I C S Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) CivilCMD creat de Steak si editat de mine, in aceast cmd am adaugat comenzi noi cu tematica de Vara . In primul rand pentru a vedea comenzile folositi [/comenzi]. Fotografie: Download : CivilCMD 2019.cs # Vreau sa metionez ca este primul meu cmd editat ! Edited July 2, 2019 by I C S 1
EdySAN Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 (edited) , cam cum e si al meu Edited July 3, 2019 by EdySAN
I C S Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 (edited) 14 hours ago, EdySAN said: , cam cum e si al meu Nu prea,având în vedere ca al meu are mai multe comenzi si tematica de vara,dar sa zicem ca m-am inspirat putin de la cmd-ul tau 14 hours ago, Steiner. said: GG Mersi! Edited July 3, 2019 by I C S
I C S Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 11 minutes ago, MadaRa said: Inutil mod Nu mi se pare "inutil".El doar usureaza munca de civil.
I C S Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 [Update] Noile caracteristici : - /comenzi are un dialog acum; - editata comanda /j in /gj; - editata comanda /cj in /qj; - adaugata comanda /sk care iti arata skillurile; - adaugata comanda /qs care iti arata questurile disponibile; - adaugata comanda /about care iti arata informatii despre cmd intr-un dialog; - adaugata comanda /mycc care iti sterge chat-ul fara sa mai ai alt mod de stergere chat; - adaugata comanda /ss care este prescurtarea de la /stats; - adaugata comanda /cinv care inviti pe cineva in clanul tau; - adaugata comanda /welcome care da un mesaj pe /c cu "Bun venit in clan [id].Iti dorim distractie placuta."; - adaugata comanda /orejucate care iti arata de cat timp esti conectat; - adaugata comanda /js care iti arata joburile disponibile; - adaugata comanda /np care este [/number id].
Recommended Posts