BellaBia Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Aplicatii In general ne bazam pe comportamentul din joc si felul de exprimare in aplicatie, evident ca si faction history-ul va fi luat in considerare. Depinde. Voi accepta fix cati am nevoie pentru a face clanul full. Nu ma voi uita la aplicatii de 2-3 cuvinte. Nickname pe server (+ anterioare): De pe ce server esti(white/blue/black): Varsta: Localitate: Ore jucate: Level: Vechime pe server: Link profil panel: Ce alte jocuri joci?: Ai fost banat vreodata?: Ce faci in timpul liber?: Descrie-te pe scurt: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Cu cine te intelegi din clan?: De ce crezi ca meriti in clan? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:
CAFFREY Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): CAFFREY De pe ce server esti(white/blue/black): White Varsta: 21 Localitate: Brașov Ore jucate: 381 Level: 50 Vechime pe server: din 2015, dar cu pauză Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/CAFFREY Ce alte jocuri joci?: Nu am timp Ai fost banat vreodata?: Nu Ce faci in timpul liber?: Muncesc și predau cursuri de înot. Nu prea am timp liber Descrie-te pe scurt: Sociabil, glumesc, un student incurabil Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Taxi LV 171 zile rank 5 Ai mai fost in [A]?: Nu Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ak pe blue, [R] pe white Cu cine te intelegi din clan?: CossminC, Uau4life, Ellie De ce crezi ca meriti in clan?: Sincer vorbind, nu stiu. De mult mi am dorit sa intru in acest clan si consider ca daca as avea sansa sa fac parte, nu o sa dezamăgesc pe nimeni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CossminC, Uau4life, TheNigglet Edited June 30, 2019 by CAFFREY
S I N K O D E Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): SinKode, anterioare [ SinKode47, RazvanCT } De pe ce server esti(white/blue/black): De cand m-am apucat de SA:MP, am jucat doar pe blue. Varsta: Am varsta de 20 de ani. Localitate: Locuiesc in Turnu Magurele, Teleorman, dar sunt la facultate in Craiova. Ore jucate: 1020, intr-o continua crestere. Level: 47. Vechime pe server: Joc de la sfarsitul anului 2015, am avut alt cont, dar mi-a fost spart acum 1 ani si ceva. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/SinKode Ce alte jocuri joci?: Need For Speed: Hot Pursuit / CS:GO ocazional. Ai fost banat vreodata?: Da, acum aproape 1 an. Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii prin oras, ma plimb cu masina, ma joc SA:MP, mai fac si treaba, cand ma pun ai mei. Descrie-te pe scurt: Sincer sa fiu, nu prea imi place sa ma auto-descriu, dar pot spune despre mine ca sunt un baiat serios, cu cei 7 ani de acasa, intelegator, sar in ajutorul oricarei persoane, sunt rabdator, am simtul umorului, imi place sa las mereu loc de "buna ziua" pe unde ma duc, mai timid, din fire, ii respect pe cei din jur, atata timp cat si eu primesc respectul lor. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in School Instructors LV si National Guard, 49 de zile, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Daca este nevoie, o sa folosesc si Telegram. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am fost in .BurN, am iesit deoarece am vrut sa aplic la acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc pe nimeni, deoarece toti sunteti de pe white, iar eu am jucat doar pe Blue. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt foarte activ, sunt respectuos, serios si nu fac probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Joc cel putin 4 ore, pe zi, sunt in vacanta si am mult timp liber. Deci, da, pot. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Shadey, .Dani, TeraParamedicu, aGod, AndreeiADV, Wormytza, Diana, TeK69, JointParker, Timix, Esential, se poate sa fi uitat pe cativa.
Kirra Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Kirra /Emanuelyk De pe ce server esti(white/blue/black):de pe white Varsta:Am 20 de ani Localitate: Cluj-Napoca Ore jucate:330 Level:20 Vechime pe server: joc din 2014 dar cu pauze. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kirra Ce alte jocuri joci?: counter-strike Ai fost banat vreodata?:da, dacă țin bine minte am fost banat 3 zile pentru 3/3 warns. Ce faci in timpul liber?: ies cu prietenii , mă joc pe calculator Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa , glumeț dar serios când trebuie. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu am fost Inca in vreo factiune pe acest server. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in acest clan. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): In momentul de fata nu folosesc dar o sa folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt in [A5] Cu cine te intelegi din clan?: Nu este cineva cu care sa zic ca nu mă inteleg. Toți membrii clanului când purtam o discuție cu ei erau de treaba. De ce crezi ca meriti in clan? Mi-as dori sa fac parte din acest clan pentru a juca alături de niște membrii de nota 10. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, pot. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Eddy , Alexgrig Edited June 30, 2019 by Emanuelyk
CinaGang Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): CinaGang De pe ce server esti(white/blue/black): White / Blue (Am jucat in trecut aici pe un cont care mi-a fost spart cu acelasi nume) Varsta: Am 20 de ani. Localitate: Sunt din orasul Ploiesti. Ore jucate: Am 1943 de ore jucate. Level: Am level 56. Vechime pe server: Joc pe comunitatea Bugged din 2013. In 2015 am ales sa ma mut pe Green Bugged pentru a-mi incerca norocul cu functia de lider NR. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/CinaGang Ce alte jocuri joci?: Nimic, nu imi permite timpul altceva inafara de SAMP. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: De obicei ies in oras, ma plimb cu Lime-urile electrice prin Bucuresti (sunt la facultate acolo) si daca raman in camin, citesc sau ma vad cu colegii de pe palier. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alin, am 20 de ani si sunt din orasul Ploiesti. Sunt student in anul 2 la ASE, vreau sa termin facultatea asta desi nu cred. Sunt o persoana zic eu linistita, putin vulcanica cand vad prea multa prostie, imi place sa stau in banca mea de obicei si sa fac lucrurile dupa bunul plac. Vreau sa ma distrez pe aceasta cale, de aceea am aplicat in Alliance deoarece sunt foarte multe persoane cunoscute si cred ca mai pot anima putin timpul petrecut pe server. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut este de 398 de zile in factiunea News Reporters unde am detinut inca de la inceput rank 6. Ai mai fost in [A]?: Pot zice ca am fost, insa demult, probabil era 2013, 2014 daca nu ma insel. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o folosesc, dar o voi folosi de acum incolo daca voi face parte din clan. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din niciun clan. Am facut parte din clanul meu ( .wS) insa pe serverul White. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine din clan cu Prudner, VoIP, Squake si HoBBo. De ce crezi ca meriti in clan?: Nu pot zice ca merit neaaparat sa fac parte din clan, dar consider ca am o experienta vasta pe aceasta comunitate, stiu ce fel de persoana sunt si cred ca as corespunde cererii de comportament in clan. Pe langa acest aspect, consider ca si trecutul meu pe acest server ma recomanda. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: In jurul acestui numar de ore voi putea sta pe server saptamanal. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cei enumerati mai sus din clan + JESSEPINKMAN, JustiN., WaKy, BurN, Dyablo si multi altii.
Nejuu29 Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Royal.[] + numele anterioare : Nejuu, MosLeonard. De pe ce server esti(white/blue/black): Am fost mereu pe blue. Varsta: 18 ani. Localitate: Brasov. Ore jucate: 905 de ore. Level: Am level 33. Vechime pe server: Joc din tomana lui 2015. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Royal.[] Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc Hearts of iron 4 Ai fost banat vreodata?: Da din cauza 3/3 warn. Ce faci in timpul liber?: Ma joc samp, ies in oras cu prieteni. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Leonard, am 18 ani si sunt din Brasov. Mă caracterizez ca o fire sociabilă, care ţine cont de părerile celor din jur. Sunt o persoană devotată în tot ceea ce fac şi îmi place să muncesc pentru lucrul dorit.Sunt o persoană educată, cu respect faţă de oricine, indiferent de poziţia lui în scara socială, şi sunt amabil cu toată lumea. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in The Russian Mafia am avut rank 5 si 66 de zile Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o folosesc daca o sa fac parte din clan o sa folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan a fost Southers Rocket. Cu cine te intelegi din clan?: Cu nimeni pana in prezent. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece cred ca am un comportament ok de la ultimul meu ban de 3/3 warn din 2016. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, acum am mai mult timp liber. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Momentan cu nimeni.
.Grasu Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Umbi De pe ce server esti:Blue Varsta: Am 20 de ani. Localitate: Sunt din orasul Bogdan. Ore jucate: Am 87 de ore jucate. Level: Am level 9. Vechime pe server: Joc pe comunitatea Bugged din 2013. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Umbi Ce alte jocuri joci?: Nimic, nu imi permite timpul altceva inafara de SAMP. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: De obicei ies in oras, ma plimb cu Lime-urile electrice prin Bucuresti (sunt la facultate acolo) si daca raman in camin, citesc sau ma vad cu colegii de pe palier. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Bogdan, am 20 de ani si sunt din orasul Bacau. Sunt o persoana zic eu linistita, putin vulcanica cand vad prea multa prostie, imi place sa stau in banca mea de obicei si sa fac lucrurile dupa bunul plac. Vreau sa ma distrez pe aceasta cale, de aceea am aplicat in Alliance deoarece sunt foarte multe persoane cunoscute si cred ca mai pot anima putin timpul petrecut pe server. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am rank 1 si 13 zile Ai mai fost in [A]?: Pot zice ca am fost, insa demult, probabil era 2013, 2014 daca nu ma insel. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o folosesc, dar o voi folosi de acum incolo daca voi face parte din clan. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din niciun clan. Am facut parte din clanul meu ( .wS) insa pe serverul White. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine din clan cu Prudner, VoIP, Squake si HoBBo. De ce crezi ca meriti in clan?: Nu pot zice ca merit neaaparat sa fac parte din clan, dar consider ca am o experienta vasta pe aceasta comunitate, stiu ce fel de persoana sunt si cred ca as corespunde cererii de comportament in clan. Pe langa acest aspect, consider ca si trecutul meu pe acest server ma recomanda. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: In jurul acestui numar de ore voi putea sta pe server saptamanal. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cei enumerati mai sus din clan + JESSEPINKMAN, JustiN., WaKy, BurN, Dyablo si multi altii. Edited June 30, 2019 by BoGdanN[.]
SoroLife1 Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): SoroLife. Nu am avut anterioare. De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: Am varsta de 19 ani. Localitate: Aninoasa jud. Dambovita. Ore jucate: 307 Level: 18 Vechime pe server: Am vechime un an Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/SoroLife Ce alte jocuri joci?: Metin. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost Ce faci in timpul liber?: In timpul liber stau cu iubbita, si dupa aceea joc SA:MP Descrie-te pe scurt: Ma numesc Avramescu Ionut Ronaldo, imi place sa joc fotbal, sunt la echipa FC Aninoasa, fac dansuri la Vestitorii Aninoasei, lucrez la o firma de acoperisuri. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu am avut deocamdata, dar o sa intru. Ai mai fost in [A]?: Da, de mult. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, deocamdata pe PC, ca telefonu ete la reparat. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul OverPower, si ultimu The Legends Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti membrii clanului De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clan, deoarece fac quest-urile zilnice, si fac jobs. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Nu sunt sigur de 10 ore, deoarece am si servici. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andreidoo, LILREDD, R0yaLLs[]
Maaleis Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Maaleis,iMeko De pe ce server esti(white/blue/black):white Varsta:17 ani Localitate: Botosani Ore jucate: 584 Level: 25 Vechime pe server: 4 ani,de cand s a deschis red.bugged Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Maaleis Ce alte jocuri joci?: CSGO,League of Legends,Hitman,Fifa,Red Dead Redemption 2 Ai fost banat vreodata?: Nu Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii,cateodata la o bere Descrie-te pe scurt: Ma numsec Marian-Alexandru,sunt din Botosani,un oras din nordul tarii. Pot sa ma mandesc de oras fiind "cel mai verde oras" de pe teritoriul Romaniei.Am 17 ani,un pusti in clasa a XI-a,ce trece imediat a XII-a.In timpul liber imi place sa stau pe afara,sa discut cu prietenii despre anumite subiecte,in functie despre ce se mai aude,gen noutati.Imi place sa merg la fotbal,sa joc,cat si sa privesc competitiile de fotbal.Cateodata,mai merge si o bere sa ma mai disting. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 102 zile in Las Venturas Pramedic.Am acumulat rank 5 Ai mai fost in [A]?: Nu,de asta vreau sa intru,ca am auzit ca membrii sunt de treaba Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu am un clan actual.Am fost in Young Replublicans [R] pe white.bugged Cu cine te intelegi din clan?: Nu pot sa zic ca ma inteleg cu persoanele din Alliance,deoarece n am apucat sa vorbesc cu ei. De ce crezi ca meriti in clan?Nu spun ca merit neaparat sa intru,pt ca am si eu defectele mele care ma trag in jos.Sincer,dupa mine,nimeni nu merita,insa asta depinde de membri,daca vor sa acorde o sansa unor posibili viitori colegi Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sincer,as spune ca da.Cu plus cu minus in fiecare saptamana,dar facand o medie,ajung acolo Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cum am enumerat mai sus,nu ma inteleg cu cei din Alliance,deoarece nu am apucat sa i cunosc inca.
PHX..FAKER. Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Numele meu momentan este, Tzacle., am mai avut urmatoarele Nickname-uri: zHunted, Mussollini, .FAKeR., Davidd47, Daubn.sal. De pe ce server esti(white/blue/black):Mereu am jucat pe blue. Varsta:Am 18 ani. Localitate:Sunt din Drobeta Turnu Severin. Ore jucate:Am acumulat pana acum 2010 ore jucate. Level:Am nivel 56. Vechime pe server:Pe acest server joc de 6 ani. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Tzacle. Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc niciun alt joc. Ai fost banat vreodata?:Da. Ce faci in timpul liber?:Il petrec cu prietenii la fotbal. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Andrei, sunt din Severin si am 18 ani. Socializez foarte mult cu persoanele din jur si imi place sa vizitez locuri noi anual. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in The Italian Mafia, am petrecut acolo 56 de zile si am avut rank 6. Iar cel mai mare rank al meu a fost, rank 7, in mafia Grove Street. Ai mai fost in [A]?: Nu, din pacate. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu o folosesc, dar daca voi fi acceptat, voi incepe sa o folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultimul clan in care am fost este Clanul007. Cu cine te intelegi din clan?: De curand am revenit pe server odata cu fuziunea, nu cunosc foarte multi membri ai clanului, dar ma voi intelege cu toti. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece nu cred ca am cu ce sa deranjez si imi place sa fac parte dintr-un clan cu playeri la fel ca si mine. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Bineinteles. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:In primul rand, StuDenT, Luty, Franky., Paul, Cristi77z. Sunt foarte multi sa ii enumar aici. Edited June 30, 2019 by PHX..FAKER.
Massive Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): LuchianSEF[] De pe ce server esti(white/blue/black): Black. Varsta: 18 ani. Localitate:Craiova Ore jucate:593 Level:33 Vechime pe server:Din 2017. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/LuchianSEF[] Ce alte jocuri joci?: CS:GO Ai fost banat vreodata?:Am fost banat din greseala pentru aplicatie de mobil interzisa si am primit unban. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa ies pe afara sau sa joc fortbal. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu capul pe umeri, care stie ce vrea de la viata, un tip sociabil, imi fac prieteni foarte usor, imi duc treaba pana la bun sfarsit, ma adaptez usor in grupuri. Gandesc de doua ori inainte de a actiona, sunt un tip calm, prefer sa stau in banca mea in unele momente, respect pe cine ma respecta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult intr-o factiune am stat 52 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar daca o sa fiu acceptat o sa o folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt in clanul Hells Angels, ultimul clan nu mai stiu care a fost. Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc persoane din clan. De ce crezi ca meriti in clan? Dupa parerea mea, eu cred ca merit sa fac parte din acest clan deoarece sunt un player activ, nu creez probleme si sunt si amuzant. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Rampage, Rush3r.
Eduard44 Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Eddy44 De pe ce server esti(white/blue/black): Black Varsta: 17 ani. Localitate: Constanta. Ore jucate: 723 Level: 27 Vechime pe server: Aproape 3 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Eddy44 Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc si League of legends. Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietenii si ma joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat prietenos si cu cei 7 ani de acasa. Sunt o persoana cu capul pe umeri si nu ma dau inalturi de la nimic. Merg pe principiul ''respecta si vei fi respectat''. Sunt serios, generos, capabil, glumet atunci cand este cazul si stiu sa ma integrez intr-un alt colectiv. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Department unde am reusit sa stau 100 de zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte dintr-un clan. Clanul meu anterior a fost The Legends. Cu cine te intelegi din clan?: Adi De ce crezi ca meriti in clan?: Cosider ca merit sa fiu in acest clan deoarece am aratat seriozitate si perseverenta prin comportamentul meu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Roys, KellowAdv, TheGhost, RandyOrton si multii altii.
DeXoN Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): DeXoN, DeXoNTM23 (anterior) De pe ce server esti(white/blue/black): blue Varsta: 15 ani Localitate: Sunt din Vaslui Ore jucate: Am 931 de ore jucate. Level: Am level 36 Vechime pe server: Joc de 4 ani pe server. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DeXoN Ce alte jocuri joci?: Apex Legends, Overwatch, Lol si gta 5 Ai fost banat vreodata?: Da pe green pentru amenintari. Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii afara si ma joc pe pc si fac videouri pentru YT. Descrie-te pe scurt: Sunt o fire calma, imi placee sa socializez si nu imi plac certurile. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Russian Mafia rank 7 89 days. Ai mai fost in [A]?: nu Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): nu, dar o voi folosi. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: sunt in [X] Cu cine te intelegi din clan?: Wallask De ce crezi ca meriti in clan? Nu sttiu daca merit, depinde de decizia lid/co-lid. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Alm0stCrazy, qp_ioana_qp, ComyR, BerghiuR, AlxBuzu, Bianca, Alessia[], etc.
Alex022 Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Alex022, Alex_FTW13, Alex_FTW15, M.Alexandru. De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Darmanesti, Dambovita. Ore jucate: 732. Level: 31. Vechime pe server: Sunt pe server de pe data de 26.12.2015, desigur, am luat cateva pauze. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Alex022 Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc CS:GO, Rocket League si FIFA. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber, ies afara cu prietenii sa ne distram, mai ales acum cand e vara, iar in alte dati, stau si ma joc la calculator. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionita Alex, am 17 ani si sunt din Comuna Darmanesti, Dambovita. Invat la 'Liceul Tehnolologic Elie Radu' din Ploiesti. Sunt un baiat descurcaret si capabil de lucru in echipa. Imi place sa ascult muzica si sa ma plimb. Ma joc diferite jocuri pe calculator (cele enumerate mai sus). Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Hitman Agency, unde am dobandit rank 3. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan in care am fost a fost Warriors Legendary [WL]. Cu cine te intelegi din clan?: In momentul de fata, cu Adi. Suntem si colegi de factiune. De ce crezi ca meriti in clan?: Sincer, chiar nu stiu. Decizia de a ma integra intr-un clan nu este a mea, ci a colectivului clanului respectiv. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zBogdan, Adi, AndreeiADV.
omy Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare) OMY666, Am avut multe nume, nu le tin exact minte pe toate. De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta:Am varsta de 15 ani. Localitate: Sunt din Lupeni, Judetul Hunedoara. Ore jucate: 2187 ore. Level: 50 Vechime pe server:Pe acest server joc de 4 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/omy666 Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc Papers Please, Rocket League, Left 4 Dead 2, GTA V, Counter Strike Global Offensive si multe altele. Ai fost banat vreodata?:Da. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa ma joc pe calculator, sa ascult muzica si sa ies pe afara. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Omy, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt o persoana foarte loiala care este dornica sa sara in ajutor daca este nevoie. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am petrecut in Hitman Agency (77 zile) Rank 5 ca si verificator. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu o folosesc, dar o voi folosii, daca este nevoie. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultimul clan in care am fost a fost Army Knights. Cu cine te intelegi din clan?: Sunt de pe Blue, nu prea am avut ocazia sa cunosc membri acestui clan. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece consider ca am toate calitatile necesare si sunt sigur ca nu voi face probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Liviu32, AwpKING, Leonard, Taco, Benis, Mandor. Edited June 30, 2019 by OMY
ChipS99 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare):sKoL, Tempo, Jok3ru De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt dupa black. Varsta:Am varsta de 20 de ani. Localitate:Locuiesc in Drobeta Turnu-Severin. Ore jucate:Am 540 ore jucate. Level:Am level 33. Vechime pe server:Joc pe server de aproximativ 1 an de zile. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Chad. Ce alte jocuri joci?:Nu joc alte jocuri, decat samp. Ai fost banat vreodata?:Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi plac foarte mult plimbarile prin parc, si sa practic anumite jocuri sportive precum fotbalul tenisul. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat serios, ambitios, curajos. Sunt o persoana cu bun simt, si imi place sa respect persoanele care ma respecta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat rank 5, cel mai mult 50 days. Ai mai fost in [A]?: Nu am fost niciodata. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Momentan am clanul meu, asta a fost primul clan pe serverul nou dupa fuziune, inainte de fuziune aveam alt clan pe black. Cu cine te intelegi din clan?: Sunt mai multe persoane cu care socializez in special vorbesc cu Adi. De ce crezi ca meriti in clan?: Pot sa zic ca dau dovada de seriozitate maxima, si stiu sa socializez foarte bine cu persoanele. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Cu siguranta, joc undeva la 35-40 ore last 7. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Adi, Cristina, Kristy.
RevoW Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): ABSOLUTEstudio_SHOW, anterior RevoW De pe ce server esti(white/blue/black): white, blue actual. Varsta: 17. Localitate: Locuiesc in Focsani. Ore jucate: 729 de ore jucate. Level: Dețin level 30. Vechime pe server: Dețin o vechime de aproximativ 6 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/ABSOLUTEstudio_SHOW Ce alte jocuri joci?: World of Tanks, League of Legends, CS:GO. Ai fost banat vreodata?: Da, să fim sinceri, toti am fost banati măcar odata. Ce faci in timpul liber?: In cea mai mare parte din timpul meu liber il petrec la laptop lucrănd in photoshop cat si la site-ul pe care il detin. Descrie-te pe scurt: Îmi plac foarte mult călătoriile de aceea, m-am gândit cu ceva timp în urmă că mi-ar place să călătorescs prin Europa(momentan) mi-ar plăcea să văd mormântul lui Tuthankamon. Ca fire sunt o persoană calmă și ambițioasă dornică de învățătură și de un caracter puternic. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 95 de zile, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt intr-un clan momentan, ultimul a fost Alliance. Cu cine te intelegi din clan?: Razvan, .Denis, HoBBo, Adi, Rogerr De ce crezi ca meriti in clan?: Ptcă am avut experiențe faine cat timp am fost in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Absolut. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .Denis, Razvan, HoBBo, Adi, Rogerr, Lupu, Ellison, marianEDU, in mare parte mă inteleg cu toată lumea. Edited July 1, 2019 by ABSOLUTEstudio #
777Sebi Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul actual este SeBByAdv. Nu am avut nickname-uri anterioare. De pe ce server esti(white/blue/black): Eu vin de pe serverul WHITE. Tocmai ce mi-am transferat contul. Varsta: Am varsta de 15 ani. Localitate: Locuiesc in Pitesti, Arges. Ore jucate: Din 2016 pana acum, am suma de 770 de oere jucate. Cam putin, dar am jucat si pe alte servere. Level: Detin level 33. Vechime pe server: Cum am spus si la sectiunea "Ore jucate:", joc din 2016. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/SeBByAdv Ce alte jocuri joci?: Eu ma joc decat San Andreas Multiplayer si Counter Strike 1.6 Ai fost banat vreodata?: Da, pe white. Ce faci in timpul liber?: Practic parkour, "offroad" cu bicicleta, si scripting. Descrie-te pe scurt: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu mai stiu exact deoarece mi-am sters faction hitory-ul pe white, insa imi aduc aminte ca am avut 53 de zile in The Russian Mafia, rank 4 (+ functia de tester). Ai mai fost in [A]?: Am mai facut parte din clanul [A]lliance, dupa fuziunea "Green + Red = WHITE". Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar pot incepe sa o folosesc oricand. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din nici-un clan momentan, si nu am facut parte recent dintr-unul, nu-mi amintesc. Cu cine te intelegi din clan?: Pe WHITE, cand jucam, ma intelegeam cat de cat cu COSMINM, cel mai bun prieten fiind K3nnTXXL., iar pe altcineva nu mai cunosc dn clan, deoarece nu stiu daca si-au zchimbat numele la fuziune sau nu. De ce crezi ca meriti in clan?: Pai nu cred neeaparat ca merit, dar sunt o persoana care nu se enerveaza prea repede, orice pana la mama, in rest poti sa imi zici orice. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca am sa joc cel putin 10 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Eu ma inteleg bine cu []SNOPY., fiind un fost coleg de scoala, cu Uzy., fiind un prieten de-al lui []SNOPY., si cu K3nnTXXL. care mi-a fost lider in factiunea Taxi San Fierro, cand am venit de pe Green, pe WHITE, respect maxim K3nnTXXL..
Andrew0w. Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): zAndrew (anterioare: Andrew0w, WendeR., Andrei.AP, Koko) De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: Am varsta de 16 ani. Localitate: Constanta Ore jucate: 1170 Level: 42 Vechime pe server: Pe acest cont am vechime 5 ani si in total am 6 ani de buGGed. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/zAndrew Ce alte jocuri joci?: Momentan ma joc doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: Ma joc acest joc adica SA:MP. Descrie-te pe scurt: Salut, ma numesc Andrei, am varsta de 16 ani si locuiesc in orastul Constanta. Sunt un baiat respectuos ce mereu este cu capul pe umeri si nu se lasa luat de momentele rele. In general sunt foarte glumet in limita bunului simt. Pe scurt sunt pasionat de motociclism si calculator. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am sters fostul Faction History si nu mai stiu dar pe acesta am avut cel mai mult rank 5 si 72 de zile in Taxi Los Santos. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in clanul Alliance. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan nu mai stiu, acum momentan sunt in clanul Seraphim Family cu tagul .Si Cu cine te intelegi din clan?: zKing, [A]Adi, []Iulian (fostul meu leader de la Taxi Los Santos), Prudner (la fel tot fostul meu leader de la News Reporters de pe white). De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un player activ de cand a fost fuziunea si pentru ca sunt un om respectuos si glumet in limita bunului simt. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zKing, [A]Adi, zKane, qVladut si multi altii.
Paralela Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): CristiVCF, Cristi, Cristi77z. De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: Am 18 ani. Localitate: Alexandria. Ore jucate: Detin 354 de ore jucate. Level: Detin level 20. Vechime pe server: Joc pe Bugged din 2012. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/CristiVCF Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP, nu am timp pentru alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Il petrec cu familia si cu prietenii, in pare parte cu familia. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana calma, serioasa, glumeata si prietenoasa, imi place sa-mi fac prieteni noi si experiente cat mai frumoase, nu vreau sa fiu in centrul atentiei, vreau sa fiu o simpla persoana, ca oricare alta. Respect orice persoana, indiferent ca este sarac/bogat, pentru mine sunt tot oamenii. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 6, 66 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc telegram, dar il pot instala. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Fac parte din clan-ul Seraphim Family. Cu cine te intelegi din clan?: Cred ca ma inteleg cu toti, nu am altercatii cu nici unul din membrii clan-ului. De ce crezi ca meriti in clan?: Am un comportament foarte ok, si fh-ul de asemenea. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cristi77z, Wormytza, Walter, PiCi, BERNi, OmegaZew77z, si multi altii.
Lettow.Blue Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): TysooN, Another, Ryan . De pe ce server esti(white/blue/black):White-Green. Varsta:Am varsta de 18 ani. Localitate:Ploiesti. Ore jucate:606. Level:32. Vechime pe server: 3 ani, pe server-ul asta. Link profil panel:https://forum.bugged.ro/profile/159877-another/ - este nou creat pentru aceasta aplicatie. Ce alte jocuri joci?: Gta V, Fifa. Ai fost banat vreodata?: Da, din pacate am fost mafiot si nu prea mi-a venit bine c-bug-ul :). Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat serios, prietenos, care nu joaca pentru grade :). Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Desigur, pe white. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clan-ul [VIP]. Cu cine te intelegi din clan?: Darius. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca sunt destul de serios pentru acest clan, nu ma pot considera un copil. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: AndreiOfficial. Edited July 1, 2019 by TysooN
Charlton Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Charlton De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: Am 19 ani. Localitate: Sunt din judetul Galati. Ore jucate: Detin 281 de ore jucate. Level: Detin level 18. Vechime pe server: Joc din 2014. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Charlton Ce alte jocuri joci?: Mai joc ocazional League of Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Merg la sala sau ies in oras cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Ma numesc George, am 18 ani si sunt din judetul Galati, sunt o persoana amuzanta, sunt serios, ma integrez bine intr-o echipa si am cei 7 ani de acasa, multele altele le puteti descoperi chiar voi. Inteleg ca nu este o caracterizare atat de complexa, dar decat sa spun 10 randuri dintre care 80% copiate, mai bine putin si bun. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult pe acest cont, este factiunea actuala School Instructors San Fierro detinand 90 de zile, in momentul de fata. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): O s-o folosesc daca o sa intru. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul de fata nu fac parte din niciun clan, ultimul clan este Army Knights in care am atins cam 200 de zile, v-a ramane clanul meu de suflet. Cu cine te intelegi din clan?: Nu ma inteleg momentan cu cineva, eu fiind player de pe blue. Dar este destul timp sa ne imprietenim. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un baiat foarte bine crescut si cred ca as merita sa fac parte dintr-un clan ca Alliance. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Helios, Olimpik, Berni, Makena, Razzvan, Cosmin., sunt foarte multi, ar trebui sa fac vreo cateva randuri.
h0ntz Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Numele meu actual este HONT, iar numele mele anterioare sunt: George.Nr15, NneM0 si GeorgeHont. De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe blue. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din comuna Ostrov, judetul Tulcea. Ore jucate: Am 764 ore jucate in acest moment. Level: Am level 29. Vechime pe server: Joc de 2 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Hont Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP, acesta fiind si preferatul meu. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat acum un an pentru 3/3 warns, insa m-am schimbat mult de atunci si nu am mai primit sanctiuni majore. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa ma joc pe server, sa fac afaceri cu masini si sa pescuiesc, in viata reala. Descrie-te pe scurt: Pot incepe aceasta scurta descriere prin a ma prezenta. Numele meu este George Hont, sunt din comuna Ostrov, judetul Tulcea si am varsta de 17 ani. Sunt o fire calma, bine educata, avand cei 7 ani de acasa. Imi place sa pescuiesc si sa petrec timp cu familia. Sunt pasionat de desen si am obinut cateva premii in acest dimeniu. Am grija de animale fara adapost si fac parte dintr-o mica organizatie de protejare a mediului. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Paramedic San Fierro, rank 5 cu 60 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, insa o sa incep sa o folosesc imediat cu terminarea aplicatiei. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte dintr-un clan. Ultimul meu clan a fost 'Seraphim Family'. Cu cine te intelegi din clan?: Am schimbat cateva vorbe cu Seelow. Nu stiu foarte multa lume, de aceaa vreau sa cunosc. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merti sa fac parte din acest clan deoarece sunt o fire competitiva si vreau sa aducem clanul pe locul 1 in top. Ma adaptez repede si imi fac prieteni usor. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Joc aproximativ 6 ore pe zi, deci da, cred ca pot juca peste 10 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Gabriel47, Wondershare, TraiaN, ZiGGer.
Doddy7 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Sniped. Am avut Doddy[], îl voiam tot pe acesta dar era luat. De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe serverul Black. Varsta: Am aproape 20 de ani. Localitate: Iași. Ore jucate: Am 2106 ore jucate în prezent. Level: 59. Vechime pe server: Am jucat și la deschiderea serverului Blue, după mi-am desfășurat activitatea pe Orange obținând funcția de Helper 2 & Co-leader Taxi Los Santos & Hitman. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Sniped Ce alte jocuri joci?: Gta V rare ori. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am mai fost banat. Ce faci in timpul liber?: Citesc, ascult muzică, merg la petreceri techno, fac sală și ies cu prietenii prin oraș. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoană sociabilă, cu simțul umorului și știu să mă integrez bine în orice grup. Sunt genul de persoană care pune sinceritatea pe primul loc și știu să las mereu loc de bună ziua. Mă consider un om cu capul pe umeri, care poate lucra atât singur cât și în echipă și sunt mereu deschis la idei, păreri și prieteni noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Taxi Los Santos, rank 6, 180 zile. Ai mai fost in [A]?: Am fost pe Orange în [A]lliance care cu timpul a devenit actualul The Legends. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, l-am instalat acum văzând cerința. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt într-un clan. Ultimul clan a fost The Legends. Cu cine te intelegi din clan?: În acest moment îl cunosc doar pe JaiMax dar sper cu timpul să îi cunosc pe toți și să le las o impresie bună. De ce crezi ca meriti in clan? Nu am un motiv principal pentru care merit. Înafară de funcția de Helper 2 în trecut, implicit Co-leader în cadrul facțiunii Taxi Los Santos & Hitman, consider că merit cel mult datorită orelor jucate, faptul că nu am sancțiuni și datorită maturității. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, îmi doresc să-mi măresc cât mai mult activitatea, ajugând și la peste 30 ore săptămânal. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mă înțeleg cu majoritatea celor de pe Black din The Legends, și nu aș vrea să omit pe cineva. Mulțumesc de înțelegere. Edited July 1, 2019 by Sniped7
[.]DaNy[.] Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): []DaNy[],nickname anterior []DaNy. De pe ce server esti(white/blue/black): black Varsta: 13 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 249. Level: 16. Vechime pe server: joc de 2 ani jumate. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/[]DaNy[] Ce alte jocuri joci?: Roblox si Transformice. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Petrec timpul liber alaturi de familia mea. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Danile am varsta de 13 ani sunt amunzant,curios,respectuos si prietenos. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 2 si 28 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu am sunt in niciun clan dar ultimul meu clan a fost [Mafiot]. Cu cine te intelegi din clan?: Cu nimeni deoarece nu-i cunosc. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece toata lumea are o sansa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: AndreiFMG,Skies,Ionut,Coco,Daeso,Dylan,Delpan.
Recommended Posts