Jump to content

Recommended Posts

Posted

CopCMD2 v1.5

NEW: Comanda [/mdcc] va afisa pe minimap suspectii fara a folosi comanda [/find], se creeaza markere aparte;
NEW: Amenzile au fost redactate pentru serverul PURPLE;
NEW: Cauza stoparii modului va fi afisata intr-un dialog;

FIX: Optimizari prin mod;

<!!!> News <!!!>
Modul a fost testat la 3 dim. posibil sa aveti cazuri de crash sau greseli de tipar etc., daca aveti probleme ma contactati.

Daca aveti sugestii destul de OK pentru niste update-uri, grupul de Discord va dispune rebrand.ly/hubds

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
16 hours ago, Kristyan said:

CopCMD2 v1.5

NEW: Comanda [/mdcc] va afisa pe minimap suspectii fara a folosi comanda [/find], se creeaza markere aparte;
NEW: Amenzile au fost redactate pentru serverul PURPLE;
NEW: Cauza stoparii modului va fi afisata intr-un dialog;

FIX: Optimizari prin mod;

<!!!> News <!!!>
Modul a fost testat la 3 dim. posibil sa aveti cazuri de crash sau greseli de tipar etc., daca aveti probleme ma contactati.

Daca aveti sugestii destul de OK pentru niste update-uri, grupul de Discord va dispune rebrand.ly/hubds

Salut mie nu mi merge link ul de dowload il poti incarca pe mediafire?

Posted
13 minutes ago, Morpheus. said:

asta e copcmd pt blue sau pt purple? ca acolo unde ai zis de update pt cop cmd purple nu ai pus link de download

Se configureaza singur pentru fiecare server.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
1 hour ago, coso originalu said:

@Kristyan, e foarte util modul, pune un link de descărcare pentru v1.5b, nu merge updatat din mod. Te pup.

Poti sa-mi arati ce eroare iti da modul?

• Like 1
  • 5 months later...
Posted

CopCMD2 v1.5.2b

NEW: A fost introdusa o amenda noua, la fel si somatia [/masca <ID>], dupa ce jucatorul a fost somat folositi comanda [/tk <ID>], iar pentru a-l soma de mai multe ori apasati tasta L (fara a deschide chat-ul) 
* Cum a fost si la celelate amenzi/somatii

• 4 months later...
Posted

Imi zice ca fiserul copcmd.txd nu a fost gasit cand dau /radar si cand intru imi mai zice ca unele fisiere audo nu au fost gasite cum rezolv

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 11 months later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp