SpooKe[] Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 (edited) Salut, as vrea sa rog Owner-ul daca se poate recupera un cont pe care mi l-am pierdut, acest cont l-am pierdut cand am dus PC-ul la reparat si nu sa mai putut face nimic cu el nu am mai intrat din 2017...si acum m-am reapucat inapoi si as vrea sa joc tot pe el. Contu" se numeste spooKe...daca nu credeti ca sunt eu voi spune cateva detalii despre acesta..sper sa se poata rezolva aceasta problema. Am si dovada ca acest cont a fost al meu https://imgur.com/a/tCzcapR Edited September 17, 2019 by HypeX Quote
Marlan Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 9 minutes ago, HypeX said: Salut, as vrea sa rog Owner-ul daca se poate recupera un cont pe care mi l-am pierdut, acest cont l-am pierdut cand am dus PC-ul la reparat si nu sa mai putut face nimic cu el nu am mai intrat din 2017...si acum m-am reapucat inapoi si as vrea sa joc tot pe el. Contu" se numeste spooKe...daca nu credeti ca sunt eu voi spune cateva detalii despre acesta..sper sa se poata rezolva aceasta problema. Am si dovada ca acest cont a fost al meu https://imgur.com/a/tCzcapR Cum dovedeste o poza de profil ca e contul tau? Quote
SpooKe[] Posted September 17, 2019 Author Posted September 17, 2019 Se poate vedea ca am facut invoire si cerere de demisie de pe acest cont va puteti uita la data cand sunt facute Quote
Marlan Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Just now, HypeX said: Se poate vedea ca am facut invoire si cerere de demisie de pe acest cont va puteti uita la data cand sunt facute Ideea e ca si eu daca am contul tau de forum pot sa spun ca sunt spooke. Mai bine deschizi un ticket. Da` nu cred ca faci nimic cu o poza in care te-ai logat pe forum. Quote
SpooKe[] Posted September 17, 2019 Author Posted September 17, 2019 O data ce am poza cu topicurile deschise pentru demisie si invoire si sunt de pe acest cont de forum. Si ultimul topic deschis de pe acest cont tot din 2017 este de cand am pierdut contul. Dar voi face si ticket..sper sa se rezolve ceva. Quote
Recommended Posts