Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server: Kato
Ore jucate: 1039 ore jucate
De cat timp joci pe server: De aproximativ 5 ani cu intrerupere.

Varsta reala: 25 de ani
Ce alte jocuri mai joc?: Mometan ma joc doar Sa:Mp.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am trecut de aceasta etapa, am absolvit cu brio Liceul, respectiv Facultatea, iar momentan lucrez ca Inspector de Calitate la Ford Company in industria automobilelor.

Cea mai mare realizare pe bugged: Am avut onoarea sa fiu Liderul factiunii The Rifa. Consider o realizare si faptul ca Bugged m-a ajutat sa imi fac foarte multi prieteni.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:  Diferit fata de alti lideri as putea spune ca voi mai implementa niste reguli noi, stricte, voi organiza agentia in modul meu, voi creea un colectiv unit si o atmosfera buna, si asta dupa parerea mea este cel mai important, astfel incat membrilor sa li se para interesant, atractiv si distractiv. In opinia mea membrilor trebuie sa li se para o joaca, sa intre de drag, nu sa stea stresati si tot timpul in presiune. Nu voi face diferente intre membrii, voi acorda sansa tuturor playerilor capabili sa intre. Nu voi renunta foarte usor la functie, nu vreau sa pun pe nimeni in dificultate deoarece stiu ca este absolut dezamagitor sa fi nevoit sa schimbi liderii lunar, daca nu chiar saptamanal. Voi fi activ, ma voi darui si ma voi ocupa de aceasta functie intens. 
Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur, si il voi respecta.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): 88 de zile le-am petrecut in F.B.I., ajungand la Rank 5.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: 2 zile in Paramedic Department. Nu am parasit eu factiunea, ci am fost dat afara de catre adminul Eugen pentru promovarea la functia de lider The Rifa, unde am fost acceptat.
Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Momentan nu ma deranjeaza mare lucru, poate foarte putin scaderea numarului de playeri din ultima perioada, eu fiind obisnuit altfel si pentru faptul ca am apucat alte perioade mai bune sa zic, atunci cand aceasta comunitate era in apogeu. In rest, GM frumos, curat, STAFF corect, responsabil si serios.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Am mai fost lider. Am mai facut parte si din aceasta agentie. Hitman Agency este cunoscuta atat in jocurile virtuale cat si in realitate si sunt convins ca imi va prinde bine si va fi o experienta de neuitat. Aceasta agentie se ocupa cu efectuarea contractelor, adica asasinarea unor jucatori in cel mai silentios si rapid mod posibil in schimbul unei sume de baniEu sunt o fire vesela, serioasa, muncitoare, experimentata, disciplinata, am simtul umorului si imi doresc foarte mult sa redevin lider . Consider ca aveti nevoie de o persoana capabila si talentata, iar aceste insusiri ma caracterizeaza. Vreau sa dau dovada inca odata de profesionalism. Va multumesc frumos pentru timpul acordat. Sper ca imi veti acorda o sansa. Nu va voi dezamagi!

Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu am fost banat niciodata. Nu figurez pe aceasta lista.

Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: 38 de zile am facut parte din The Rifa unde am detinut si functia de lider. In opinia mea mafiile au un rol important pe server.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: 88 de zile in LSPD au fost de vis. Departamentele au rolul de a mentine linistea si ordinea pe server.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: 16 zile in Paramedic Department. Factiunile pasnice mereu m-au atras, acestea ajuta playerii sa se ridice.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp