Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Maaleis
Link catre profilul tau din panel:
https://whitepanel.bugged.ro/profile/Maaleis

Zile adunate (aprox.) in factiuni: 235 de zile 
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: LV Paramedic. Am iesit atunci din cauza ca mi a scăzut activitate si nu am mai reusit sa mi termin raportul din cauza plictiselii. Am fost scos pe raport incomplet

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza): La momentul actual, fiind tester in factiunea actuala, imi place sa dau teste cu baietii care aplică. Ests cam chestia mea preferata. Dar imi place sa ma plimb cu prietenii, sa mai fac un job, si sa vorbesc cu anumiți oameni despre lucruri care ma intereseaza

Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): Cam o ora sau două. Dacă am timp, chiar mai mult
De ce crezi ca meriti functia de helper?: Nu spun neapărat ca o merit. Nu sunt un player care sa faca performante ca sa pot spune ca eu merit si altul nu. Insa as vrea sa încerc, poate o sa mi placa

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Da, am fost banat pe primul meu cont, tocmai intrasem intr o fracțiune si primisem ban din cauza ca injurasem un admin la acea vreme.

Ce alte jocuri joci?: League of Legends, Hitman, CS GO, si mai multe serii de jocuri.
De ce iti place sa joci samp?: Din cauza ca este gta san andreas care din copilărie a fost jocul meu preferat si ca s a putut să se creeze posibilitatea de a juca cu alți playeri. 
Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: Era cea mai cunoscută comunitate de samp pe vremea când m am apucat, si plus ca aveam foarte mulți prieteni care mi au sugerat sa ma apuc ca e super fain si te distrezi.
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Da. eu si la momentul actual, cand nu am funcția aceasta, cand mai vad persoane care au nevoie de ajutor, incerc cât de mult pot sa i ajut. 
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): cu niste prieteni din factiune. vlad1002, Mitroi,ZuZuLeT3 si asa mai departe.

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: "vei avea nevoie sa deschizi un "skin box" de unde vei putea primi un alt skin.
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?:job-ul mecanic te ajuta sa ridici masini de pe strada in scopul unei sume de bani si de a oferi posibilitatea de reparare si umplure a rezervorului unui alt player 
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?:pentru a putea aplica in acea factiune, vei avea nevoie de minim level 15 si o aplicatie pe panel la factiune in care vrei sa intri.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp