The St3 Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Nickname pe server: St3Ore jucate: 1655 ore in momentul aplicariiDe cat timp joci pe server: Din 4.10.2015Varsta reala: 19 aniCe alte jocuri mai joc?: Momentan doar League of Legends cu unii prieteni de pe SA:MPCe vei face dupa terminarea liceului?: Deja am terminat liceul, sunt la facultatea de informatica din Targu Jiu si sunt angajat al Telekom.Cea mai mare realizare pe bugged: Consider ca cea mai mare realizare este reprezentata de cele aproape 250 de zile petrecute in Hitman.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Vreau sa fac o factiune unita, sa elimin cuvantul "pile", sa imi respect membrii astfel incat sa ma respecte si ei pe mine. Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am in factiunea actuala, Hitman Agency, rank 5, aproximativ 250 de zile.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: 18 zile in Las Venturas Police Department si am parasit factiunea atunci cand s-a realizat Fuziunea intre Red si GreenCe te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Momentan, nu ma deranjeaza nimic, lucrurile au inceput sa fie ok.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Consider ca am acumulat experienta necesara pentru a putea face fata acestei functii comunicand foarte mult cu fostul meu lider si invatandu-ma tot ce facea si pentru a da dovada ca sunt demn de aceasta functie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Da, am fost banat, doar pe white, pentru autoclicker. Este prostia mea, mi-o recunosc si mi-o asum.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat doar 24 de zile in mafie si nu imi pot da cu parerea despre aceste factiuni, insa totusi observ ca liderii renunta foarte des si nu inteleg de ce. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult am stat 76 de zile in Los Santos Police Department. Am o parere super ok despre aceste factiuni, liderii sunt de treaba, atenti, corecti, au niste membrii pe masura si organizarea nu lasa de dorit.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 63 de zile in School Instructors. Ca si parere, nu pot sa spun, deoarece am fost in acest tip de factiune acum mult timp si nu stiu daca s-au modificat lucrurile, insa, atunci cand eram eu, totul era perfect, era destul de distractiv. 1 Quote
ReeKooL Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Mult succes sarpe si sa il depasesti pe Adryan[] la zile 1 Quote
Recommended Posts