Skeen Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Salutare dragi prieteni de pe comunitatea bugged, poate nu este tocmai locul potrivit unde sa fac astfel de topic/mesaj, sa trecem la subiect, in trecut am avut un cont pe red.bugged.ro, in urma caruia eu am plecat in italia, m-am intors de cateva zile si serverul s-a transformat in white.bugged.ro, problema este urmatoarea, nu mai stiu parola contului, dau reset imi spune ca s-a trimis e-mail dar pe e-mail nu primesc nimic!, va rog frumos sa ma ajutati cumva sa-mi pot recupera contul. Multumesc de atentie! si imi cer scuze daca nu este bine unde am facut acest topic. Quote
Doryan35. Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Cand s-a facut fuziunea pe Blue, cred ca ai avut un anumit termen pentru a-ti transfera contul pe Blue. Ai facut chestia asta? Quote
zennyK Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 (edited) Fa-ti un cont de lvl 1 pe blue.bugged. Intra frumos pe panel si fa ticket catre shad0w / Tibi cu aceasta problema si vei primi email. Am patit si eu deci nu fi panicat. EDIT: Trebuie sa stii email-ul exact. Edited February 14, 2020 by zennyK Quote
Recommended Posts