sunkie Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Salut, eu sunt Strom, unii poate ma stiti, unii poate nu. Deoarece am vazut ca multa lume incepe sa faca proiecte de la 0, am decis sa imi incep si eu inca un proiect, insa, de la batranul Vortex, de unde a inceput comunitatea Bugged (pentru cine nu stie). Gamemode-ul va fi in jur de 75-80% asemanator ca cel existent de pe comunitate insa, cu mici diferente fata de modul de joc de acum. Ce am realizat pana acum? (am ales culoarea albastra pt ca evidentiaza serverul blue.bugged.ro, pnm) - sistemul de case (fix ca cel de pe Bugged cu /hadd); - sistemul de business-uri (aproape ca cel de pe Bugged); - sistemul de masini personale (cu stagiul VIP pentru ca mi s-a parut extrem de usor sa-l fac); - 'Account type system': Jucatorii pot avea cont de tip: Free, Premium, sau VIP. Contul premium poate fi cumparat cu 60 de puncte premium iar contul VIP este setat AUTOMAT atunci cand un jucator acumuleaza 200 de puncte premium. - sistem de adaugare a culorilor in /pcolor, respectiv /vipcolor (/addpremiumcolor, /addvipcolor) direct din joc; - sistem de licitatii (exact ca cel de pe Bugged); Voi posta cateva videoclipuri aici (click) cu cateva sisteme din gamemode. Daca aveti sugestii legate de gamemode sau aveti o opinie, puteti lasa un comentariu. Am uitat sa specific, update-urile le voi posta in acest topic, asa ca, va recomand sa dati 'Follow this topic' pentru a fi la curent cu modificarile aduse. Multumesc! Quote
ReloadK Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 si serverul ala care urma sa il faci ? ON: degeaba il faci pe vortex daca nu il faci de la 0 Quote
sunkie Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 11 minutes ago, ReloadK said: si serverul ala care urma sa il faci ? ON: degeaba il faci pe vortex daca nu il faci de la 0 Am decis impreuna cu celalalt fondator ca decat sa avem un esec total (adica sa n-avem playeri), mai bine nu mai redeschide serverul. ON: Il fac pe Vortex doarece am zis ca daca Bugged a inceput de la Vortex si are codul asemanantor, asa sa fie si acest proiect, doar de ce e Bugged, nu? Probabil o sa-l postez pe net, probabil.. Quote
ReloadK Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 16 minutes ago, StromBro said: Am decis impreuna cu celalalt fondator ca decat sa avem un esec total (adica sa n-avem playeri), mai bine nu mai redeschide serverul. ON: Il fac pe Vortex doarece am zis ca daca Bugged a inceput de la Vortex si are codul asemanantor, asa sa fie si acest proiect, doar de ce e Bugged, nu? Probabil o sa-l postez pe net, probabil.. Esti mai bucuros sa zic cand iti faci gamemode-ul tau propriu cu codul tau. Quote
sunkie Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 28 minutes ago, ReloadK said: Esti mai bucuros sa zic cand iti faci gamemode-ul tau propriu cu codul tau. Am facut multe gamemode-uri de la zero, sunt foarte bucuros, cred.. Quote
sunkie Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 1 hour ago, lukyz8 said: Il vei pune pe net? cateva poze?? Voi posta poze cand voi face update-uri. In rest, probabil il voi pune. Quote
s4uriK..Official Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 rescrie tot de pe vortex,. altfel vei intampina o gramada de probleme/buguri pe viitor. Quote
ReloadK Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 On 11/17/2019 at 11:25 AM, iCzm said: rescrie tot de pe vortex,. altfel vei intampina o gramada de probleme/buguri pe viitor. nu e obligatoriu Quote
Recommended Posts