TeZoR Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Nickname pe server:Pe server ma numesc TeZoRw0w[NR1].Ore jucate:In acest moment am 1239 ore jucate.De cat timp joci pe server:Joc pe server de pe data de 2016-06-14 22:02:26.Varsta reala:Am varsta de 15 ani.Ce alte jocuri mai joc?:Pe langa acest joc mai joc :LOL,FIFA 18, ETS 2 si Minecraft.Ce vei face dupa terminarea liceului?:Dupa terminarea liceului ma gandesc sa merg la o facultate cu inginerie mecanica.Cea mai mare realizare pe bugged:Cea mai mare realizare a fost functia de lider in cadrul factiuni The Rifa.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Toti avem acelasi gand de a castiga orasul chiar si mai mult, dar in principui o mafie puternica.Ai citit regulamentul liderilor?:Desigur, ca da.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Cel mai mult am stat 60 zile, rank7 in factiunea The Rifa.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Cel mai putin am stat 2 zile in The Russian Mafia deoarece nu mai aveam timp sa joc.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?:Codati care rup codu si fac dupa post-uri la jucatorii normali.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Cred ca ma voi descurca deoarece am experienta, avand in urma un trecut de lider si multe zile de mafii.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?:Pe white:c-bug, injuri staff si auto-clicker.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:Cel mai mult am stat 60 zile si sunt cele mai fascinante factiuni de pe server.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:Cel mai mult am stat in 90 zile(fh sters, actual 25),sunt cele mai distractive si amuzante factiuni, avand mergeu ce sa faci in ele.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:Cerl mai mult am stat 57 zile(fh sters),sunt cele mai importante factiuni de pe server si sunt bune pentru un nou inceput.(!) Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte nu-s luate in considerare.(!) Nu folosi alte culori/alt font in aplicatie. Quote
Recommended Posts