Aryan..baby Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Informatii legate de SA:MP:Nickname: Akira.Nick-uri anterioare: Quality.Level: 49.Ore jucate: 1.030.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/IxxuKmaPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/5qCrzWsProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Akira.Cateva realizari pe server/ forum: Pana acum nu am nici o realizare pe forum.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Inafara de SA:MP nu mai joc.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in The Legends, deoarece detine membrii capabili si cu bun simnt.. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am fost in Hells Angels -[HA] dar dupa 76 zile am luat decizia de a parasii clanul din cauz alimbajului vulgar in exces pe /c.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai fost in acest clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost in acest clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu ma afli pe Blacklist.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu prea cunosc cine stie ce deoarece in mare parte joc singur. Am jucat din 2014 pana prin 2016 si asa am luato de la zero dupa o pauza deoarece mi-a fost golit contul de asa zisi "prieteni", asa ca am hotarat sa joc singur.Planuri de viitor pe server? Momentan nu m-am gandit decat sa ajung rank 5 in factiunea actuala si pe viitor mai vedem ce timp am.Informatii legate de viata reala:Prenume: Iulian.Varsta reala: 25.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Iulian, am 25 ani si sunt din Targoviste. Imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac, imi place sa lucrez in echipa, stiu sa deosebesc adevarul de minciuna. Imi place ideea de a socializa, ideea de a incerca lucruri noi, de a-ti face prieteni noi si de a face schimburi de experienta. Sunt o fire optimista si nu imi place sa dau inapoi, indiferent de situatie. Imi plac persoanele care au un simt al umorului dezvoltat si fata de care poti spune lejer o gluma, iar eu, la randul meu, acceptand glumele. Cam atat pot spune despre mine.Ce gen de muzica asculti? Hip-Hop Ce hobbyuri ai? Fotbal si iesirile la o bere/suc/pizza cu prietenii.Alte precizari? O zi placuta in continuare si i-mi cer scuze daca am gresit cu ceva in aplicatie.
Ionut Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 , asteapta sa faci rank 5 in factiunea actuala si dupa poti aplica, momentan ai contra de la mine. N-ai mai intrat de mult intr-o factiune si de-asta ti-am dat.
SummerBee Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 11 minutes ago, TL.Denisa said: last punish.
Ecko Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 On 10/11/2019 at 8:17 PM, TL.Denisa said: last punish.
Kaos Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 On 10/11/2019 at 9:17 PM, TL.Denisa said: last punish.
RamsesOfficial Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 - Last Punish si n-ai mai fost intr-o factiune de 2 luni, incearca sa faci rank 5 in factiunea actuala.
Knoppers Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 (edited) chiar daca lp-ul nu e tocmai ok, consider ca meriti o sansa. Edited October 25, 2019 by Knoppers greseala gramaticala.
Recommended Posts