RewardK Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 (edited) am aproximativ 250 de zile acumulate in news reporters, iar cel mai sacaitor lucru era acel 'copy-paste' infinit de pe forum. acum cateva zile m-am decis sa creez un mod, care sa ma scape de asta, si sa reduca numarul sanctiunilor. Prezentare mod - poza: click - proprietati: click - mod-ul se bazeaza pe copy-paste, insa iti alege el tot ce trebuie. Tu apesi pe butoanele 'Copy', intri in SA:MP si dai CTRL+V. Mod-ul nu contine virusi/keylogger - mod-ul a fost creeat folosind C#, C++ si putin SQL. - mod-ul are 45 KB dimensiune. nu am ce virus sau keylogger sa pun in 45 KB. putea ocupa mult mai putin, insa modelele de live cat si RP-urile ocupa destul spatiu.. - virustotal: click (2/71, clar nu este). Mod de utilizare - AG reminder - iti aduce aminte de sesiunea de anunturi gratuite - la :44. - RP reminder - un cronometru care iti aduce aminte sa dai /news. - RP news: cand apesi Copy iti copiaza automat un RP care nu a mai fost dat de 20 de minute. selecteaza din cele mai putin folosite de catre reporteri. - AG: tu scrii doar numerele de telefon ale participantilor (sau lasi gol daca nu sunt atatia) si apesi pe copy start/continue/end. programul face tot pentru tine. LIVE: - rules - regulile, pe randuri. - scrii nickname-ul tau, si al participantiolor (lasi liber daca nu exista), selectezi modelul, sex-ul persoanelor: doar masculin, doar feminin sau mixt. dai refresh pentru a se actualiza, dupa care din sageti selectezi intrebarea. apesi pe Copy si dai paste in chat pe SA:MP. Download - zippyshare: click - mediafire: click Versiune - program-ul este mereu actualizat dupa regulament/modele. verifica versiunea ta cu versiunea de mai jos. in caz ca ai o versiune outdated, o poti descarca de pe link-urile de mai sus (ele sunt mereu actualizate). - in caz ca gastesti vreun bug, imi poti trimite PM pe forum, si am sa il rezolv asap. - versiune program: v0.1.13 (beta). Edited March 15, 2020 by RewardK 4
Recommended Posts