alexXxX1997 Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Nickname: (Alexandru.Nick-uri anterioare: ..Alex/(Alexandru/Kevin1roLevel:50Ore jucate:940Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/6o1qShMPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/0sdkf8CProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/(Alexandru.Cateva realizari pe server/ forum: Inca nu am avut vreo realizare pana acum pe server/forum.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: PubG si SA:MPDe ce vrei sa intri in clan: Pentru ca am cativa prieteni cu care as putea avea o acctivitate mai mare pe samp.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din mai multe clanuri am si avut unul am fost in AIM in [A] in [D] si multe altele.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai facut parte si as dori sa fac parte din el.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Andreea245/RandyOrton/Denisa./MadaRaPlanuri de viitor pe server? Nu am deocamdata.Prenume: AlexandruVarsta reala:22 pestte 2 luni fac 23.Nationalitate: RomanDescrie-te in minim 20 cuvinte:Ma consider un baiat sociabil, persuasiv si uneori si glumet, imi place sa ii ajut pe cei ce au nevoie si sa respect pe toata lumea chiar daca de multe ori nu sunt respectat la randul meu. In timpul liber ma joc sa:mp, vizionez filme si seriale sau citesc carti.Ce gen de muzica asculti? Detoate inafara de rock.Ce hobbyuri ai? Nu am hobbyuri.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.
BERNiCA Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 3 minutes ago, MadaRa said: Ai sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!
TL.Huds0N Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 4 minutes ago, MadaRa said: Ai sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!
dumiK Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 FH decent dar ai clan si LP recent, nu prea frumos.
Kristi Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 1 hour ago, MadaRa said: Ai sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!
Dariius Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 1 hour ago, DUMi-THREAT said: FH decent dar ai clan si LP recent, nu prea frumos.
RANDYNVm Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 6 hours ago, MadaRa said: Ai sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!
TL.CipriaN. Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 17 hours ago, MadaRa said: Ai sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!
TL.Gordon Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 3 hours ago, Luis.REAL said: Esti deja intr-un clan.
Dannu Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 22 hours ago, MadaRa said: Ai sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!
Hawky Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 11 hours ago, Luis.REAL said: Esti deja intr-un clan.
SummerBee Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 On 3/12/2020 at 7:03 PM, MadaRa said: Ai sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!
Ionut Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 On 3/12/2020 at 10:03 AM, MadaRa said: Ai sanctiuni recente, aplicatia nu este una convingatoare, ore putine, nu ai ai pus titlul corect la aplicatie si ai clan. Mai incearca data viitoare cu o aplicatie mai complexa si cand iti mai expira din sanctiuni. Succes!
MaDaVSN Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 On 3/13/2020 at 7:09 PM, TL.RaresM said: - Sanctiuni recente + ai deja un clan.
Recommended Posts