Popular Post Shad0w Posted March 12, 2013 Popular Post Posted March 12, 2013 Daca folositi parola de pe serverul de sa:mp bugged.ro si pe alte servere de sa:mp, va recomandam sa o schimbati (/changepass). Folositi parola de pe bugged.ro DOAR pe bugged.ro.Ownerii altor servere SA:MP va pot vedea parolele de pe server si daca aveti aceasi parola si pe bugged.ro va pot intra pe cont si va pot transfera bunurile.Alegeti o parola complicata. Nu folositi parole simple ca steaua, mihai, 12345, querty. 23
xBoRn Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 O parolă bună trebuie să conțină minim 6 litere + 4-5 cifre. Eu o am formată așa și nu am pățit nimic decând joc pe buGGed.
Lucifer Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 O parolă bună trebuie să conțină minim 6 litere + 4-5 cifre. Eu o am formată așa și nu am pățit nimic decând joc pe buGGed. Mane daca e sa ramai fara parola, poti sa ai si . , ! @ cifre litere si ce vrei tu ! Tot o pierzi. 1
drinck Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 (edited) Mane daca e sa ramai fara parola, poti sa ai si . , ! @ cifre litere si ce vrei tu ! Tot o pierzi. Adevarat!. Edited May 9, 2013 by driNNNk.
xBoRn Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Mane daca e sa ramai fara parola, poti sa ai si . , ! @ cifre litere si ce vrei tu ! Tot o pierzi. Ai dreptate, dar cine ar fi așa nebun să-ți incerce fiecare tastă pentru a afla o parolă?!
Lucifer Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 (edited) O parola nu se ghiceste , se poate doar sparge . Iar daca esti atent cu cine vorbesti si ce faci cu cei din jur, e imposibil sa ti-o sparga cineva. Edited May 9, 2013 by Lucyfer666
General. Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 O parola nu se ghiceste , se poate doar sparge . Iar daca esti atent cu cine vorbesti si ce faci cu cei din jur, e imposibil sa ti-o sparga cineva. Parola ta esteeee.......... "lucyferianu10000" =]]
Lucifer Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Parola ta esteeee.......... "lucyferianu10000" =]] Si a ta Generalcarnatmic =))) Daca imi ghicesti mei parola iti dau tt averea mea si ma las de samp. [nici macar nu esti la 1% din pasword meu :) ]
winsi Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Si a ta Generalcarnatmic =))) Daca imi ghicesti mei parola iti dau tt averea mea si ma las de samp. [nici macar nu esti la 1% din pasword meu :) ] suntvaloros
Andi. Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Asta ar treubui sa vada toti playerii ! Nu mai bagati parole clasice usor de spar! (qwerty,12345,acelasi nume ca si contul, etc.) Aveti grija ce faceti ! Un bun anunt @
CosminESV Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Clasica replica ! Bun pentru incepatori :)) . Doamne fereste !
oKapI Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Un anunt foarte bun .. multi folosesc aceasi parola si pe alte sv pentru a nu uita ..
Ady Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Da este logica faza . Ori cum cine nu stia ca " daca ai pus macar o litera sau o cifra la fel se paote sparge contul cu un anumit program " Am patito eu pe alt sv asa ca aveti mare grija
Recommended Posts