D Y A B L O Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 (edited) Nickname: DyabI0 Numele: Silviu Varsta: Am varsta de 21 de ani. Orasul in care locuiesti: Campina Link la profilul dupa panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DyabIo Poza (/stats): De ce doresti sa obtii rank 6 in Vice Lords ? : Deoarece consider ca pot ajuta clanul si deoarece consider ca am experienta necesara. Consideri ca esti destul de activ pentru a mentine rank 6?: Da, eu consider ca sunt. Spune mai multe despre tine: Ma descriu ca find o persoana sociabila, amuzanta, foarte de treaba, o persoana cu care poti purta o discutie. Nu imi place sa fiu luat in ras sau sa fiu mintit, respect persoane care ma respecta, si mereu respect o persoana mai in varsta. Pe scurt, sunt o persoana linistita care isi vede de treaba lui si nu il intereseaza de parerea celorlalti. Imi plac masinile, motocicletele. Daca ar fi sa alegi intre a fi pinguin sau vultur, tu ce ai alege? : Ca animal de companie ar fi mai usor de intretinut un vultur, deci.... Care sunt criteriile pe care te bazezi atunci cand propui un player pe /c la votul (pro/contra): Comportamentul in general. Esti constient ca trebuie sa ai activitate pe forum? : Desigur. Alte mentiuni: In plus fata de ce apare pe panel poti verifica sectiunea About Me pe contul meu de forum. Edited November 13, 2019 by D Y A B L O
Recommended Posts