Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ar trebui sa ii dai PM lui Tibi sa iti puna copcmd pe moduri.ro, sau faceti un cmd impreuna, sa il testati numai voi si poate cateva persoane din staff, s-ar testa mai bine si mai rapid.

Edited by mark smekerie de Beijing
iti faci cruce cand ma vezi.
Posted
11 hours ago, Woah. Mark said:

Ar trebui sa ii dai PM lui Tibi sa iti puna copcmd pe moduri.ro, sau faceti un cmd impreuna, sa il testati numai voi si poate cateva persoane din staff, s-ar testa mai bine si mai rapid.

Fix 🤣 

Posted
12 hours ago, BriaN. said:

Bine Kristiane, felicitari pentru munca depusa.

Mersi!

On 9/24/2019 at 10:14 AM, ]Alm0stCrazY[ said:

Super tare, multumim si noi pentru ca ne-ai dat ocazia de a face parte din echipa de testeri. 🙂

😉

Posted

O sa il folosesc pentru faza cu repairul si refill, daca eram in pd imi era mai folositor oricum buna treaba.

Se vede ca ai muncit. +1

Posted
12 hours ago, EzeQ. said:

O sa il folosesc pentru faza cu repairul si refill, daca eram in pd imi era mai folositor oricum buna treaba.

Se vede ca ai muncit. +1

😁

Posted
9 hours ago, armand_arm said:

Am vrut sa modific un text si imi apare aceasta eroare in sanny Builder : Unknown directive key_press 89.

@Kristyan

Ce text dorești sa modifici? 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

CopCMD2 v1.2

NEW: Taste Rapide > (Space+Z) executa comanda [/stopanim];
NEW: Comanda [/ijail] va identifica daca jucatorul e dintr-un departament si daca acesta se afla in zona de arrest;

BUG: Nu disparea JailList-ul fiind duty off in jail.  SOLVED

FIX: Optimizari prin CMD;
FIX: Somatiile (de ex: /permis) nu pot fi date fiind duty off se aplica si pentru comenzile de acordarea wanted-ului;

Daca aveti sugestii destul de OK pentru niste update-uri, grupul de Discord va dispune rebrand.ly/hubds

• 1 month later...
Posted
23 minutes ago, ZzRares said:

Salut,ai putea sa faci un gta sa cu tot cu cmd si cu cleo si cu ce mai trebuie in el?(mod-pack) Apoi sa il dai la download?

Daca ai nevoie de ajutor imi dai PM, nu e nevoie de modpack special.

• 1 month later...
Posted
1 hour ago, Andreiva said:

Salut Kristyan,

Sper ca nu cer prea mult dar este posibil sa izolezi doar partea de "JailList" in propriul sau mod?

Adica să-l izolez?

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp