Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Akira. - Rank 5 SFPD / FBI

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname:  Akira.
Nick-uri anterioare:  Quality.
Level:  49.
Ore jucate:  1.030.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):  https://imgur.com/a/IxxuKma
Poza cu invitatia:  https://imgur.com/a/5qCrzWs
Profilul de pe panel (link):  https://bluepanel.bugged.ro/profile/Akira.
Cateva realizari pe server/ forum:  Pana acum nu am nici o realizare pe forum.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:  Inafara de SA:MP nu mai joc.
De ce vrei sa intri in clan:  Doresc sa intru in The Legends, deoarece detine membrii capabili si cu bun simnt.. 
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am fost in Hells Angels -[HA] dar dupa 76 zile am luat decizia de a parasii clanul din cauz alimbajului vulgar in exces pe /c.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?  Nu am mai fost in acest clan.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:  Nu am mai fost in acest clan.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?  Da, am verificat si nu ma afli pe Blacklist.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:  Nu prea cunosc cine stie ce deoarece in mare parte joc singur. Am jucat din 2014 pana prin 2016 si asa am luato de la zero dupa o pauza deoarece mi-a fost golit contul de asa zisi "prieteni", asa ca am hotarat sa joc singur.
Planuri de viitor pe server?  Momentan nu m-am gandit decat sa ajung rank 5 in factiunea actuala si pe viitor mai vedem ce timp am.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:  Iulian.
Varsta reala:  25.
Nationalitate:  Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte:  Ma numesc Iulian, am 25 ani si sunt din Targoviste. Imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac, imi place sa lucrez in 
echipa, stiu sa deosebesc adevarul de minciuna. Imi place ideea de a socializa, ideea de a incerca lucruri noi, 
de a-ti face prieteni noi si de a face schimburi de experienta. Sunt o fire optimista si nu imi place sa dau inapoi, 
indiferent de situatie. Imi plac persoanele care au un simt al umorului dezvoltat si fata de care poti spune lejer o gluma, 
iar eu, la randul meu, acceptand glumele. Cam atat pot spune despre mine.

Ce gen de muzica asculti?  Hip-Hop 
Ce hobbyuri ai?  Fotbal si iesirile la o bere/suc/pizza cu prietenii.
Alte precizari?  O zi placuta in continuare si i-mi cer scuze daca am gresit cu ceva in aplicatie.

Posted

z5XN120.png asteapta sa faci rank 5 in factiunea actuala si dupa poti aplica, momentan ai contra de la mine.

N-ai mai intrat de mult intr-o factiune si de-asta ti-am dat.

Posted (edited)

DxHF3ye.pngchiar daca lp-ul nu e tocmai ok, consider ca meriti o sansa.

Edited by Knoppers
greseala gramaticala.
  • CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Akira. - Rank 5 SFPD / FBI
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp