Clev Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Nickname pe server: CleverOre jucate: 2988 ore jucate.De cat timp joci pe server: Joc de la inceputul anului 2016 cu aproximatie pe aceasta comunitate.Varsta reala: Am 20 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Pe langa SA:MP, frecventez CS:GO si uneori League Of Legends.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Liceul l-am terminat, sunt la facultate in acest moment, mai exact, pe profil de literatura. Cel mai probabil, dupa terminarea facultatii, imi voi gasi un job stabil.Cea mai mare realizare pe bugged: O realizare acceptabila a fost atat intrarea in Hitman Agency dar si acumuland o vasta experienta intr-aceasta, avand diferite functii pe care le-am dobandit experientei, zilelor acumulate intr-aceasta.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: In prim plan, imi voi impune o organizare decenta, cu membrii pe masura asteptarilor factiunii. Cat mai multe realizari posibile in decursul acestei functii, desigur.Ai citit regulamentul liderilor?: Da.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Timpul petrecut cel mai mult a fost in Hitman Agency, un numar de 323 de zile, detinand rank 5.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin timp a fost petrecut in National Guard, stand doar 15 zile. Am parasit factiunea respectiva din lipsa de timp in trecut.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Totul e ok. Nu ma deranjeaza absolut nimic.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Consider ca merit aceasta functie deoarece pe prim plan, experienta pe care am dobandit-o in decursul a unui numar de aproximativ 550 de zile in agentie. Organizarea cat si munca in echipa, un punct forte in caracterul meu, care nu lipseste niciodata.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu, nu am fost banat.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Nu am fost in mafii vreodata. O parere ok, un lucru care din pacate il dezavantajeaza sunt codatii.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult timp a fost in National Guard, avand 69 de zile cu rank 5. O parere foarte buna, tipul de factiune in care intotdeauna ai ceva de facut si exista acea 'actiune' de care ai nevoie intotdeauna.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult timp a fost in Las Venturas Paramedic Department, un total de 48 de zile cu rank 5. Un tip de factiune care este acceptabil pentru playerii incepatori in a-si incepe un Faction History decent pe server. 1 1 Quote
SkiNNy27 Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 . Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. cat ziceai ca ai dat pe contul asta? Quote
RamsesOfficial Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 13 hours ago, SkiNNy27 said: . Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. cat ziceai ca ai dat pe contul asta? Cand a fost banat in SFPD pentru amenintari unde e? ))))) Quote
Juann Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Pro, cel mai bun pentru functia asta, nu punem lider pakistanez. 1 Quote
Adi Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 On 6/19/2019 at 11:08 PM, xxxRvmsesion said: Cand a fost banat in SFPD pentru amenintari unde e? ))))) Nu mai e în last punish. Quote
Recommended Posts