Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

O parolă bună trebuie să conțină minim 6 litere + 4-5 cifre. Eu o am formată așa și nu am pățit nimic decând joc pe buGGed.

Posted

O parolă bună trebuie să conțină minim 6 litere + 4-5 cifre. Eu o am formată așa și nu am pățit nimic decând joc pe buGGed.

Mane daca e sa ramai fara parola, poti sa ai si . , ! @ cifre litere si ce vrei tu ! Tot o pierzi.

• Upvote 1
Posted (edited)

Mane daca e sa ramai fara parola, poti sa ai si . , ! @ cifre litere si ce vrei tu ! Tot o pierzi.

Adevarat!.

Edited by driNNNk.
Posted

Ai dreptate, dar cine ar fi așa nebun să-ți incerce fiecare tastă pentru a afla o parolă?!

Posted (edited)

O parola nu se ghiceste , se poate doar sparge . Iar daca esti atent cu cine vorbesti si ce faci cu cei din jur, e imposibil sa ti-o sparga cineva. 

Edited by Lucyfer666
Posted

O parola nu se ghiceste , se poate doar sparge . Iar daca esti atent cu cine vorbesti si ce faci cu cei din jur, e imposibil sa ti-o sparga cineva. 

Parola ta esteeee.......... "lucyferianu10000" =]]

Posted

Parola ta esteeee.......... "lucyferianu10000" =]]

Si a ta Generalcarnatmic =))) Daca imi ghicesti mei parola iti dau tt averea mea si ma las de samp. [nici macar nu esti la 1%  din pasword meu :) ] 

Posted

Si a ta Generalcarnatmic =))) Daca imi ghicesti mei parola iti dau tt averea mea si ma las de samp. [nici macar nu esti la 1%  din pasword meu :) ] 

suntvaloros

• 3 weeks later...
Posted

Asta ar treubui sa vada toti playerii !

Nu mai bagati parole clasice usor de spar!

(qwerty,12345,acelasi nume ca si contul, etc.)

Aveti grija ce faceti !

Un bun anunt @

Posted

Da este logica faza . Ori cum cine nu stia ca " daca ai pus macar o litera sau o cifra la fel se paote sparge contul cu un anumit program " 

Am patito eu pe alt sv asa ca aveti mare grija 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp