Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Nick: HONT
  • Nick-uri anterioare: George.Nr15, NneM0, GeorgeHont.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Hont
  • Sancțiuni (poză panel):https://bluepanel.bugged.ro/lp 
  • Level: 29
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in School Instructors Las Venturas si dețin rank 1.
  • Ore jucate: 753.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din vara anului 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am avut ban acum 1 an pentru 3/3 warns, insa m-am schimbat mult de atunci.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: George.
  • Vârstă reală: 17 ani.
  • Domiciliu: Comuna Ostrov, județul Tulcea, strada Florilor, nr 12.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Pot incepe aceasta scurta descriere prin a ma prezenta. Numele meu este George Hont, sunt din comuna Ostrov, judetul Tulcea si am varsta de 16 ani. Sunt o fire calma, bine educata, avand cei 7 ani de acasa. Imi place sa pescuiesc si sa petrec timp cu familia. Sunt pasionat de desen si am obinut cateva premii in acest dimeniu. Am grija de animale fara adapost si fac parte dintr-o mica organizatie de protejare a mediului.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Îmi place sa ma joc SA:MP, sa fac afaceri si sa interacționez cu cat mai multe persoane.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: După părerea mea, Bugged este o familie. Am demonstrat tuturor ca suntem cea mai mare comunitate din Romania, chiar daca am trecut prin niste momente mai dificile. Bugged a renăscut asemenea păsării Phoenix, redevenind un loc unde poți petrece timp, fara a te îngrijora ca e in zadar.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Consider ca este un clan foarte bine respectat, cu membrii si staff activi, persoane de încredere ce te ajuta la nevoie.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai făcut parte din acest clan, insa îmi doresc sa încerc asta acum.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Consider ca este ceva nou pe Blue, un clan ce nu era înainte. Vreau sa întâlnesc persoane noi si sa petrec in clan cat mai mult timp posibil. Am undeva la 50 de ore in 'Last 7' si cred ca sunt suficient de activ pentru a primi o șansă.
  • Multumesc pentru timpul acordat.
Edited by Hont
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Nu ai un FH tocmai stralucit.

Acumuleaza cel putin 100 de zile in factiunea din care faci parte si te asteptam cu alta aplicatie.

Posted
2 minutes ago, JohnMzq said:

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Nu ai un FH tocmai stralucit.

Acumuleaza cel putin 100 de zile in factiunea din care faci parte si te asteptam cu alta aplicatie.

De cat sa fac 100 days pentru un clan, mai bine stau fara.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp