Floopy. Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Nickname pe server: FloopyOre jucate: Am 2000 de ore jucate.De cat timp joci pe server: Am început să mă joc pe această comunitate din anul 2017.Varsta reala: Am vârsta de 19 ani.Ce alte jocuri mai joc?: Doar SA:MP.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat liceul și am susținut și examenul de bacalaureat. După primirea rezultatului acestuia, voi urma o facultate de IT. Cea mai mare realizare pe bugged: Am reușit să devin tester în Hitman Agency și să acumulez 375 de zile.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Mi-aș dori o facțiune mai bună și mai ordonată. Iar pentru a obține acest rezultat este nevoie de un lider care știe să se descurce in orice fel de situație și cred că m-aș descurca.Ai citit regulamentul liderilor?: Da, am citit regulamentul liderilor.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Facțiunea în care mi-am petrecut cel mai mult timp este Hitman Agency, unde am reușit să acumulez 375 de zile, rank 5 și funcția de tester.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Facțiunea în care am stat cel mai puțin a fost Las Venturas Paramedic Departament. Am părăsit acea facțiune după ce am acumulat 50 de zile în facțiune și rank 5 deoarece voiam să încerc ceva nou.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nu mă deranjează nimic la această comunitate.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Cred ca mă voi descurca ca și lider deoarece am o experiența vastă în această facțiune și foarte curată.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu am fost banat niciodată.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Nu am fost niciodată într-o mafie. Părerea mea despre acest tip de facțiuni este că au un rol foarte important pe server.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Durata de timp cea mai lunga petrecuta într-un departament a fost in Las Venturas Police Departament. Unde am reușit sa acumulez 100 de zile și rank 5. Părerea mea despre Departamente este una foarte buna, aceste facțiuni au un rol extrem de important pe server.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Departament. Am petrecut 50 de zile și am acumulat rank 5. Am o părere bună despre această facțiune, cred că este cea mai potrivită pentru începătorii care doresc să își construiască un Faction History exemplar. 3 Quote
anghelsmk Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 (edited) Eu zic ca player ul floopy merita functia de lider deoarece este un baiat cu capul pe umeri, are cei 7 ani de acasa, comportament de lider, il vad in viitorul apropiat un om de succes, sper ca mesajul meu sa fie citit, si mult succes tuturor. FLOOPY LIDER Edited June 18, 2019 by anghelsmk Quote
uau4life Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Pro. Floopy este unul din singurii capabili sa detina functia in acest moment. Succes! Quote
TranKaN Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 PRO! Meriti functia esti un baiat de treaba cu cei 7 ani de acasa Succes sper sa iei Leader. Quote
iAdryan Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 (edited) Sustinem Floopy Lider Hitman Agency! Succes Floopy! Edited June 20, 2019 by A D R Y A N Quote
THE_Monkey Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) Baftă Floppy soon lider Edited June 21, 2019 by THE_Monkey Quote
ADRyAN[] Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Ar fii o alegere ok, dar este nevoie de mai multa atentie. Floopy sa ai grija, tu mai cateva greseli la teste insa te-ai descurca, succes! Quote
ReeKooL Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Mult succes Floopy-disk si sa il depasesti pe Adryan[] la zile Quote
Recommended Posts