Jump to content

[Acceptat] Aplicaţie The Legends - Lawrence - Fost admin, rank 7 Los Aztecas, 3x rank 6, 11x rank 5.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Lawrence
Nick-uri anterioare: FantaIsHere.
Level: 60.
Ore jucate: 3187.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/e0SzCXM, ţin să precizez că acel ban pentru 'Aimbot' a fost intenţionat deoarece eu mi-am dorit să mă las, banându-mi contul, pot aduce dovezi în caz că este nevoie.
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/gzhwoaU
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Lawrence
Cateva realizari pe server/ forum: Pot spune că funcţia de admin şi lider au fost o realizare importantă, însă prieteniile legate pe acest server rămân cea mai mare realizare pe care o am pe acest server.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc League of Legends ocazional.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan renumit pe acest server cu jucători foarte exemplari şi foarte bine puşi la punct.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am făcut parte din foarte multe clanuri pe acest server, unele dintre ele sunt West Gangsters, Seraphim Family, Army Knights.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai făcut parte din acest clan în anul 2016, nu mai ţin minte exact motivul părăsirii clanului.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece ştiu că este un clan respectat şi foarte bine pus la punct.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da. 
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: SMiGAL, iLLUSiON, Astriel, SummerBee, Apex, Knoppers şi mulţi alţii.
Planuri de viitor pe server? Nu pot spune că mai am vreun plan de viitor pe acest server deoarece cred că am atins apogeul.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Robert.
Varsta reala: 19.
Nationalitate: Român.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Mă numesc Robert, am vârsta de 19 ani şi locuiesc în oraşul Dăbuleni, Dolj. Pot spune despre mine că sunt o fire ambiţioasă, sociabilă, cu bun simţ şi cu cei 7 ani de acasă. Sunt o persoană cu simţul umorului foarte bine dezvoltat, dar totodată sunt o persoană în care poţi avea mare încredere.
Ce gen de muzica asculti? Nu am un gen preferat, ascult orice.
Ce hobbyuri ai? Ieşitul cu prietenii.
Alte precizari? Mulţumesc pentru timpul acordat.

Posted

z5XN120.png,vad ca ti-ai cam batut joc de FH cu QG-urile alea, momentan ai contra de la mine, in viitor cand vei face rank 5 intr-o factiune, o sa iti acord o sansa.

• CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicaţie The Legends - Lawrence - Fost admin, rank 7 Los Aztecas, 3x rank 6, 11x rank 5.
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp