TheBiker Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 (edited) Informatii legate de SA:MP:Nickname: xDmGNick-uri anterioare: Nu am mai avut alte nickname-uri.Level: 39.Ore jucate: 825, in momentul cand creez aplicatia. Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/WDguTWWPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/NUBWD7CProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/xDmGCateva realizari pe server/ forum: Pe server pot spune ca acumularea a 100 de zile in Hitman Agency si acumularea a 130 de zile in factiunile de tip 'Taxi'. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc League of Legends, FiFA 19, GTA V si ETS 2.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat pe server, cum a fost si pe Black, imi place numele clanului si tag-ul acestuia si sunt dornic sa leg prietenii noi.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai facut parte din multe clanuri in trecut precum [A]lliance, Saints. (cand jucam pe White).Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai fost.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Cum am precizat anterior, nu am mai fost in clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Momentan nu sunt sigur daca cunosc pe cineva, dar sunt o persoana sociabila si ma pot imprietenii destul de usor cu o persoana.Planuri de viitor pe server? Ma gandesc sa intru intr-un departament de politie, sa petrec ceva timp acolo si pe viitor poate o functie de helper, co-lider, lider.Informatii legate de viata reala:Prenume: Catalin.Varsta reala: 17 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Numele meu este Catalin, am 17 ani si locuiesc in orasul Pitesti. Ma descriu ca fiind o persoana cu ceu 7 ani de acasa si dezinvolt. Pot sa zic ca sunt un baiat muncitor si ambitios. Ma enervez destul de greu si cred ca asta este o calitate de a mea. Timpul liber il petrec pe afara cu prietenii si cateva ore la calculator.Ce gen de muzica asculti? Ascult muzica Trap din Romania si State.Ce hobbyuri ai? Joc fotbal, sunt inscris la echipa din orasul meu.Alte precizari? Stiu ca mi-am stricat FH-ul cu ultimele factiune, incerc sa-l indrept acum. Multumesc pentru timpul acordat. Edited June 25, 2019 by .CaTaLiNN si Petru
Ionut Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 , meriti o sansa! P.S: Incearca sa nu mai dai '/quitgroup' sau sa pui demisia dupa cateva zile.
Alphers Bugged Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 FH dezordonat, ore cam putine, insa esti de treaba cel putin la prima vedere. Nici da, nici nu.
ShaDey Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 1 hour ago, Alphers Napolitanul said: FH dezordonat, ore cam putine, insa esti de treaba cel putin la prima vedere. Nici da, nici nu.
Nicu[] Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 18 hours ago, Alphers Napolitanul said: FH dezordonat, ore cam putine, insa esti de treaba cel putin la prima vedere. Nici da, nici nu.
iMendez Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 21 hours ago, Alphers Napolitanul said: FH dezordonat, ore cam putine, insa esti de treaba cel putin la prima vedere. Nici da, nici nu. Un fh destul de slab, eu zic sa il faci mai bun si dupa sa aplici. Neutru din partea mea!
Recommended Posts