Skoll Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 IG: Nick: TakeWithBread Nick-uri anterioare: Toretto[]., Uzzi[]., Ragnar_Lodbrok, Uzzi. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/TakeWithBread Sancțiuni (poză panel): Nu am sanctiuni. https://imgur.com/a/ze3vQDM Level: Detin level 40. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu in nicio factiune dar voi intra intr-una cat mai curand posibil. Ore jucate: 1136 in momentul actual. Warn-uri: Nu am warnuri. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din aprilie 2015, primul server fiind Red Bugged. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Robert. Vârstă reală: In septembrie implinesc 18 ani. Domiciliu: Domnesti, Arges. Biografie (minim 30 cuvinte): M-am nascut pe data de 23/09/2001 in orasul Campulung Muscel. Am invatat la Scoala Gimnaziala Slanic-Aninoasa, reusind mai apoi sa intru la liceul "Petre Ionescu Muscel". Am reusit sa imi fac mai multi prieteni cu care inca tin legatura si ne intelegem foarte bine deoarece avem aceleasi pasiuni. Am avut o copilarie frumoasa, crescand la tara am reusit sa ma distrez in fiecare zi. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc pe calculator, sa ies cu bicicleta sau sa ma uit la filme. Descrie buGGed în câteva cuvinte: CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King este clanul cu cel mai impunator nume de pe server care exprima puterea unui lider capabil. Imi doresc de foarte mult timp sa ma alatur clanului deoarece a fost si este unul din cele mai bune clanuri de pe comunitatea bugged. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece, cum am spus si mai sus imi doresc de foarte mult timp sa fac parte din acest clan deoarece numele acestuia este unul care exprima superioritate si autoritate. Una lt motiv ar fi ca are o conducere foarte buna si serioasa.
Iliescu. Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Fh foarte dezordonat, faci parte deja dintr-un clan(observ că ai și rank 6), de ce aplici în King?
.Darek. Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 FH dezastruos si faci deja parte dintr-un clan, nu te mai obosi sa aplici!
Kronick Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 @Iliescu. @Madalin19, nu mai dați contra pentru că are deja clan, mersi.
Recommended Posts