Prodan Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 salut am facut un fel de sistem dinamic de incarcat labelele si pickupurile doar ca la labele gen eu daca in text am \n nu se pune linie noua poza text: poza ingame: Quote
Chad. Reporterul Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 On 7/6/2019 at 9:06 AM, Prodan said: salut am facut un fel de sistem dinamic de incarcat labelele si pickupurile doar ca la labele gen eu daca in text am \n nu se pune linie noua poza text: Hide contents poza ingame: Hide contents Cel mai probabil iti ia textul ca string de nu iti face new line. Schimba in baza de date \n ul si pune-l in cod cu un foreach daca sunt mai multe, ar trebui sa iti functioneze asa. Nu prea ai cum sa incluzi cod in baza de date, intelegi la ce ma refer. Quote
Reset Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 cel mai probabil fa un string nou in incarcarea lor pentru a se verifica intai textul dupa sa il ia in actiune, Quote
Recommended Posts