Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: aThoSS
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut alt nume.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/aThoSS
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/01bcqds
  • Level: Am level 25
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu am o factiune momentan dar o sa intru cat de curand.
  • Ore jucate: Am 400 de ore jucate
  • Warn-uri: Nu am avut vrun warn.
  • De cât timp joci SA:MP?: Samp joc din 2015 adica de 4 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu ma avut vrun ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am abut antecedente cu nimeni din clan.

IRL:

• Prenume:  Florin
  • Vârstă reală: Am 21 de ani.
  • Domiciliu: Ramnicu Valcea.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Ma numesc Florin am 21 de ani sunt din Ramnicu Valcea si sunt o persoana cumsecade onesta cinstita cu un simp al bunului simt foarte bine dezvoltat.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber prefer sa ma plimb cu masian sau sa stau cu prieteni mei pe samp.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un servar cu mult devotament si cu o implicare a stafului foarte mare.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan cu care se poate intelege lumea bine condus dar mai ales foaret bine gandit din punct de vedere al co-liderilor.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da am mai fost in clanul King. dar nu pe servarul Blue am fost cand era seravrul red.bugged.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Ce-l puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru ca este un clan unit si foarte bine gandit si foarte frumos ca si membrii.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

athoss was uninvited by Admin andrei from faction Hitman Agency (rank 5) after 125 days, with 100 FP. Reason: Abuz de functie 
 2019-05-26 00:09:58

Abuz de funcție acum nici două luni, acesta nu este comportament ok pentru nimeni, mai ales pentru un membru al clanului King. Abuz de funcție în Hitman nu vezi prea des, deci ai făcut ceva rău.

Posted

Ba nu stiu ce sa va zic dar na intr-adevar poate o fi avut probleme in trecut dar sa va zic sincer asta am iesit din Hitman pe abuz de functie din cauza unei neînțelegeri ca adminul nu a vrut sa inteleaga ca am fost 5 persoane pe o masina si de pe clădire nu ai de unde sa sti care e victima mai ales ca e o masina si sunt 5 persoana nu arata care fictivă e deci nu am avut de unde sa stiu asta asta e am asumat vina nu zic dar na din cauza unei neînțelegeri acuma nu mi se pare sa fiu luat la rost inca nu ma cunoașteți pe mine să-ți contra pentru ca sunt de pe white si in plus ca am mai fost in acest clan acuma ramane numai decizia lui Kronick si nu mai judecati o carte dupa coperta 

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngNu este nimic de explicat odata ce ai iesit dintr-o factiune pe motivul "abuz de functie" fara scuze, fara comentari acesta este votul meu!

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - aThoSS
Posted

Ba chiar nu credeam frate se vede ca nu stiti motto-ul clanului ma rog nu se mai merita sa explic niste chestii care nu se merita sa le explic ca nu ma pot intelege cu voi astept decizia lui Kronick succes tuturor.

Posted

Ai level frumos dar orele sunt putine pentru el.

Unvinvite pe motivul de mai jos, nu imi inspira incredere.

Reason: Abuz de functie

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png.c188f0e3bf410ed271642302ed79e080.png

Viața este plină de nenorocire, singurătate și suferință – iar totul se sfârșește prea repede.

Posted (edited)
13 hours ago, DarkAngel. said:

Ai level frumos dar orele sunt putine pentru el.

Unvinvite pe motivul de mai jos, nu imi inspira incredere.

Reason: Abuz de functie

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png.c188f0e3bf410ed271642302ed79e080.png

Viața este plină de nenorocire, singurătate și suferință – iar totul se sfârșește prea repede.

Da este adevarat dar omul se poate schimba vad ca aici toți va luati de mine ca judecati o persoană dupa coperta nu mi se pare un lucru demn pentru voi pana la urma toți am fost asa si voua vi sa dat sansa la ceva asa mi se pare si mie drept sa pot aplica si daca Kronick decide ca merit o sansa inseamna ca vede ceva bun.

Edited by Elkes.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp