solokov Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Nickname: JEDDSNick-uri anterioare: Deelay, GabiSAGEATA si cel actual JEDDS.Level: 59Ore jucate: 1870Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Gol.Poza cu invitatia: .Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/JEDDSCateva realizari pe server/ forum: Helper, si Lider.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai jocDe ce vrei sa intri in clan: Imi place acest clan.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, Several Lights, Hatz, Indepedent KingsAi mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: TheGhost, si Jovetic cam atat.Planuri de viitor pe server? Sa obtin iar functia de helper sau de lider.Informatii legate de viata reala:Prenume: GabiVarsta reala: 17 ani.Nationalitate: RomanDescrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Gabi, am 17 ani locuiesc in Caracal judetul olt, sunt un baiat cu bun simt si tin la gluma, mai multe o sa aflati voi, dupa ce ma ve-ti cunoaste.Ce gen de muzica asculti? Nu am asa preferinte..Ce hobbyuri ai? Fotblal, si Columbofilia.Alte precizari? Cam atat...
Party[R] Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Ai nevoie de invitatia unui membru de rank 5. Ai nevoie de poza last-punish. Nu este suficient doar cuvantul "Gol". Aplicatia facuta in graba/neinteres.
Zawk Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 1 hour ago, Party[R] said: Ai nevoie de invitatia unui membru de rank 5. Ai nevoie de poza last-punish. Nu este suficient doar cuvantul "Gol". Aplicatia facuta in graba/neinteres.
Denisa Elena. Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 On 10/10/2019 at 7:33 AM, Alphers Bugged said: aplicatie facuta in bataie de joc.
SummerBee Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 On 10/10/2019 at 7:33 AM, Alphers Bugged said: aplicatie facuta in bataie de joc.
RANDYNVm Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 On 10/10/2019 at 12:39 AM, Party[R] said: Ai nevoie de invitatia unui membru de rank 5. Ai nevoie de poza last-punish. Nu este suficient doar cuvantul "Gol". Aplicatia facuta in graba/neinteres.
Recommended Posts