AlecMason. Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): AlecMason doar. De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe serverul white. Varsta: Am frumoasa varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din orasul Brasov. Ore jucate: 1100. Level: 41. Vechime pe server: Joc de 3 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/AlecMason Ce alte jocuri joci?: Fortnite. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietenii la un fotbal sau joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Numele meu este George și am vârsta de 17 ani, sunt din orașul Brasov. Pot spune despre mine că sunt un băiat sociabil, îndrăzneț, ambițos, o fire realistă, energică, prietenoasă și cu bun simț. De fel, nu-mi plac certurile, scandalurile sau alte chestii de genul acesta și nu sufăr aroganții. Am respect față de sine și față de ceilalți care și ei au asta pentru mine. Îmi place să râd, să glumesc și să ajut cum, cât și când pot. Uneori, sunt o fire încăpățânată. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp intr-o factiune am stat in National Guard rank 5 cu 90 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, da folosesc telegram. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In acest moment fac parte din clanul The Teen Family. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cel mai bine cu CV9[], DireWolf, Oleg, BellaBia, Fabi, Volp si cu multi altii. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am o vechime mare pe server si cred ca a venit si timpul meu sa intru in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, da sunt sigur ca voi face minim 10 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: R4zzvan, BellaBia, NewTon, Faithen, AleX, Cristi si multi altii.
Lettow.Blue Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 On 7/1/2019 at 10:35 AM, TysooN said: Nickname pe server (+ anterioare): TysooN, Another, Ryan . De pe ce server esti(white/blue/black):White-Green. Varsta:Am varsta de 18 ani. Localitate:Ploiesti. Ore jucate:606. Level:32. Vechime pe server: 3 ani, pe server-ul asta. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/TysooN Ce alte jocuri joci?: Gta V, Fifa. Ai fost banat vreodata?: Da, din pacate am fost mafiot si nu prea mi-a venit bine c-bug-ul :). Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat serios, prietenos, care nu joaca pentru grade :). Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Desigur, pe white. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clan-ul [VIP]. Cu cine te intelegi din clan?: Darius. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca sunt destul de serios pentru acest clan, nu ma pot considera un copil. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: AndreiOfficial.
BellaBia Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 Aplicatiile raman deschise in continuare. Acestia sunt playerii acceptati: CinaGang Dexon Tysoon Sniped Muri SInkode Maaleis .Sharky. Marius60 Scott xLox Rolling AlecMason Storck Seint Ioni. Mihnea[] Pentru invite contactati un rank 6. 1
Guest Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): BERNi (TheUndertaker, BERNY, HAZER. (BERNi), BARNi, [G]BERNi, GEORGE, CORPORATION, TUPEU, GeorgeBanica, TiRON). De pe ce server esti(white/blue/black): blue / red Varsta: 20 de ani. Localitate: Gaesti. Ore jucate: 3975. Level: 68. Vechime pe server: 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/BERNi Ce alte jocuri joci?: Realm Royale, Gta 5. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii pe afara la o bauta / fotbal sau ies cu prietena mea. Descrie-te pe scurt: Ma numesc George. Am 20 de ani. Sunt un baiat direct, sincer si scurt la obiect. Nu suport persoanele care o ard aiurea si se balbaie. Prefer sa imi zici direct un lucru de la inceput decat sa ma iei pe ocolite. Daca aflu ca ma minti zbori din fata mea. Nu suport persoanele minicionase pe scurt. In rest pot spune ca imi place sa comunic si sa cunosc persoane noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in mafia San Fierro Bikers atingand rank 7 si 100 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt actual in nici-un clan. Fostul clan a fost Army Knights. Cu cine te intelegi din clan?: Adi. De ce crezi ca meriti in clan? Am o experienta foarte mare acumulata pot spune. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Depinde cu programul pe care il am. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Wormytza, RaZZvaN, Astriel, SMiGAL, Deamoncomand, CercetasulScatofil etc. Edited July 2, 2019 by Guest
Guest Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 6 hours ago, BERNi said: Nickname pe server (+ anterioare): BERNi (TheUndertaker, BERNY, HAZER. (BERNi), BARNi, [G]BERNi, GEORGE, CORPORATION, TUPEU, GeorgeBanica, TiRON). De pe ce server esti(white/blue/black): blue / red Varsta: 20 de ani. Localitate: Gaesti. Ore jucate: 3975. Level: 68. Vechime pe server: 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/BERNi Ce alte jocuri joci?: Realm Royale, Gta 5. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii pe afara la o bauta / fotbal sau ies cu prietena mea. Descrie-te pe scurt: Ma numesc George. Am 20 de ani. Sunt un baiat direct, sincer si scurt la obiect. Nu suport persoanele care o ard aiurea si se balbaie. Prefer sa imi zici direct un lucru de la inceput decat sa ma iei pe ocolite. Daca aflu ca ma minti zbori din fata mea. Nu suport persoanele minicionase pe scurt. In rest pot spune ca imi place sa comunic si sa cunosc persoane noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in mafia San Fierro Bikers atingand rank 7 si 100 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt actual in nici-un clan. Fostul clan a fost Army Knights. Cu cine te intelegi din clan?: Adi. De ce crezi ca meriti in clan? Am o experienta foarte mare acumulata pot spune. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Depinde cu programul pe care il am. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Wormytza, RaZZvaN, Astriel, SMiGAL, Deamoncomand, CercetasulScatofil etc. Retrag. Scuze de deranj!
morelloboss Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 On 6/30/2019 at 9:43 PM, BellaBia said: Nickname pe server (+ anterioare): morelloboss De pe ce server esti(white/blue/black): Blue Varsta: 15 Localitate: Craiova Ore jucate: 40 Level: 7 Vechime pe server: 1 luna Link profil panel: bluepanel.bugged.ro/profile/morelloboss/ Ce alte jocuri joci?: SAMP in general cel mai mult Ai fost banat vreodata?: Nu Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu baietii, ma joc SA-MP, fac sala si scrima. Descrie-te pe scurt: Am 15 ani, imi place sa ies pe afara cu baietii, sunt o persoana de treaba , de incredere si amuzanta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Momentan nu sunt in nici o factione , dar am facut aplicatie la Paramedic Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: .Nab Cu cine te intelegi din clan?: Nu stiu prea multe persoane din clan , dar cred ca ma inteleg bine cu toate persoanele. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece nu am fost niciodata si am vazut ca e un clan cu vechime. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DarkQueenz_ si GabiSCG.
lCapone Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): lCapone De pe ce server esti(white/blue/black):Vin de pe White, mai precis red. Varsta: Am varsta de 23 de ani. Localitate: Sunt din judetul Iasi. Ore jucate: 2671 de ore jucate. Level: Am level 42. Vechime pe server: Ma joc de cand era Red, cam din 2016. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/lCapone Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc Lol, CS:GO, roe si altele dar prefer sa ma joc Gta SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat vreodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu cineva in oras sau imi caut diferite activitati pe langa cea de a ma juca pe calculator. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Tudor-Andrei, am varsta de 23 de ani, sunt o fire prietenoasa, un baiat simplu as putea spune si calm. Imi place sa respect pe cine ma respecta si sa imi fac mereu prieteni noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult intr-o factiune am stat in San Fierro Paramedic si in Las Venturas paramedic, rank 5 69 de zile in ambele factiuni. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in [A]. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual nu fac parte dintr-un clan. Ultimul clan a fost Teen. deoarece cunosteam cativa prieteni. Cu cine te intelegi din clan?: Gone, Shawn, Cosmin, Xcalibur, STORCK, BellaBia, Uau4Life, zKing, Thriller si multi altii. De ce crezi ca meriti in clan? Consider acest lucru deoarece am cei 7 ani de acasa, nu am avut probleme cu banuri sau sanctiuni grave si consider ca este un clan demn de cei cu un caracter adevarat. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Pe langa playerii enumerati mai sus, P3rs3u, Stefan16, Crystocea, Flemaxo, Raluca, Adela si multi altii.
Alessia Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Alessia..[] De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe white. Varsta: Am vârsta de 15 ani. Localitate: Arad. Ore jucate: Am 1830 ore jucate. Level: 50. Vechime pe server: Joc pe această comunitate din anul 2016,dar cu mici întreruperi. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Alessia..[] Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banată niciodată. Ce faci in timpul liber?: Îmi petrec timpul liber ieșind afară cu sora mea sau jucându-mă SAMP. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoană modestă, cu cei 7 ani de acasă. Sunt o fată cu capul pe umeri, nu suport minciuna și oamenii falși. Îmi place să ajut persoanele care au nevoie și am multă răbdare. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Departament, rank 5, acumulând 130 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost în [A]. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc Telegram. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: În momentul actual nu fac parte dintr-un clan, ultimul clan din care am făcut parte a fost The Vikings. Cu cine te intelegi din clan?: []Tiberiu[] , Gone, Shawn. , Uau4life, CosminmWhite, Volp. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred că merit o șansă în acest clan, deoarece sunt destul de activă, am un comportament bun și nu cred că aș crea probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, sunt sigură de acest lucru. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: MaDaVSN, ]Alm0stCrazY[, Dexon, .Sharky. ,etc.
Serafim. Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Dragomir. (.iSTEFAN). De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: 17. Localitate: Alba Iulia. Ore jucate: 1650. Level: 52. Vechime pe server: 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Dragomir. Ce alte jocuri joci?: CS 1.6, WoT. Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa ies cu prietena si restul gastii. Descrie-te pe scurt: Pai ma numesc Dragomir, am 17 ani.Sunt un baiat de gasca, care stie cand trebuie sa vorbeasca si cand sa taca, respect pe cine ma respecta, am un limbaj adecvat, sunt un tip perseverent, care nu renunta niciodata indiferent de situatie, sunt genul de om care sta in banca lui si nu ii place cearta, deasemenea imi place sa ies cu prietenii la un suc sau in oras, prin parc. Cel mai mult imi place sa lucrez in echipa deoarece unde-s doi puterea creste. In fiecare zi invat ceva nou de la prietenii mei. Sunt o fire prietenoasa, care nu se cearta si consider ca am calitatea de a ma intelege bine cu oricine din factiune si sa ma fac placut prin felul meu de a fi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult 126 de zile in S.I SF, rank 5, dar din pacate mi-am sters FH-ul. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, am instalat aplicatia acum, vazand cerinta. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Saints Family, ultimul clan a fost DeliruM. Cu cine te intelegi din clan?: zKing, St3, JaiMax, pe ei ii stiu de pe White. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece toata lumea are o sansa, iar eu ma adaptez repede si imi fac prieteni usor. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, la momentul actual am 13 ore in last 7. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Elena, Danni, ESC.
BellaBia Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 Aplicatiile au fost inchise. Acestia sunt playerii acceptati: Alessia..[] lCapone Pentru invite contactati un rank 6.
AdrianSimplu Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Doar AdrianSimplu De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: 18 ani. Localitate: Bucuresti Ore jucate: 1368 Level: 45 Vechime pe server: 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/AdrianSimplu Ce alte jocuri joci?: Doar SAMP Ai fost banat vreodata?: Nu Ce faci in timpul liber?: Ma joc SAMP Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat serios, cu capul pe umeri, glumeţ când este cazul. Nu-mi plac glumele proaste, de asemenea şi certurile / jignirile. Sunt o fire creativă, îmi place să lucrez în echipă, în timpul liber îmi place să mă joc SA:MP, este singur-ul joc care mă preocupă şi care mă joc. Nu sunt genul de băiat care să invidieze, apreciez valorile şi le evidenţiez cât de mult pot. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am ajuns doar pana la rank 2, cu 23 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciun clan in momentul actual, si nu mai tin minte ultimul meu clan. Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc pe nimeni, momentan. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece m am saturat de clan-urile fantoma. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Chiar mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KompanY. CezarSimplu, AdiJupaNu, BeNziNa, NapoleoN, Santiago, Etc.
RMGv2.0 - cont sters Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): RMG. Never si []Mari. De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe Green/White. Varsta: Am varsta de 21 de ani. Localitate: Sunt din orasul Giurgiu. Ore jucate: Am in total 2653 de ore jucate. Level: Am level 64. Vechime pe server: Joc de aproximativ 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/RMG Ce alte jocuri joci?: Mai joc Clash Royale. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat aproximativ acum 5 luni. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma joc SA:MP sau sa ies cu bicicleta pe afara. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu cu capul pe umeri, imi place sa îmi petrec timpul liber cu prietenii afara sau sa merg la pescuit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ce mai mult am stat 73 de zile si am avut Rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Daca voi fi acceptat cu siguranta o voi instala . In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Fac parte din clanul BurN Cu cine te intelegi din clan?: Fabi, Shawn si Uau4life. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clan deoarece am un fh decent, nu am avut probleme cu alti playeri, sunt un baiat de treaba, Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, saptamana trecuta am avut 16 hours. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DrogaTu, DanywowMEOW, Eaxo, Royal.[].
.Cristina Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Cristina., Cristina1799 De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe server-ul black. Varsta: Urmează să împlinesc 20 de ani peste câteva luni. Localitate: Locuiesc în Timișoara. Ore jucate: La momentul actual am 1973 de ore jucate pe cont. Level: Am level 61. Vechime pe server: Joc de aproape 2 ani pe bugged. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Cristina. Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO și Payday 2, când îmi permite timpul. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banată niciodată, nu doresc să acumulez sancțiuni. Ce faci in timpul liber?: În timpul liber îmi place să ies în oraș, să mă uit la seriale sau să citesc. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoană sociabilă, ambițioasă și cu simțul umorului. Termin mereu ceea ce îmi propun și îmi place să îi ajut pe cei din jurul meu. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp am stat în National Guard, 200 de zile, având rank 5 și funcția de tester. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Foloseam înainte, însă pot să o descarc din nou. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost King. Cu cine te intelegi din clan?: Nu am apucat să cunosc multe persoane din clan, dar pot spune că mă înțeleg cu .Denis. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece consider că pot ajuta clanul prin activitatea mea. De asemenea, am și o experiență destul de vastă acumulată pe bugged. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, la momentul actual am 38 de ore jucate în ultimele 7 zile. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: PoWerreD, Weky, RandyOrton, Chad, și lista poate continua. 1
KesSo Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): KesSo De pe ce server esti(white/blue/black): Blue Varsta: 23 Localitate: Bucuresti Ore jucate: 211 Level: 35 Vechime pe server: 5 ani Link profil panel: Link Panel Ce alte jocuri joci?: FIFA, WoT, WWE. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Il petrec cu femeia si ma relaxez pe jocuri. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana destul de sociabila si deschisa la minte. Imi place sa ma aflu in locuri in care "vibe-ul" este unul pozitiv. In general ma inteleg bine cu toata lumea si ma joc de placere. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 70 zile cu rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am fost in clanul rK. Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti cei care ma cunosc. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru faptul ca sunt linistit si nu creez probleme, plus faptul ca ma conformez regulilor. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: MadaRa, keepa, Maysa, Rey.Mysteryo, George, DeDe, Drogatu, Ariku + multi altii. Edited July 9, 2019 by KesSo
Dan Octavian Ionut Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul meu de pe server este 0ctavian. De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe serverul white. Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Sunt din Dambovita. Ore jucate: Am 614 ore jucate. Level: Detin level 32. Vechime pe server: Joc de 4 ani pe serverele BUGGED. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/0ctavian acesta este profilul meu de panel. Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO. Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat niciodata! Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Numele meu este Octavian, am 18 ani si sunt din Targoviste. Sunt o persoana sociabila cu simtul umorului, foarte respectuos si cu cei 7 ani de acasa. Sunt acea persoana foarte ambitioasa deoarece cand imi propun ceva trebuie sa-mi ating scopul. Sunt o fire sigura pe mie iar dupa parerea mea consider ca respectul este pe primul loc deoarece daca respecti vei fii respectat. Imi place sa-mi fac cat mai multi prieteni, sa joc fotbal, sa ma joc pe PC si sa ies cu prietenii in oras. Nu imi plac deloc oamenii falsi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in Las Venturas Paramedic Departament, am acumulat rank 5 cu 44 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]lliance. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, dar daca este nevoie o sa o descarc si o sa o folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciun clan. Ultimul clan a fost STH. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg destul de bine cu liderul factiunii mele Hayko si cu .Denis. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in clan deoarece sunt un om de treaba care tine la glume si evit certurile. Sunt destul de matur si intelegator. Un player model! Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu majoritatea playerilor. Daca sunt playeri ce doresc cearta evit!
Edy_Eduard Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Eduard. , Edoardo De pe ce server esti(white/blue/black): White Varsta: 16 Localitate: Dambovita Ore jucate: 2805 Level: 64 Vechime pe server: Aproape 4 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Eduard. Ce alte jocuri joci?: Fifa si CS GO Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ma joc fotbal cu prietenii Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana vesela, prietenoasa, cu o gandire calma si rationala care nu actioneaza la primul impuls. Imi place sa gandesc lucrurile de doua ori inainte sa fac orice fel de actiune, sa analizez fiecare posibilitate de rezolvare a problemei, luand in calcul si urmarile deciziei. Am un simt al umorului dezvoltat, uneori poate chiar prea dezvoltat, astfel acest lucru devenind uneori un defect. Urasc minciuna, prefer sa-mi fie spus adevarul in fata, nu sa fiu mintit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Paramedic Las Venturas, r5 64 zile Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar daca este nevoie o sa il instalez In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost Stay High Cu cine te intelegi din clan?: Cu Hayko si .Denis De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit in clan pentru ca nu am facut probleme pe server si sunt o persoana prietenoasa Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: 0ctavian, Hayko , LeoJrr14 , .Denis si R4ZZVAN Edited July 8, 2019 by Edy_Eduard
Kracker Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): KRACKER De pe ce server esti(white/blue/black):blue Varsta:17 ani Localitate:Giurgiu Ore jucate:975 Level:33 Vechime pe server: Din 2015 Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/KRACKER Ce alte jocuri joci?: CS:GO, ETS 2. Ai fost banat vreodata?:Da. Ce faci in timpul liber?:Ma joc fotbal si ma plimb cu motorul. Descrie-te pe scurt:Un baiat cu cei 7 ani de acasa si cu bunul simt. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 5 FBI 42 days. Ai mai fost in [A]?: Nu Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): o descarc nu-i problema. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Army Knights Cu cine te intelegi din clan?: Sinkode este un vechi prieten de al meu. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece eu un FH frumos din punctul meu de vedere si pot da o fatada frumoasa clanului prin comportamentul meu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Sinkode, Olimpik, Makena, Chartlon. Edited July 17, 2019 by Kracker retrag
ApoLLo. Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): ApoLL0, nick anterior a fost ApoLLo. De pe ce server esti(white/blue/black): Black. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 1930 Level: 48 Vechime pe server: 2 ani si ceva. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/ApoLL0 Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat pentru c-bug. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc fotbal si ies pe afara cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Dani, am varsta de 17 ani, sunt o persoana cu simtul umorului, nu imi place minciuna si nici oameni falsi. In timpul liber imi place sa joc fotbal si sa ies pe afara cu prietenii. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in National Guard timp de 150 de zile avand rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in nici-un clan, ultimul meu clan fiind King. Cu cine te intelegi din clan?: Nu am interactionat cu nici-o persoana din [A] pana acum. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece consider ca am un comportament bun si nu sunt o persoana care face probleme. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: ZukovTANK, Santino, Frendy, Ionut, Denisa, Wlad7 si multi altii.
Settings. Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): M.Jordan. De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: Am 19 ani. Localitate: Craiova, dar sunt la munca in Irlanda. Ore jucate: Am 1253 de ore jucate. Level: Am 43 level Vechime pe server: 1 an. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/M.jordan Ce alte jocuri joci?: Doar sa:mp. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: joc samp, pinpong, fotbal. Descrie-te pe scurt: Mă numesc Madalin, am 19 ani sunt din orasul Craiova, sunt un baiat cu bunul simt, glumet, muncitor si respectos. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 91 de zile, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu prea sunt cu aplicatile dar daca este cazul am sa o descarc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu am clan, ultimul clan a fost ”.Royal” Cu cine te intelegi din clan?: Nu prea am timp sa joc sunt cu munca, sper ca o sa ne intelegem foarte bine pe viitor. De ce crezi ca meriti in clan?: Am zis sa incerc si eu o aplicatie acum cat sunt aplicatile on. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, gen joc 3 pe zi da fac 10 poate si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Adii si bobillho
Montagne Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Montagne (la inceput aveam nick-ul QuackEagle118, acesta fiind si singurul nick pe care l-am avut anterior) De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe blue. Varsta: 16 ani. Localitate: Sibiu. Ore jucate: 556 Level: 24 Vechime pe server: Joc pe server din 2014-07-29 dar cu mici pauze. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Montagne Ce alte jocuri joci?: Mai joc si League of Legends, Counter-Strike Global Offensive, Heroes and Generals si Warframe. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?: Timpul liber aleg sa mi-l petrec alaturi de familie sau prieteni. Totodata in timpul liber joc jocuri video sau ascult muzica. Descrie-te pe scurt: Ma consider un baiat sincer, linistit, cu capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasa. Apreciez sinceritatea si nu imi plac persoanele false. Totodata ma consider o companie placuta pentru cei din jur si imi place sa cunosc persoane noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat intr-o factiune 57 zile in Las Venturas Police Department unde aveam rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc ocazional. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan nu sunt intr-un clan, ultimul meu clan fiind [TP] Cu cine te intelegi din clan?: Cu nimeni avand in vedere ca nu am fost pe white. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece consider ca am un comportament ok, nu am sanctiuni grave pe cont, am un faction history decent si consider ca toata lumea merita o sansa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, in ultima perioada am fost inactiv, dar acum doresc sa-mi maresc activitatea. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KrankenWagen, Ch1os, Vassago, Gabriel47, Soloway.
Recommended Posts