Jump to content

[MOD] News Reporters: Toolkit (by RewardK)

Recommended Posts

Posted (edited)

am aproximativ 250 de zile acumulate in news reporters, iar cel mai sacaitor lucru era acel 'copy-paste' infinit de pe forum.
acum cateva zile m-am decis sa creez un mod, care sa ma scape de asta, si sa reduca numarul sanctiunilor.

Prezentare mod

- poza: click
- proprietati: click
- mod-ul se bazeaza pe copy-paste, insa iti alege el tot ce trebuie. Tu apesi pe butoanele 'Copy', intri in SA:MP si dai CTRL+V.

Mod-ul nu contine virusi/keylogger

- mod-ul a fost creeat folosind C#, C++ si putin SQL.
- mod-ul are 45 KB dimensiune. nu am ce virus sau keylogger sa pun in 45 KB. putea ocupa mult mai putin, insa modelele de live cat si RP-urile ocupa destul spatiu..
- virustotal: click (2/71, clar nu este).

Mod de utilizare

- AG reminder - iti aduce aminte de sesiunea de anunturi gratuite - la :44.
- RP reminder - un cronometru care iti aduce aminte sa dai /news.

- RP news: cand apesi Copy iti copiaza automat un RP care nu a mai fost dat de 20 de minute. selecteaza din cele mai putin folosite de catre reporteri.
- AG: tu scrii doar numerele de telefon ale participantilor (sau lasi gol daca nu sunt atatia) si apesi pe copy start/continue/end. programul face tot pentru tine.

LIVE:
- rules - regulile, pe randuri.
- scrii nickname-ul tau, si al participantiolor (lasi liber daca nu exista), selectezi modelul, sex-ul persoanelor: doar masculin, doar feminin sau mixt. dai refresh pentru a se actualiza, dupa care din sageti selectezi intrebarea. apesi pe Copy si dai paste in chat pe SA:MP.

Download

- zippyshare: click
- mediafire: click

Versiune

- program-ul este mereu actualizat dupa regulament/modele. verifica versiunea ta cu versiunea de mai jos. in caz ca ai o versiune outdated, o poti descarca de pe link-urile de mai sus (ele sunt mereu actualizate).
- in caz ca gastesti vreun bug, imi poti trimite PM pe forum, si am sa il rezolv asap.
- versiune program: v0.1.13 (beta).

Edited by RewardK
  • Upvote 4
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp