Xcalibur Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 (edited) Ore jucate: Am 1634 de ore jucate. De cat timp joci pe server: Joc pe acest server din anul 2017.Varsta reala: Am varsta de 20 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc rare ori CS:GOCe vei face dupa terminarea liceului?: As dori sa imi gasesc un loc de munca stabil.Cea mai mare realizare pe bugged: Functia de tester la factiunile SFPD si Hitman Agency.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: As dori sa creez o familie din această factiune, sa o fac unita deoarece pe acest lucru consider ca se bazeaza această factiune.Ai citit regulamentul liderilor?: Da, am citit regulamentul acestei factiuni.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult într-o factiune am stat 104 zile in factiunea School Instructor SF.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin într-o factiune am stat in Paramedic Las Venturas, 7 zile din cauza raportului incomplet.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Ma deranjează anumiti playeri care vânează playerii pentru a le face posturi.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Consider ca ma voi descurca ca si lider deoarece cunosc regulamentul si am anumite calitati care consider ca ma vor ajuta cu functia.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu, nu am fost banat.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Nu am facut parte din nici o mafie, dar mafiile sunt foarte deosebite pe orice server. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult într-un departament am stat 57 de zile, iar pentru mine departamentele au cel mai important rol pe server.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult într-o factiune pașnică am stat 104, iar factiunile pasnice sunt bune pentru cei incepatori. Edited June 17, 2019 by Xcalibur Quote
ReeKooL Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Mult succes fratele cali si sa il depasesti pe Adryan[] la zile Quote
Recommended Posts