ReloadK Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 [LAST CAR STANDING] - am revenit cu acest sistem. - sistemul a fost construit 95%, pentru ca trebuie sa mai adaug o mapa si masina monster. - voi termina acele 5% pe viitor. Quote
ReloadK Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 - a fost rezolvat un bug la sistemul de joburi. - a fost refacut sistemul de ban (80%). - gamemode-ul a primit mai multa optimizare. - in zilele urmatoare ma voi apuca de sistemul hunger games. Quote
Blaskowski Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 On 11/3/2019 at 5:15 PM, ReloadK said: - a fost rezolvat un bug la sistemul de joburi. - a fost refacut sistemul de ban (80%). - gamemode-ul a primit mai multa optimizare. - in zilele urmatoare ma voi apuca de sistemul hunger games. NO HATE. De ce sari de la un sistem la altul? De ce nu te ocupi 'pendelete' de fiecare in parte pe rand, începând de la unul? De ex, vrei sa faci sistemul de case/biz-uri, pai il faci in totalitate cu comezi, cu tot ce trebuie. Din ce am citit si eu, de la un sistem sareai la altul, dupa modificai sistemul, s.a.m.d. Nu stiu, fiecare cum vrea...doar am spus si eu. Panel? O sa incepi la el sau..? Doar gamemode? Quote
ReloadK Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 @Blaskowski Mai intai lucrezi pe baza dupa pe comenzi.  Panel-ul nu stiu limbajul PHP pentru a creea un panel, oricum o sa cumpar un panel laravel bugged, dar nu asta nou, cel vechi.  Nu dureaza mult sa fac comenzile la sisteme. Am facut din ele dar nu am pus update-ul dupa cum se vede ultimul update a fost pe 3 Noiembrie, deci am inactivitate 8 zile. Cel mai bine faci sistemul greu intai dupa cel usor. Quote
Blaskowski Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 2 hours ago, ReloadK said: @Blaskowski Mai intai lucrezi pe baza dupa pe comenzi.  Panel-ul nu stiu limbajul PHP pentru a creea un panel, oricum o sa cumpar un panel laravel bugged, dar nu asta nou, cel vechi.  Nu dureaza mult sa fac comenzile la sisteme. Am facut din ele dar nu am pus update-ul dupa cum se vede ultimul update a fost pe 3 Noiembrie, deci am inactivitate 8 zile. Cel mai bine faci sistemul greu intai dupa cel usor. Ah, am inteles. Si inca ceva, de ce ai ales proiect bugged? Adica mna...intreb si eu :-? Oricum, succes!  Quote
ReloadK Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 5 hours ago, Blaskowski said: Ah, am inteles. Si inca ceva, de ce ai ales proiect bugged? Adica mna...intreb si eu :-? Oricum, succes!  Pentru ca bugged e cel mai de succes server din Romania si cel mai mare, si gamemode-ul lor chiar imi place si sincer voiam sa il fac din 2017 dar am zis sa stau =]] Quote
s4uriK..Official Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 succes cu proiectul. Tine din scurt toate si vei avea succes. Quote
ReloadK Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 AM REVENIT!!! - a fost adaugat sistem de ad (si bizul cnn) - a fost adaugat sistemul bancar (si bizul bancar). - sistemul bancar are limita scoasa, adica poti pune mai mult de 2kkk. (10kkk, 100kkk, 1kkkk etc.) Quote
SereK Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 9 hours ago, ReloadK said: AM REVENIT!!! - a fost adaugat sistem de ad (si bizul cnn) - a fost adaugat sistemul bancar (si bizul bancar). - sistemul bancar are limita scoasa, adica poti pune mai mult de 2kkk. (10kkk, 100kkk, 1kkkk etc.) Cum ai scos limita? Quote
ReloadK Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 (edited)  13 hours ago, SereK said: Cum ai scos limita? secret is prea bun, vezi ca o pus matt pe net cv  EDIT: am pe ytb un video. Edited March 26, 2020 by ReloadK Quote
ReloadK Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 On 4/2/2020 at 1:50 PM, S H i L D said: Un GM Bun curat puteti sa postatii? pe viitor Quote
ReloadK Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 - procesorul de comenzi a fost schimbat iara pe YCMD. - au fost rescrise toate comenzile pentru admin. - au fost rezolvate niste buguri. Quote
ReloadK Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 PROIECTUL A FOST ANULAT UN TIMP PENTRU CA AM NISTE PROBLEME SI TREBUIE SA LE REZOLV DACA VOI AVEA TIMP! Â Quote
StatuiaTiki Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Felicitari pentru munca depusa  tine-o tot asa si lucreaza cat mai optimizat si sa nu faci pentru o comanda 10000 de linii. Si sa folosesti libraria ca te ajuta enorm. A avansat destul si PAWN nu mai e ca inainte... Quote
ReloadK Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 On 4/8/2020 at 3:25 PM, StatuiaTiki said: Felicitari pentru munca depusa  tine-o tot asa si lucreaza cat mai optimizat si sa nu faci pentru o comanda 10000 de linii. Si sa folosesti libraria ca te ajuta enorm. A avansat destul si PAWN nu mai e ca inainte... poate sa fie si 2k de linii, daca comanda e buna facut, si codul este decat ok poti sa ai 50k linii, daca gamemode-ul este lucrat cum trebuie. Quote
ReloadK Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 - am revenit. - a fost adaugat edit clan rank name ca rank 7 in clan. - rezolvate 2 buguri grave la server. - adaugata comanda /r pentru departamente. - adaugata comanda /granknames. - adaugata comanda /setleader. - rescrisa comanda /c. Â Quote
ReloadK Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 - sistemul de admin a fost rescris in totalitate. Quote
ReloadK Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 updates: sistemul de vip este pe iterator.   Info: nu mai postez update-uri: https://www.youtube.com/channel/UCcQS-CHss2ssBIixGJ5Ai_A?view_as=subscriber pentru alte update-uri interesante de vizionat Quote
Kareito Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Felicitari pentru munca depusa! Intrebare: esti pe r39-6 sau r41 Quote
ReloadKK Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 On 4/28/2021 at 10:50 AM, Kareito said: Felicitari pentru munca depusa! Intrebare: esti pe r39-6 sau r41 r41 Quote
ReloadKK Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 [CLOSE] - inchid proiectul pentru ca am avut niste probleme cu calculatorul si am pierdut gamemode-ul, stiu ca l-am salvat pe undeva dar nu stiu pe unde :)))Â Quote
Recommended Posts