JohnMzq Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 (edited) Nick: JohnMzq Nick-uri anterioare: xLd. si inca ceva, nu mai tin minte. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/JohnMzq[] Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/IDkedfw Level: 51 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu detin nicio factiune momentan. Ore jucate: 1173 Warn-uri: Nu detin warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2017. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu pe acest cont. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: John Vârstă reală: 19 Domiciliu: UK Biografie (minim 30 cuvinte): Nu-mi place sa ma descriu singur, pare rau. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa-mi petrec timpul pe afara. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Presupun ca serverul buGGed a scazut foarte mult din cauza playeriilor, iar din aceasta cauza am ajuns la un server. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King este un clan bine organizat, am mai fost in acest clan luni bune. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am fost scos din cauza inactivitatii mele doarece am fost plecat si nu am avut timp de SA;MP. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece in acest clan ma simt mai bine. Edited September 17, 2019 by JohnMzq
FunnyOne. Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Daca ti ai revenit cu activitatea si incepi cu un r5 in urmatoarea factiune.
Danni Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 (edited) Aplicatie foarte slaba, nici FH-ul nu arata bine. Cele 51 de FP-uri arata ca nu ai activitate. Edited September 18, 2019 by Danni
King.ImBalance21 Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Puteai macar sa incerci sa faci o aplicatie ok, apreciem orice efort
Iliescu. Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Ai mai fost în clan, ești un băiat de nota 10 dar aplicația ta chiar nu îmi place
DAMNED Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Desi contul tau este unul decent (fh ok, ore jucate, level), nu-ti pot acorda un vot pozitiv, deoarece, exact cum au mentionat si colegii mei, aplicatia este sumara, iar fp-urile denota inactivitate.
K A Z U O Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 3 hours ago, King.ImBalance21 said: Puteai macar sa incerci sa faci o aplicatie ok, apreciem orice efort
Recommended Posts