideri imi voi respecta functia cu atare dar mai ales voi avea grija de ia si de membrii ei.Ai citit regulamentul liderilor?: Da l-am citit si il stiu foarte bine regulamentul.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in Hitman Agenty 125 de zile si in aceasta perioada am acumulat rank 5.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Cel mai putin am stat 35 de zile. Am parasit aceasta factiune pentru a incerca viata de instructor.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nu pot zice ca ma deranjeaza ceva la servar decat faptul ca nu se mai fac updaite.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Consider ca mas descurca ca si lider pentru ca sunt o persoana seriaosa si mai ales stiu cum este ca si Hitman si stiu cu ce se mananca.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Doar pe white joc si da am fost banat o singura data pentru teleport in rest nu am fost banat.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Nu am fost mafie inca.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Abia ce am intrat intr-un departament inca nu imi pot da o parere. Dar sa zic ca este o factiune superba.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult am stat 45 de zile ca si instructors. Parerea mea despre aceasta factiune este una destul de bun dar mai ales este foarte grea si necesita multa atentie. Quote
Recommended Posts