Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: JackieADV.
  • Nick-uri anterioare :eXcentriQQ si Jackie.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/JackieADV
  • Sancțiuni (poză panel):  Nu am (https://imgur.com/a/fdNG19k) 
  • Level: 49
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu in nici o factiune.
  • Ore jucate: 1836.
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am avut pentru cheats.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Alexandru.
  • Vârstă reală: 17 ani.
  • Domiciliu: Arad.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Sunt un baiat de treaba cu un simt al umorului bine dezvoltat. Imi place sa respect lumea atata timp cat si celelate persoane ma respecta pe mine. Cea mai mare parte a timpului liber imi este ocupata de statul pe calculator in general.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: De obicei in timpul liber imi place sa ies cu prietenii, sa ma joc la pc sau chiar sa vizionez un meci de fotbal.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: In ciuda faptului ca primeste mult hate, pot sa zic ca, comunitatea este una unita avand in vedere ca a ramas in picioare dupa atata timp.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan dorit de multi, insa greu accesibil, lucrul acesta il face sa fie un clan serios. 
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Da, dar pe serverul White, deoarece clanul  s-a destramat.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur aecstui clan deoarece am mai facut parte din el, si am destul de multi prieteni cu care sa interactionez.
Edited by Jackie....
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp