Muri Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Quote Nickname pe server (+ anterioare):In momentul actual am nickname-ul Muri. In trecut am folosit urmatoarele nickname-uri: Stefan13,WheeL., TRUEK0V, WheeL@phen0men. De pe ce server esti(white/blue/black):Sunt de pe serverul White. Varsta:Am varsta de 17 ani. Localitate:Sunt din Iasi. Ore jucate:Am 2873 de ore. Level:Detin level 59. Vechime pe server:Joc pe aceasta comunitate din 2014. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Muri Ce alte jocuri joci?:Joc foarte des FIFA si seriile de jocuri Asassin's Creed si Call of Duty. Ai fost banat vreodata?:Am fost banat deoarece am folosit cheats in mafii. Ce faci in timpul liber?:Prefer sa fructific timpul liber. Imi place sa fac lucruri care ma atrag si anume sa stau pe afara cu prietenii sau sa imi imbunatatesc cunostintele. Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana sociabila cu cei 7 ani de acasa care nu provoaca probleme. Imi place sa imi vad de treaba mea. Incerc sa imi ajut prietenii cu ce pot neasteptand ceva in schimbul acestor fapte. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult timp l-am petrecut in factiunea Las Venturas Paramedic Departament unde am acumulat rank 5 si 98 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultimul clan in care am intrat a fost [VIP]. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu CossminC. De ce crezi ca meriti in clan?Pentru ca sunt genul de persoana care nu provoaca probleme si pentru ca ofer mult timp acestui joc iar in decursul anilor am acumulat o oarecare experienta. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Bryce, _Elena_,Adelin30, Pimpi, Extopus,CossminC, Alex_.
Florin Tenea Tiberiu Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): TeneaLovesStefania De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: Am o varsta frumoasa de 17 ani. Localitate: Buzau. Ore jucate: Am 989 ore jucate. Level: 49 Vechime pe server: Joc SA:MP de aproximativ 3 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/TeneaLovesStefania Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP momentan. Ai fost banat vreodata?: Da, motiv 3/3 Warn"s, autoclicker. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi plac foarte mult plimbarile prin parc, si sa practic anumite jocuri sportive precum fotbalul tenisul de camp. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Tenea Florin , am 17 de ani si sunt din orasul Buzau , cred sunt o persoana zic eu linistita, putin vulcanica cand vad prea multa prostie, imi place sa stau in banca mea de obicei si sa fac lucrurile dupa bunul plac. Vreau sa ma distrez pe aceasta cale, de aceea am aplicat in Alliance deoarece sunt foarte multe persoane cunoscute si cred ca mai pot anima putin timpul petrecut pe server. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 3 days in mafia The Rifa, deoarece am iesit din probleme familiare. Ai mai fost in [A]?: Nu, dar imi doresc foarte mult sa fiu in acest clan superb. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar il pot instala. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciul clan, ultimul clan al meu a fost [AIM]. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Cv9, ma inteleg extraordinar de bine. De ce crezi ca meriti in clan? Pot sa zic ca dau dovada de seriozitate maxima, si stiu sa socializez foarte bine cu persoanele. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Si mai mult chiar. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: MarioSan, Cv9, FaLLen, ni0, iCapone, newton.
Aurelian. Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Aurelian., am mai avut si Aurelian / Aurelian.iEPURAS / MosAurelian De pe ce server esti(white/blue/black): black Varsta: 14 ani, fac 15 pe 11 iulie. Localitate: Tecuci Ore jucate: 1219 Level: 35 Vechime pe server: de cand s-a deschis server-ul Yellow. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Aurelian. Ce alte jocuri joci?: FIFA 19 si CS:GO Ai fost banat vreodata?: da, pentru injurii staff, imediat dupa fuziunea dintre Yellow si Orange. Ce faci in timpul liber?: joc fotbal si ma plimb cu bicicleta. Descrie-te pe scurt: Consider ca sunt o persoana destul de sociabila, ador provocarile de orice fel si mereu am vrut sa obtin un loc inalt in tot ceea ce fac. Imi plac glumele de orice fel, inclusiv cele la adresa mea, in limita bunului simt. Sunt o persoana sincera si cu capul pe umeri. stiu sa imi recunosc o greseala si a doua oara nu incape indoiala ca o voi repeta. Imi selectez cu mare atentie prietenii, atat pe SA:MP, cat si in viata reala. Nu ofer increderea mea multor persoane si nu accept ideea de a dezamagi pe cineva care m-a ajutat candva. Totul trece, dar nu se uita. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: cel mai mult timp am stat in SFPD, 192 de zile, rank 5 si tester timp de 2 sau 3 luni. Ai mai fost in [A]?: pe Black, da. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: sunt in Fighting Dreamers. Am mai facut parte 200 de zile din The Legends pe Black, in momentul in care era plin si din King. pentru o scurta perioada. Cu cine te intelegi din clan?: momentan cu nimeni deoarece abia m-am apucat de server. De ce crezi ca meriti in clan? deoarece sunt un jucator cu experienta si consider ca am acumulat un Faction History demn pentru a face parte din clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zennyK, TommyK, Zukov, si multi altii. Edited July 1, 2019 by Aurelian. 1
Zeepny Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): ZEEPNY@ONFIRE, am mai avut ca nick R3dBoom, Arrow De pe ce server esti(white/blue/black):Sunt de pe serverul White Varsta:20 de ani Localitate: Pitesti Ore jucate:2276 ore Level: 63 Vechime pe server: Nu pot sa zic exact deoarece nu este primul cont, dar joc de aproximativ 4 ani Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/ZEEPNY@ONFiRE Ce alte jocuri joci?: Forza Horizon 4 Ai fost banat vreodata?: Da Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma plimb cu masina Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana calma, foarte sociabila, pus pe glume dar cand este cazul si serios Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5, 102zile Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o folosesc dar o voi instala daca este cazul In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: De cand cu fuziunea sunt in [VIP] dar pe White am fost in Wolf Cu cine te intelegi din clan?: Cu toata lumea, nu am probleme de genul asta De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un level destul de mare dupa parerea mea si vreau ceva pe masura Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, linistit Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KAKY Dakuro Nebunu. ExtremeDeagle si multi altii, repet, ma inteleg cu toti 1
oTTwaY Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Actual Senjkol, am avut []ADAM, Ekim si alex20015. De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: 15 ani. Localitate: Gurghiu. Ore jucate:289 Level: 25 Vechime pe server: Joc SA:MP pe bugged din 2017. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Senjkol Ce alte jocuri joci?: Mai joc FIFA 19. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa joc fotbal, sa merg la pescuit, sa ies afara cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat modest, cu calitati si defecte, avand un comportament matur si o gandire pozitiva. Imi place sa ma impun in orice activitate pe care o desfasor, sa ma dedic trup si suflet coechipierilor si sa ajut cu imi sta in putinta pe oricine si orice. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in Taxi SF, rank 5, 53 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da am fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul The Avatar's GanG?. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cel mai bine cu Adi. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca sunt pregatit pentru acest clan, in trecut mai am fost in clan insa timpul nu mi-a permis sa mai ma joc si mi-am facut o parere super bune despre clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rares.[]Official, Adi.
Sharky.. Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare):.Sharky. De pe ce server esti(white/blue/black):White Varsta:18 Localitate:Roman, Neamt Ore jucate:2177 Level:54 Vechime pe server:3 ani Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/.Sharky. Ce alte jocuri joci?:CS:GO, Fortnite, Apex Legends. Ai fost banat vreodata?:Da, pe server-ul white. Ce faci in timpul liber?:Joc fotball, ma plimb cu bicicleta, etc. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Ionut, am 18 ani, sunt o persoana respectuoasa, cu cei 7 ani de acasa, am simtul umorului foarte dezvoltat. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:142 days in taxi LV, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Nu sunt in niciun clan, am fost in clanul [ReD] Cu cine te intelegi din clan?: Sper sa ma inteleg bine cu toti. De ce crezi ca meriti in clan?Fiindca joc de 3 ani, mi-a placut clanul Alliance de la inceput, dar nu aveam sanse pe atunci fiindca Level mare nu aveam si nici factiuni peste 50 days. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Am doar un prieten cu care ma inteleg bine(Alessia), restul prietenilor dupa fuziune, s-au lasat .
Vlad.Fresh69 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare):Nickname-ul meu principal este Vlad.Fresh. , dar am mai avut pe red MiXeM. De pe ce server esti(white/blue/black):Vin de pe White.Bugged.ro. Varsta:Am frumoasa varsta de 15 ani. Localitate:Locuiesc in Ploiesti judetul Prahova. Ore jucate:In momentul de fata am 745 ore jucate. Level: Am level 33. Vechime pe server: Am jucat pe red din 2016. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Vlad.Fresh. Ce alte jocuri joci?: In afara de Sa:Mp pe PC nu ma joc nimic, dar ma joc pe PS4 FIFA 19. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc fotbal. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat de gasca cu care merita sa iti pierzi vremea, am cei 7 ani de acasa. Am simtul umorului foarte dezvoltat cu limita bunului simt. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Paramedic Departament cu 95 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Momentan nu folosesc, dar daca este esential pentru clan o sa-l instalez. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan nu sunt in niciun clan, iar ultimul clan a fost clanul .Adv. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu multi din acest clan, cu BellaBia, cu Wallask si multi altii. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am un comportament bun si cred ca pot face parte dintr-un clan ca Alliance. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Wallask, BellaBia, Seelow, MadWolf si multi altii.
Marius60. Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Marius60., anterior Marius60 și SpuN pe White. De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt venit de pe White. Varsta:Am vârsta de 17 ani. Localitate: Găești, județul Dâmbovița. Ore jucate:1447 ore jucate. Level:40. Vechime pe server: Joc de 4 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Marius60. Ce alte jocuri joci?: Mai joc și CS:GO. Ai fost banat vreodata?: Da, pe motiv AutoClicker, acum 7-8 luni. Ce faci in timpul liber?: Mă distrez cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Mă numesc Marius, am vârsta de 17 ani și locuiesc în județul Dâmbovița. Sunt un om cinstit, respectuos și cu bun simț. Îmi place să mă distrez, să cânt, să ajut lumea. Studiez la liceul 'Vladimir Streinu Găești' la profilul de Matematică-Informatică, în clasa a 11-a. Visul meu în viitor este să ajung un membru la Ministerul Afacerilor Interne și cântăreț, ceea ce sunt în momentul de față. Sunt o fire calmă, serioasă și cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasă. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat în San Fierro Paramedic Departament, 313 zile, rank 5, facțiunea actuală. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt în Ak., dar dacă voi fi acceptat, voi părăsi. Cu cine te intelegi din clan?: Cu toată lumea. De ce crezi ca meriti in clan? Consider că merit să intru deoarece am o experiență și o activitate bună pe acest server, iar cred că acest clan este potrivit pentru mine. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Fabi, BellaBia, Ioni., Thriller și mulți alții.
139906_1532731471 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): SasukeUchiha, MariansefChidin. De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: 18 Localitate: Suceava Ore jucate: 1152 Level: 40 Vechime pe server: Joc de aproximativ 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/SasukeUchiha Ce alte jocuri joci?: Geomtetry dash si Lol. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ies afara, ma distrez. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat descurcaret, amuzant, sociabil. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am avut rank 4 in Lv Paramedic, 41 days. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in .Teen. Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti. De ce crezi ca meriti in clan? Nu pot spune ca merit. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sunt sigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hodog, Tobirama, Seether89, SilverPhoenix,
Mitroi Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): In momentul actual utilizez numele ''Mitroi'' si in trecut am utilizat numele ''CristianS'' De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe serverul white. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din Resita. Ore jucate: Am 1300 de ore jucate. Level: Detin nivel 43. Vechime pe server: Joc de aproximativ 2 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Mitroi Ce alte jocuri joci?: Cateodata mai joc FIFA si Counter Strike. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat mai de mult timp de 30 de zile pe motiv ''Reclama'', dar a fost o mare greseala si nu o sa se mai intample niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa joc fotbal, sa ies cu prietenii si sa ma plimb. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mitroi Bogdan, am varsta de 17 ani, sunt o persoana calma cu bunul simt si imi place sa respect dar sa fiu si respectat la randul meu. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ce la mai mult am stat in Los Santos Police Departament acumuland rank 5 si 100 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A], dar sper sa fiu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul ''Wolves''. Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea: Razvan, Thriller, Floopy, ColdAslce, VolP, AlliN, LightSquare, Uau4life, Adi si multi altii. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in clan deoarece am o vechime pe server destul de buna, sunt o fire calma, ma inteleg bine cu toata lumea. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, chiar mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Razvan, VolP, Winty[], Zoko, MuceaZineL112, Darius_07, []LopaticA, Mont3URSU, SiNKs si multi altii. Edited July 1, 2019 by Mitroi
Toniko19. Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Toniko19, Down. De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: 19 ani. Localitate: Pucioasa, Dambovita. Ore jucate: 4217. Level: 67. Vechime pe server: Aproape 4 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Toniko19 Ce alte jocuri joci?: FIFA. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost pentru cheats. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa mi-l petrec cu prietenii, in general sa ies undeva unde e aglomeratie, deoarece ma reprezinta. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu, ambitios si intelegator. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 211 in Paramedic Department, pe cand eram lider. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu stiu, nu prea am mai activat pe SA:MP, insa ma voi conforma daca voi fii acceptat. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciun clan, ultimul clan a fost `Saints Family`, insa s-a destramat. Cu cine te intelegi din clan?: Nu stiu foarte multe persoane din clan, insa ma pot integra repede. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece nu sunt un player problema pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. mai ales in conditiile in care aproape am terminat cu probele de bacalaureat. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sunt mai multi, activitatea mea pe server a fost scazuta in ultimul timp din pricina faptului ca am bac si nu mai sunt in conformitate cu playerii sa pot spune cu cine ma inteleg.
Kiwii Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Four.[], Radi și actual Laweer. De pe ce server esti(white/blue/black):White. Varsta:Am frumoasa vârsta de 17 ani. Localitate: Sunt din orasul Suceava. Ore jucate:2275. Level:50 Vechime pe server:4 ani, aproape 5. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Laweer Ce alte jocuri joci?: Înafara de SA:MP, mai joc ocazional World of Tanks și League of Legends. Ai fost banat vreodata?:Da, am fost banat pentru Cheats. Ce faci in timpul liber?:Timpul liber îl petrec alături de prieteni sau stând pe calculator. Descrie-te pe scurt:Mă numesc Amir, am vârsta de 17 ani și locuiesc în orașul Suceava. Sunt o fire sociabilă, muncitoare și prietenoasă. Sunt o persoana cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasă. Nu îmi place să las un lucru neterminat si orice lucru care îl fac il duc la bun sfârșit, Mă imprietenesc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in facțiunea Taxi Las Venturas acumulând rank 5 si 72 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu o folosesc dar o voi instala dacă voi intra. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:În momentul de față sunt in clanul Seraphim Family. Cu cine te intelegi din clan?: Faithen, ColdAsice și Adi. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece nu am mai fost în acest clan niciodată și chiar imi doresc extrem de mult ca sa intru. Sper să am această șansă. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care teintelegi: R4ZZVAN, LazyBoy, Faithen, ColdAsice. Edited July 1, 2019 by Laweer
Swag Shevchenko Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Shevchenko, Kenya, ]Valentin[ si Swag.z De pe ce server esti(white/blue/black): white.bugged Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Sunt din localitatea Ploiesti. Ore jucate: 800 de ore. Level: Am level 31. Vechime pe server: Joc samp de 2 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Shevchenko Ce alte jocuri joci?: Doar Fifa si sa:mp Ai fost banat vreodata? Nu, nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu iubita, ma joc pe PC si ma duc la fotbal. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana sincera, organizata si foarte bine pusa la punct. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? FBI rank 5 si 78 de zile. Ai mai fost in [A]? Nu, nu am mai fost in [A]. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar folosesc Discord, Whatsapp, Messenger. [il pot lua de indata ce voi fii acceptat in clan] In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul TSA.white si am fost in clanul TSA. Cu cine te intelegi din clan? Cunosc jucatorii, dar nu am avut tangente cu ei. De ce crezi ca meriti in clan? Doresc sa intru in acest clan, pt ca este cel mai dorit clan de pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Miezu_Killer, M12WTF, Vali26, E19WTF, C17WTF, Arachnids., TheYellowFlash, Jaga.21, Winty[], Rollo... [mai multi, dar acum au alte nick-uri de la fuziune].
Stelly007 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 On 6/30/2019 at 9:43 PM, BellaBia said: Nickname pe server (+ anterioare):Stely.[] De pe ce server esti(white/blue/black):white Varsta:17 Localitate:Valcea Ore jucate:220 Level:19 Vechime pe server:2 ani Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Stely.[] Ce alte jocuri joci?:Cs go si fifa Ai fost banat vreodata?:nu Ce faci in timpul liber?: Merg sa ma distrez in club, ies la fotbal, cu bicicleta Descrie-te pe scurt: Pot spune ca sunt un baiat de treaba, colectiv, inalt si imi place sa imi fac prieteni noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:pe acest cont 43days Ai mai fost in [A]?: nu Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:[X] Cu cine te intelegi din clan?: Numai stiu cine in acest moment in clan, inainte cu febz coldascle Lucasacab, Flavius inainte de fuziune De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o fire colectiva si respectuoasa Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Alm0stCrazy, Bianca, Bryce, Mr.senorstab, Sami, Alexcm, Winty[], Karmax
Scottt Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Scott De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: 16 ani. Localitate: Drobeta Turnu- Severin. Ore jucate: Am 437 ore jucate. Level:Am level 24. Vechime pe server: Aproximativ 8 luni. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/ScoTT Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc Counter Strike Global Offensive {CS:GO} Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc fotbal cu prieteni. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Madalin, am 16 ani, sunt din Drobeta Turnu- Severin, dar momentan m-am mutat cu parinti in Germania in orasul Nurnberg de aproximativ 4 ani. Sunt o persoana sincera si cu cei 7 ani de acasa. Stiu sa respect, dar si eu la randul meu vreau sa fiu respectat. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in Paramedic Department, rank 5, 50 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Clanul anterior a fost Army Knight[Ak.] Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc pe nimeni din clan, deoarece aproximativ 80% din jucatori din clan sunt de pe black/white, dar am sa incerc sa ma "integrez" in clan. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit in clan deoarece sunt activ, n-am sanctiuni si am un faction history destul de frumos. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Berni, Charlton, Makena, Dori, Hellfire, Kenzy, Vassago, Soare.
MikyBG Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): KeeP. (anterior MikyBG) De pe ce server esti(white/blue/black): Blue Varsta: 17 Localitate: Suceava Ore jucate: 690 Level: 29 Vechime pe server: 2013 luna 04. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/KeeP. Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2, Tourist Bus Simulator, Forza Horizon 4. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: In mare parte timpul liber il petrec cu prietenii sau cu masina. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana sincera, glumeata, imi place cum am zis si mai sus, sa imi petrec mare parte din timp afara cu prietenii. Ma consider o persoana usor de integrat intr-un colectiv, sociabil. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am avut o pauza mare pe server, si nu am mai aplicat in factiuni. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar o voi folosi daca aplicatia imi va fi acceptata. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in nici-un clan / am scris motivul mai sus. Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc inca persoanele din clan De ce crezi ca meriti in clan? Din ce am observat este un clan vechi pe server, cu multe persoane active in el, si daca mi se va permite, as dori sa fac parte din clan pentru a lega relatii noi pe server, poate si in realitate, pentru socializare. Nu am un motiv principal pentru acceptarea mea in clan, dar ma consider o persoana serioasa, fara antecedente negative (ban/warn) in trecut. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Paul.98 ; evolution2048.
Adness xD Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): EVERSEEN (anterioare: WORSTEVERSEEN, DRiND, wEEPH, Vescan, .[]DeagleeXpert De pe ce server esti(white/blue/black): blue Varsta: 18 ani Localitate: Braila Ore jucate: 2396+ Level: 69 Vechime pe server: Joined: 2014-04-20 14:25:29 Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/EVERSEEN Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Fortnite, ETS2, Triviador, Rocket League Ai fost banat vreodata?: Da Ce faci in timpul liber?: Ma joc jocuri, ies la un fotbal / la o discutie cu prietenii sau in oras. Imi place sa socializez. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana ambitioasa, modesta, matura, respectuoasa, cu cei 7 ani de acasa si cu capul pe umeri. Stiu ce vreau de la viata si vreau sa-mi fac un viitor decent. Imi place sa-mi fac prieteni noi, sa ajut oamenii din jur, si sa lucrez in echipa. Nu imi plac conflictele, de aceea incerc sa ma feresc de ele. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 101 zile, in National Guard si am iesit cu rank 5 Ai mai fost in [A]?: Nu Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in AIM iar clanul dinainte Cu cine te intelegi din clan?: PiCi si CRiSTI@dauptstefy De ce crezi ca meriti in clan?: Nu ma consider mai demn de acest clan decat ceilalti, dar cred ca am ceva realizari pentru a face parte din acest clan. Nu vreau sa par arogant, asa ca va las pe voi sa ma evaluati si sa va dati verdictul: daca merit sa fac aprte din clan sau nu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Knoppers, Adness, WIGAN., TheSouR, JustiN., CinaGang, THORN., Raku, Darius. Edited July 1, 2019 by EVERSEEN
kiazim Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Knoppers De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: Am varsta de 16 ani (17 in noiembrie). Localitate: Judetul Braila, Oras Braila. Ore jucate: 1500. Level: 45. Vechime pe server: Pai, joc cam din toamna anului 2014. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Knoppers Ce alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive, Euro Truck Simulator 2, si Fortnite dar foarte rar. Ai fost banat vreodata?: Da...dintr-o greseala mare, i-am dat contul unui prieten si mi l-a banat.... Ce faci in timpul liber?: Pai, ma joc pe PC, ies pe afara cu prietenii, chestii normale. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana ambitioasa, modesta, matura, respectuoasa, cu cei 7 ani de acasa si cu capul pe umeri. Stiu ce vreau de la viata si vreau sa-mi fac un viitor decent. Imi place sa-mi fac prieteni noi, sa ajut oamenii din jur, si sa lucrez in echipa. Nu imi plac conflictele, de aceea incerc sa ma feresc de ele. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in National Guard, rank 5, 80 de zile (cu functia de tester de la rank 2). Ai mai fost in [A]?: Nu, dar as vrea. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar daca voi fi acceptat imi voi descarca Telegram. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual fac parte din clanul BurN. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Wormytza, Dragos., Dapper, Nila, NipponRO, NipponRO., Rakanishu. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un comportament ok, am un Faction History decent, avand in vedere ca voi face rank 5 si in School Instructors, si probabil voi lua si tester, iar Last Punish-ul e ok si el, dar cum am zis, il strica acel ban care a fost luat de un prieten.... Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, am 36 de ore jucate in ultima saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: EVERSEEN, Adness, THORN, Dragos., WiGAN., TheSouR, JustiN., Tony, Adelin., SMiGAL, iLLUSiON si altii.
Redds Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Redds, RedEye De pe ce server esti(white/blue/black): Red in principiu.. am jucat cam pe toate. Varsta: 22 de ani Localitate: Bucuresti Ore jucate: 1630 pe contul asta. Level: 50 Vechime pe server: aproximativ 5 ani pe bugged.ro Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Redds Ce alte jocuri joci?: CS:GO Ai fost banat vreodata?: Nu Ce faci in timpul liber?: Treaba.. si citesc. Descrie-te pe scurt: Dornic de informare, imi place sa cunosc oameni noi, locuri noi, lucruri noi. In momentul de fata citesc "100 de oameni care au schimbat destinul omenirii" si mi se pare foarte interesanta. Sunt Scorpion. Asta spune tot. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5.. dar sincer nu mai tin minte cate zile am avut cel mai mult. Pe contul asta, 130 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Il voi descarca. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Pe blue, in nici un clan. Cu cine te intelegi din clan?: RobinAlex, restul numelor nu-mi inspira nimic. De ce crezi ca meriti in clan?: Comportament ok, fh ok, istoric ok. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Majoritatea care s-au mutat de pe Red - White si acum Blue Pentru intrebarea "cu cine te intelegi..etc.", spoiler mai jos (este ceea ce am scris eu acum ceva timp in About Me pe profil: Zero, adminul cu cele mai frumoase evenimente, dar si cel mai de treaba cu un caracter aparte. sM0KEN, omul care m-a ajutat cand nu aveam nimic pe acest server, cand nu ma cunostea mi-a intins o mana si consider ca datorita lui sunt astazi aici. Fratele meu 4ever. Rada, cand am intrat prima oara pe server, a fost al doilea prieten pe care mi l-am facut. Un om de baza, m-a ajutat in multe probleme si reciproc, atat cat am putut. Pacat insa de finalul pe care l-a avut pe acest server. K4Zz, pe vremea cand era Co-Lider LVPD, m-a ajutat mult, il respect pentru caracterul sau. delliks, legenda Hitman Agency.. un om de la care ai de invatat. Darkknight, Plimbarile de seara cu el si cu sM0KEN, regret ca nu mai sunt.. L3xCeNn, un lider cum rar ti-e dat sa vezi. Dar si un om corect, cu caracter. LupusoRr, prietenul meu dintotdeauna, de ce? simt ca ma cunosc de-o viata cu baiatul acesta, respect pentru faptele / caracterul si prietenia pe care mi-o ofera. Ezze, cu el am venit pe acest server, din pacar el a luat-o pe cai gresite. Atat am de spus.. .Sergiu, liderul meu din SF Paramedic a ajuns sa-mi fie unul dintre cei mai buni prieteni. Il respect pentru ca este: un lider excelent, un om cu un caracter aparte, m-am imprietenit cu el pe parcurs cunoscandu-ne reciproc. Eu nu aveam nimic sa-i ofer, el fiind lider bine-nteles ca da, dar cu toate astea s-a comportat cu mine ca si cu un prieten, nu ca si cu un membru din factiune iar pentru lucrul asta il voi respecta mereu si voi invata destule de la el pentru ca stiu ca am ce. Sper sa dureze 4ever aceasta prietenie. Jartea, un prieten bun, tine la glume :)) incerc sa-mi selectez din grupul din care fac parte oamenii care au un caracter mai aparte, pe aceia mi fac prieteni, iar el este unul dintre ei. Toby, lafel, un prieten bun. Sper sa dureze cat mai mult. Nu ne cunoastem de asa mult timp incat sa spun prea multe. Andrei (MIC), MIC... marele mic este un prieten vechi, ne "leaga" destule amintiri frumoase. Alexander (Dotthem), un prieten bun cu un caracter aparte, sunt norocos ca l-am cunoscut. Robert., un prieten foarte bun, ne-am cunoscut in Paramedic si de atunci am ramas prieteni. Christian, nabul sef, la fel, ne-am cunoscut in Paramedic si de atunci ne intelegem foarte bine. Edited July 1, 2019 by RedEye
.Xander. Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Alexandru112 De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: 18 ani. Localitate: Sunt din Localitatea Tasnad jud. Satu Mare. Ore jucate: 1070. Level: 40. Vechime pe server: 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Alexandru112 Ce alte jocuri joci?: CS:GO dar foarte rar. Ai fost banat vreodata?: Da, o singura data cu ani in urma. Ce faci in timpul liber?: Diminetile invatand si serile prin oras. Descrie-te pe scurt: Am varsta frumoasa de 18 ani, ma numesc Blaga Alexandru sunt o fire linistita cu simtu umorului si imi place sa ies in oras cu prietenii. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: rank 5 / 68 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar o sa incep sa o folosesc daca voi fi acceptat. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu faca parte dintr-un clan si ultimul clan nu mi-l aduc aminte doarece a fost cu mult timp in urma deoarece am luat o pauza de cateva luni. Cu cine te intelegi din clan?: Deocamdata nu am prieteni in clan, sunt multi playeri noi de pe celalalte servere dar sunt sigur ca imi voi gasi prieteni. De ce crezi ca meriti in clan? Nu m-am gandit la aceasta lucru vreau doar sa imi fac prieteni iar pe acest server si mai departe las liderul sa decida daca merit sau nu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cu siguranta. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Avand in vedere ca am luat o pauza destul de lunga nu stiu daca prietenii pe care ii aveam mai joaca asa ca momentan nu am.
xLow Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nickname pe server (+ anterioare):xLow De pe ce server esti(white/blue/black):Black. Varsta:16 ani. Localitate:Bucuresti Ore jucate:1290 Level:45 Vechime pe server:Ma joc din 2016. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/xLow Ce alte jocuri joci?:LoL. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:De obicei practic sport, ies cu prietenii, de asemenea imi place sa ma uit la seriale si la filme. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Mihai, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat respectuos, cu cei 7 ani de acasa, stiu cand e de gluma si cand trebuie sa fiu serios. Sunt o fire foarte sociabila, imi place sa imi fac prieteni noi, sa cunosc diverse persoane. De obicei cand imi propun ceva, nu ma las pana nu obtin acel lucru, pot spune ca sunt foarte perseverent in tot ceea ce fac. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:130 de zile in Hitman Agency, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu inca, dar il voi folosi daca e nevoie. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultimul clan a fost The Legends. Cu cine te intelegi din clan?: Cu adi, nu cunosc multa lume din clan, dar sunt deschis sa imi fac prieteni noi. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am o vechime pe aceasta comunitate, sunt serios si activ, fapte ce le-am demonstrat prin obtinerea functiei de helper. Cum am mai spus, sunt foarte sociabil si ma integrez usor, stau la locul meu si nu creez probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Sunt foarte multi acestia, o sa enumar cativa: Down, Rolling, Apex, Adi, ShadowHD, Party.
Rolling Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Rolling De pe ce server esti(white/blue/black): Black. Varsta: Am 16 ani. Localitate: Craiova. Ore jucate: 550 Level: 29 Vechime pe server: Ma joc din 2014 pe acest server, deci am o vechime de 5 ani pe acest server. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rolling Ce alte jocuri joci?: Mai joc doar League of Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: Practic kick-boxing, ma joc pe calculator, ies pe afara cu prietenii si ma uit la seriale. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Vlad-Mihai, am 16 ani, 1.85m si locuiesc in Craiova. Sportul meu preferat este kick-boxing-ul, nu imi place cand cineva minte si de asemenea, eu nu mint la randul meu. Imi place munca in echipa si ma consider norocos ca am atat de multi prieteni in care pot avea incredere si care ma ajuta cand am nevoie. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in News Reporters, avand rank 5, 154 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in Alliance. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc aceasta aplicatie. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din niciun clan, iar ultimul clan a fost pe server-ul Black, acesta fiind The Legends. Cu cine te intelegi din clan?: Akay. De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit in acest clan deoarece am acumulat o experienta destul de vasta pe acest server, avand 2 rank 6 si un rank 5, sunt activ si de asemenea, serios, ma adaptez repede in orice situatie si vreau sa cunosc cat mai multa lume. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: D0WN, xLow, Ionut, Morphi, Apex.
XcoGodlike Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): XcoCaseCloss De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: 12. Localitate: Tg-Jiu. Ore jucate: 18. Level: 5. Vechime pe server: Am avut un cont de lvl 35, joc din 2018-2017. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/XcoCaseCloss Ce alte jocuri joci?: MTA, CSGO, Rainbow Six Siege, Left4Dead2, LOL, Garry's Mod, Paladins, Euro Truck Simulator si City Car Driving. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Codez. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat care iubeste sa se joace jocuri noi si sa codeze. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Pe cont-ul prietenului meu in School Instructor parca 2-4 saptamani +. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar o sa o folosesc cand o sa termin aplicatia. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am uitat dar parca era ceva gen LW, am uitat. Cu cine te intelegi din clan?: Nimeni. De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit sa intru in clan pentru ca as vrea sa incerc un clan nou si sa ma re-apuc de SAMP si sa imi intrec celalalt cont de lvl 35. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, usor. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Era un prieten dar sa lasat, parca Zaken sau ceva si alti playeri dar lea-m uitat numele mai ales din clan.
Kayla Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Kayla De pe ce server esti(white/blue/black): Blue Varsta: 15 Localitate: Bucuresti Ore jucate: 539 Level: 32 Vechime pe server: Aprilie 2016 Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kayla Ce alte jocuri joci?: Uneori GTA IV si cand o sa achizitionez un nou pc voi incepe sa joc GTA V. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ma plimb cu prietenii, stau la pc, evident, inot, calatoresc si o gramada de alte lucruri. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cristina, sunt o fire amabila, sociabila, foarte amuzanta deseori si indrazneata. De asemenea, respect pe oricine ma respecta la randul sau, sunt sincera de cele mai multe ori, pacifista, adepta a naturaletii din punctul de vedere al caracterului si destul de matura pentru varsta mea, lucru care mi se spune foarte des. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu am facut parte dintr-o factiune pana acum, fiind in mare parte ocupata cu scoala si alte activitati in viata reala, dar e posibil sa doresc acest lucru si cand voi intra o sa stau mult timp. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu dar daca o sa fiu acceptata o voi descarca imediat. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am fost in trecut in NX. Cu cine te intelegi din clan?: Deocamdata nu cunosc pe nimeni. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca ma comport corespunzator cu membrii clanurilor de fiecare data, oamenii ma percep ca fiind o persoana placuta si nu voi creea probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pe vremuri jucam uneori peste 10 ore pe zi, desigur nu pe acest server. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Milan_
Seyick. Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Nickname pe server (+ anterioare):Seyick,am avut si nickname ul SeyickOfficial De pe ce server esti(white/blue/black):Sunt de pe white. Varsta:Am varsta de 17 ani. Localitate:Sunt din Bucuresti. Ore jucate:Am 2724 ore jucate. Level:Am level 71. Vechime pe server:Joc de 5 ani. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Seyick Ce alte jocuri joci?: Gta 5 si Fivem. Ai fost banat vreodata?:Da,am fost banat pentru cheats(teleport-hack) dar regret asta,chiar daca a fost sters din last punish. Ce faci in timpul liber?:Ma duc la sală si la antrenamentele de baschet si MMA (Bombers Fighting Center). Descrie-te pe scurt:Ma numesc Cosmin si am varsta de 17 ani sunt un baiat simplu cu cei 7 ani de acasa imi place sa ma distrez sa ies afara cu prietenii,imi dedic timpul liber jucand baschet si cel mai mult imi place sa ajut oamenii strazi si cei nevoiasi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult in SFPD rank 5 si am acumulat 117 days . https://imgur.com/7xiL7oK Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu folosesc in momentul de fata dar daca este nevoie o sa folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Nu sunt intr-un clan in acest moment,ultimul clan a fost The Avatar's GanG? cu tagul .Adv. Cu cine te intelegi din clan?:Eu cred ca ma inteleg bine cu toti,nu am altercatii cu membrii clan-ului [A]. De ce crezi ca meriti in clan?:Consider ca sunt destul de capabil si matur pentru a intra in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Gabi,[] , Rares.[]Official , Sial. , _Elena_ .
Recommended Posts