fragger Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Când a fost făcută prima fuziune , am avut cont pe green.bugged , nu am l am transferat pentru ca m am lăsat de samp cu o luna inainte de fuziune și acum m am gândit sa ma reapuc , cum pot sa mai recuperez contul ? Stiu nickname-ul și adresa de e-mail , și am toate e-mail urile de la serverul green , de când ma jucam , am încercat sa îl transfer dar n am reușit , dacă ma poate ajuta cineva , mulțumesc . Quote
Marlan Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 13 minutes ago, fragger said: Când a fost făcută prima fuziune , am avut cont pe green.bugged , nu am l am transferat pentru ca m am lăsat de samp cu o luna inainte de fuziune și acum m am gândit sa ma reapuc , cum pot sa mai recuperez contul ? Stiu nickname-ul și adresa de e-mail , și am toate e-mail urile de la serverul green , de când ma jucam , am încercat sa îl transfer dar n am reușit , dacă ma poate ajuta cineva , mulțumesc . De cand s-a facut Nu mai poti transfera de pe Red, Green, Orange, Yellow. Quote
Marko. Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Pentru a lamuri lucrurile si pentru a vedea administratia mai repede, deschide un ticket. Quote
.D e n i s Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Nu mai poti sa-ti transferi contul de pe serverele: green, red, yellow si orange, deoarece a trecut foarte mut timp de atunci iar serverele au fost sterse/inchise permanent, la fel si panel-ul serverelor respective. Daca doresti sa reincepi, iti sugerez sa-ti creezi un nou cont pe 'blue.bugged.ro'. Mult secces! Quote
Recommended Posts