Jump to content

[Respins] AgaToNN-Rank 3 taxi SF 40days, rank 5-The Italian mafia 43days..

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick:AgaToNN
Nick-uri anterioare:AgaToNN.PROXENET
Prenume:Silviu

Vârstă reală:20 de ani
Descrie-te în minim 20 cuvinte:Salut, ma numesc Silviu si sunt din galati. Sunt o persoana iubitoare de animale.Imi plac foarte mult catelusii.De asemenea imi plac si pisicile Ador pestisorii,am acasa un acvariu,imi place sa-l privesc pentru ca simt ca ma linisteste.
 Daca ar fi sa vorbesc despre mine as putea-o face ore in sir dar mai bine sa vorbesc despre ce mi-ar fi placut sa fac si nu am avut ocazia.Imi plac foarte mult calatoriile de aceea m-am gandit cu ceva timp in urma ca mi-ar place sa vizitez Egiptul,ma atrag piramidele si mi-ar placea sa vad mormantul lui Tuthankamon
i-ar mai placea sa merg in Franta sa vizitez orasul indragostitilor, arisul cu vestitul sau Turn Eiffel precum si minunata lume a disneyland-ului cu vestitele sale personaje de desene animate.
Link cu profilul de pe panel:
https://bluepanel.bugged.ro/profile/AgaToNN
Poză cu ultimele sancțiuni (last punish):https://imgur.com/a/uYwQHtJ
Câteva realizări pe server / forum: Prietenii.
De ce dorești să faci parte din acest clan?: Este un clan nou si cred ca are mari sanse sa devina unul din cele mai dorite clanuri pe de server.
Ai mai făcut parte dintr-un Clan? Dacă da, care sunt acestea? Da, corleone si sT.
Ai mai făcut parte din clanul Just US? Dacă da, de ce ai ieșit / fost dat afară?:Nu am mai fost.
Planuri de viitor pe server?: Sa devin lider in mafie.
Alte precizări?:Multumesc!

Edited by AgaToNN.
  • TOMI changed the title to [Respins] AgaToNN-Rank 3 taxi SF 40days, rank 5-The Italian mafia 43days..
  • Andreidoo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp