uhobjhvjhv Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 (edited) Informatii legate de SA:MP:Nickname:CoTuNaNick-uri anterioare:Valentin..., Dutceak, vlaaduut, seriichov.Level:44Ore jucate:1550Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/MiFOIqCPoza cu invitatia:https://imgur.com/a/3hvppWwProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/CoTuNaCateva realizari pe server/ forum:Am foarte multe realizari pe acest server, de exemplu r6 Hitman agency sau Helper 2.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, GTA V, Fifa 2018, si Fortnite.De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan respectat, cat si membri foarte seriosi si plini de energie.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? King., Aliance, The VIkings, Teen Family.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu am facut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Nu am fost.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Adi., RAMSi, .Denisa. , .Andrei .Planuri de viitor pe server?Vreau sa-mi reintorc functia de Helper.Informatii legate de viata reala:Prenume:Vlad.Varsta reala:15 ani.Nationalitate:Moldova.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o fire puternica si nu cedez usor. Stiu sa muncesc in echipa foarte bine, sunt o persoana sincera, cinstita si sociabila. Ma integrez repede intr-un nou colectiv, pot fi prietenos, ascultator si serios cu cei pe care ii intalnesc. Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma. Nu imi place minciuna, prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii. Hobby-urile mele sunt fotbalul, Basketball, si am o colectie destul de mare de masinute Hot Wheels. Deobicei cand mi se acorda o sansa, nu o dau in bara.Ce gen de muzica asculti?Ascult muzica de gen Bass, Remix, Trap, Manele, Nationale.Ce hobbyuri ai? Football, Basketball, si colectia mea de masinute Hot Wheels.Alte precizari? Multumesc. Edited July 13, 2019 by CoTuNa
Ionut Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 3 hours ago, TL.Helios said: Faction History destul de slab.
TOMI Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Nu indeplinesti cerintele minime pentru a intra in clan (minim 100 zile intr-o factiune).
Denisa Elena. Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 11 hours ago, Hagoromo said: Nu indeplinesti cerintele minime pentru a intra in clan (minim 100 zile intr-o factiune).
ShadowHD Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 11 hours ago, Hagoromo said: Nu indeplinesti cerintele minime pentru a intra in clan (minim 100 zile intr-o factiune).
SummerBee Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 12 hours ago, Hagoromo said: Nu indeplinesti cerintele minime pentru a intra in clan (minim 100 zile intr-o factiune).
YoLLoKoV Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 FH-ul este cel care ma face sa-ti acord acest vot, as zice sa reincerci dupa ce faci macar un rank 5, sa nu mai spunem de acele 100 de zile.
Recommended Posts