Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick:CoTuNa
  • Nick-uri anterioare:Valentin... , Dutceak, seriichov, vlaaduut.
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/CoTuNa
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/MiFOIqC
  • Level:44
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Momentant nu detin factiune.
  • Ore jucate:1540
  • Warn-uri:0/3
  • De cât timp joci SA:MP?:Joc SA:MP din 2014
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu.

IRL:

• Prenume:Vlad
  • Vârstă reală:17 ani.
  • Domiciliu:Moldova
  • Biografie (minim 30 cuvinte): 
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Ma joc SA:MP si fotbal. Mai citesc si ies cu prieteni Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat educat care stie cum sa se comporte cu oamenii din jur. Sunt ambitios intrucat mereu incerc sa termin un lucru deja inceput sau planificat. Nu ma aprind repede, iar intotdeauna incerc sa imi mentin calmul. Daca intamplin o problema o gandesc de doua ori si incerc sa o rezolv cu multa atentie.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:Bugged este comunitatea de samp pe care m-am apucat de la bun inceput, o comunitate de samp cu bune si cu rele, dar cu toate acestea va ramane preferata mea.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Clanul King este genul de clan in care fiecarui player i-ar placea sa faca parte deoarece este un clan cu membrii seriosi, prietenosi respectosi.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Da, am fost pe White. Am parasit clanul aceasta deoarece, a fost acordat un wipe si am fost dat afara.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Este un clan foarte unit, cu membri foarte seriosi si care nu se injura unii pe altii. Pot spune ca este un clan de nota 1000, fata de alte clanuri unde am mai fost in de-a lungul vremii.
Edited by CoTuNa
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngIn primu rand este stric interzis sa raspunzi la un Vot al membriilor clanului, si ai si un FH foarte urat, asa ca numai incerca!

Posted (edited)

[Sorry but i give this vote because i dont like your Faction History.]

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png.93514672ff09d64b553fe5917e789439.png

Viața este plină de nenorocire, singurătate și suferință – iar totul se sfârșește prea repede.

Edited by DarkAngel.
Nothing special.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp