Popular Post Shad0w Posted November 14, 2019 Popular Post Posted November 14, 2019 Comunitatea bugged a fost deschisa pe 15.11.2012 si a ajuns populara intr-un timp relativ scurt si, chiar si dupa 7 ani, inca e foarte populara. Cu ocazia implinirii a 7 ani de la deschiderea comunitatii, vor fi adaugate mai multe event-uri pe server. Reduceri De acum pana pe 21.11.2019, 23:59, playerii ce cumpara puncte premium vor primi cu 70% mai multe puncte premium. Punctele premium bonus sunt deja incluse in pretul afisat pe site. Quest Special Quest-ul va fi activat pe 15.11.2019 in jurul orei 18:00 si va ramane activ pana pe 21.11.2019, 23:59. 100 obiecte au fost ascunse in cele 3 orase. Pentru a lua obiectele e nevoie de un avion de tip Stuntplane ce poate fi luat de la aeroportul din LV folosind comanda [/plane]. Comanda poate fi folosita doar o data la 10 minute. Sunt doar 100 obiecte pentru ca e destul de dificil sa iei obiecte folosind stunt plane-ul. Datorita modului in care functioneaza sistemul (timer + per-player objects), e posibil ca uneori sa loviti obiectul cu avionul. Nu-i ceva ce poate fi rezolvat fara a afecta performanta serverului prea mult. Playerii ce fac Kamikaze vor fi sanctionati conform regulamentului. Playerii ce termina quest-ului vor primi 7 Skinbox-uri si un slot pentru vehicule. Alte Bonusuri Exista o sansa de a prinde un peste special ce valoreaza peste $1.000.000. Hidden-urile pot fi schimbate gratuit cat timp giftbox-ul poate fi folosit. Vor fi acordate mai multe artificii si Skinbox-uri in urmatoarele 7 zile. Vor fi organizate diverse evente cu premii in bani sau puncte premium de catre admini. Giftbox Giftbox-ul va fi activat pe 15.11.2019 in jurul orei 18:00 si va ramane activ pana pe 21.11.2019, 23:59. Lawn Mower Jobul lawn mower era un job popular in 2012-2013, dar a fost dezactivat datorita faptului ca nu-i un job in care faci ceva. Puteai doar merge in cerc pentru a face bani. Jobul a fost refacut si va fi dezactivat cand va fi dezactivat giftbox-ul. Pentru a munci ca lawn mower trebuie sa mergeti pe terenul de baseball din Last Venturas. Vehiculele vor fi spawnate automat. Cateva chestii din trecutul bugged pe care nu o sa le citeasca nimeni Am inceput sa lucrez la gamemode-ul bugged candva prin mai 2012 si am fost incurajat sa continui munca la server inca din prima zi. Gamemode-ul de la care am inceput avea doar factiunea LSPD, nu avea joburi, nu avea clanuri, nu avea dealership si multe alte lucruri ce au fost adaugate intre timp. Serverul a fost deschis dupa ce au fost adaugate cateva factiuni (Departamente Politie, Taxi, Mafii, N.R.), cateva joburi si un dealership buguit. Mafiile nu aveau sistem de war-uri la inceput. A fost adaugat un sistem de war-uri la skatepark (asemanator cu mapa de la paintball war_2k12) la cateva luni dupa deschiderea serverului, iar sistemul de war-uri de acum a fost adaugat prin 2014. Medic era un job, nu o factiune. Playerii primeau bani daca mergeau cu ambulanta prin oras. Candva prin 2013, preturile din dealership au fost marite (un infernus costa $15.000.000 la deschiderea serverului), iar toti playerii au ramas fara vehicule si au primit banii pe care i-au dat pe vehicule in cont. Toti playerii s-au strans la CNN LS pentru a protesta. Probabil serverul nu ar fi avut o viata atat de lunga daca nu am fi modificat preturile vehiculelor. Primul userpanel folosea framework-ul PHP codeigniter si a fost abandonat dupa o luna. era mult mai simplu si nu puteai face reclamatii/tichete pe el. As putea scrie orice aici si nu ar observa nimeni. Detinatorii de biz-uri in 2013: https://web.archive.org/web/20130206225055/http://panel.bugged.ro:80/info/businesses Playerii din factiuni in 2013: https://web.archive.org/web/20130206013853/http://panel.bugged.ro:80/group User panel-ul a fost refacut folosind framework-ul Laravel prin 2013. Tema folosita de panel a fost schimbata in aprilie 2019. Cateva screenshot-uri vechi pe care le-am gasit prin PC: 28.12.2012 - ofeream playerilor 500k si 5 payday-uri. cred ca erau oferiti banii datorita unui rollback cauzat de o schimbare de host. revelion 2013 19.01.2013 - adaugare biz CNN pe server. 02.02.2013 - sistem de rob care a ajuns sa nu fie adaugat pe server 14.09.2014 - a fost adaugat jobul de farmer userbar-urile vechi un alt update ce n-a ajuns pe server 14 4 2 1 28
Un4m3d_Hokage Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Amintiri mane, am vazut numele jucatorilor din factiuni din aceea vreme si mi-am amintit atatea lucruri
Ecko Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 O comunitate simpla, unica si frumoasa, bineinteles. La multi ani, Bugged! 1
zebe Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 (edited) La multi ani, bugged! Edited November 14, 2019 by zebe
merlin. Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Chiar am citit tot, La multi ani bugged! Congratulations! :3 :3
iMPALA Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Felicitari pentru munca depusa, chiar daca te critica multi cred ca am citit niste cuvinte sincere si se vede munca si timpul investit! La multi ani BuGGed!
sunkie Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Am citit tot. Poate comunitatea va renaste si vom fi iar nr 1. La multi ani, Bugged! Multumim pentru momentele frumoase de pe servere!
Recommended Posts