Luckyy. Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 IG: Nick: Jack Nick-uri anterioare: PR1NCE. Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/PR1NCE. Sancțiuni (poză panel): Nu am Level: 52 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Los Aztecas Rank 5 The Rifa rank 5 School Instructors SF Rank 5 San Fiero Police Rank 5 Ore jucate: 1565 Warn-uri:0/3 De cât timp joci SA:MP Din 2015 pe acest svr Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu IRL: Prenume: Hale Vârstă reală: 19 ani Domiciliu:Ploiesti Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc JACK sunt nascut 30 iunie 2001 am 19 de ani si lucrez in belgiam ca stivuitorist 6 ore pe zi si in timpul liber vorbesc cu nevast si ma joc samp un joc care il jucam din liceu un joc cu oameni seriosi inafara de copi ma refer la oameni maturi si cu capul pe umeri Ce îți place să faci în timpul liber?:imi place sa mi petrec timpul pe afara sa ma plimb su pritenii dar si sa joc jocuri Descrie buGGed în câteva cuvinte:Serverul meu perfect joc de cand eram in liceu si nu ma mai satur CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:King. este un clan de top, cu membri ce pot fi luati ca exemplu acestia reusind sa mentina clanul in top, totodata acestia reusesc sa creeze si o atmosfera frumoasa in clan, dovada fiind numarul persoanelor ce doresc sa intre in acesta. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai facut parte din acest clan Motto-ul clanului King.:cel slab se ascunde in spatele unui nume cel puternic si-l creeaza De ce dorești să te alături acestui clan?:Deoarce vreau sa incerec ceva noi si de viitor
Recommended Posts