Jump to content

Recommended Posts

Posted

Shad0w, in primul rand eu as propune ca sa faci curatenie prin stafful asta( din cauza ca, helperii is cam nabi, ei raspund la o intrebare car rau ca de exemplu,info infernus ei raspund pentru mai multe informatii acceseaza bluepanel.ro/masini, man dar el daca avea timp el intra si se uita poate el are nevoie urgen e greu sa spui concret, inainte era altfel cu adminii si helperii), mai departe as propune sa se deschida un server nou sincer poate multi asteapta asta noi posibilitati ca de ex admin,lider,helper. Mai departe as propune sa faci un loc anumit unde poti sa faci un anumit quest, sau sa faci curese cu prietenii stii idei noi, trb sa ne dizvoltam. As propune sa faci ceva nou cu masinile stii cum pe B-HOOD, ma scuzi ca spun de server dar sincer ei au un mod unic pe masini rainbow, inventeaza si tu ceva cu masinile unic sa fie, cum ar fi cand te duci ds sa fie cum la premium cars, numai acolo sa fie masinile de la 70kk in sus si sa fie mai scumpe de ex asta de 70 o faci la 85kk si tot asa dar aceasta masina sa dea o anumita posibilitatea, cum ar fi, ea cand se despawneaza sa o poti spawna acolo unde a fost ultima data nu unde este parkul, sau inca tot sa fie rainbow, si inca multe lucruri noi poti sa faci, stii nu te supara dar sincer scoalati corpul de pe pat, si apucate sa inventezi ceva nou,ca cu abia avem 900 playeri man unde inainte seara cu abia intrai tu serios,unde pe B-HOOD sunt 1000/1000 in fiecarea seara, asa comunitatea e la un nivel cu OG-TIMES tu serios man, asta e ceva imposibil, noi avem 7 aniii man 7, a da as zice ca la masinile celea unice sa poti face un tuning ceva diferit, as vrea sa adaugi ceva nou in LS cum ar fi un cazino,sau inca ceva nou, ca la noi orasul principal e LS nu LV, dar in LV sunt mai multi ca in LS, as propune sa faci asa un lucru sa poti vinde PP, si sa faci un sistem unic de piata cum ar fi, ca de exemplu , eu ma duc cu masina acolo si ii pun cu cat o vind, si vine un player vede pretul si info despre masina si o cumpara, fara [/sellcarto] si de genul ca la CNN e doamne fereste bubuie si bubuie si asa se produce lag pe server , si modul asta de piata ar fi mai bun, as propune sa faci ceva nou la cazino un mod unic sa faci banii, cum ar fi pe 1xbet daca ai auzit de asta, si ultima ideie sa fie biletele de noroc, te duci iti cumperi unu si daca iti cade de ex o cifra ai castigat de la [500k-10kk] si sa coastea de la [100k-5kk] stii cat mai scump biletul cu atat mai multe sanse la un castig mai pretios si mai des. Eu mi-am spus ideile fa cum stii, daca nu vei atrage atentie, nici bani nu vei avea din donat si nici player pe sv toti se vor muta pe alte comunitati, nu uita totul e in manile tale tu esti scripterul.... Cine e de acord cu mine puneti un +

Posted

Am uitat sa adaug, fa asa un robot nu stiu cum sa ii zic, sa fie peste tot serverul, eu mam saturat sa imi traga in roata si sa bubuie masinile cu arme, fa asa ca automat robotul sal prinda pe ala care trage in tine sau in masina ta,numai daca e posibil si incearca sa faci ca Raduq sa prinzi tot felul de gunoaie ce dau tepe sau etc... acum gata.