Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: (Alexandru.
Nick-uri anterioare: ..Alex/(Alexandru/Kevin1ro
Level:50
Ore jucate:940
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/6o1qShM
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/0sdkf8C
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/(Alexandru.
Cateva realizari pe server/ forum:  Inca nu am avut vreo realizare pana acum pe server/forum.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: PubG si SA:MP
De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca am cativa prieteni cu care as putea avea o acctivitate mai mare pe samp.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din mai multe clanuri am si avut unul am fost in AIM in [A] in [D] si multe altele.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai facut parte si as dori sa fac parte din el.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Andreea245/RandyOrton/Denisa./MadaRa
Planuri de viitor pe server? Nu am deocamdata.

Prenume: Alexandru
Varsta reala:22 pestte 2 luni fac 23.
Nationalitate: Roman
Descrie-te in minim 20 cuvinte:Ma consider un baiat sociabil, persuasiv si uneori si glumet, imi place sa ii ajut pe cei ce au nevoie si sa respect pe toata lumea chiar daca de multe ori nu sunt respectat la randul meu. In timpul liber ma joc sa:mp, vizionez filme si seriale sau citesc carti.
Ce gen de muzica asculti? Detoate inafara de rock.
Ce hobbyuri ai? Nu am hobbyuri.
Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.

Posted
3 minutes ago, MadaRa said:

z5XN120.pngAi sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!

Posted
4 minutes ago, MadaRa said:

z5XN120.pngAi sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!

Posted
1 hour ago, MadaRa said:

Posted
6 hours ago, MadaRa said:

Posted
17 hours ago, MadaRa said:

Posted
22 hours ago, MadaRa said:

Posted
On 3/12/2020 at 7:03 PM, MadaRa said:

Posted
On 3/12/2020 at 10:03 AM, MadaRa said:

• Astriel changed the title to [Respins] (Alexandru.
  • Astriel locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp