bLiTzkRieG_ Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 buna ziua am incercat sa ma conectez pe server dar nu pot cand intru in joc imi zice >The server didnt respond. Retrying< cand sunt in samp launcher nu apar playeri, pingul, modul de joc, limba si nu stiu daca am ban sau ceva Quote
WeKy Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Probabail nu ai o versiune buna de samp (cea buna e R1) sau ai probleme cu conexiunea de la internet. Quote
RANDYNVm Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Posibil sa nu ai versiunea buna de samp (R1) care sa fie compatibila, ci sa o ai pe cealalta (R2). Poti gasi acea versiune pe moduri.ro. Iar daca nu aceasta este problema, inseamna ca ai probleme cu conexiunea la internet. Quote
Annexy. Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Ai probleme cu netul ! Incearca sa suni la ei :)) Quote
Load.AIM Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 On 10/2/2019 at 6:17 PM, bLiTzkRieG_ said: buna ziua am incercat sa ma conectez pe server dar nu pot cand intru in joc imi zice >The server didnt respond. Retrying< cand sunt in samp launcher nu apar playeri, pingul, modul de joc, limba si nu stiu daca am ban sau ceva Solutia este sa stergi server-ul din clientul de samp si sa adaugi din nou dns-ul acestuia: blue.bugged.ro sau ip-ul: 193.203.39.42:7777 pana cand iti vor aparea playerii, ping-ul si toate in clientul de samp. Quote
Recommended Posts