SenzoDev Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ce se intampla in ultimele zile server-ul e c u lagu infernal scrii /lock iti apare peste 1 2 minute, la forum dai sa sa scrii astepti sa se incarce 1 2 minute Daca vedeti @@Tibi @Sad0w ca nu e bun hostu, dece nu il schiimbati?Ce e asa de greu? Sau poate ca e de la mine, dar nu cred. Quote
Ville.Capone Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 De la host? Nu prea cred, mergea bine si inainte la 500. Prea multe timere, prostii, chestii, cine stie.. sau ai tu lag pls. Quote
SenzoDev Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 De la host? Nu prea cred, mergea bine si inainte la 500. Prea multe timere, prostii, chestii, cine stie.. sau ai tu lag pls. Eu inainte nu am avut lag, imi mergeam bine.Dar acum nu stiu. Quote
Sakalu Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Nu e de la noi,la fel mi se intamplat si mie si la toti playerii,am inteles ca e o problema cu toate serverele de samp Quote
SenzoDev Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Nu e de la noi,la fel mi se intamplat si mie si la toti playerii,am inteles ca e o problema cu toate serverele de samp Ai exagerat putin. cu toate serverele de samp? Quote
Slai Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Si eu am aceasta problema si inainte nu o aveam,asteptam sa ma joc si eu si vad ca nu pot ! Oameni buni, este un server pe care zilnic se logheaza aproximativ 700 de playeri,acum nu prea este lume,dar daca pana diseara o va tine asa,o sa apara multe topic-uri in care lumea o sa se planga ! Asteptam o rezolvare @@Tibi si @ ! Quote
SfinXuL Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 mie imi apar ca si cum toti playeri ar fii afk Quote
VladRoG Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Se restarteaza serverul de mult pre multe ori intr-o zi. Quote
Heydrich Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Problema este de la Host si punct.Shadow si Tibi o rezolva.Nu aveti rabdare?Mai bine asteptat putin sa o rezolve ca sa jucati mult si bine decat asa :) Quote
Recommended Posts